rasedus ja trenn+pulss
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » rasedus ja trenn+pulss
- This topic has 20 replies, 10 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
muzuke.
-
AutorPostitused
-
november 1, 2007 at 4:16 p.l. #12308
svea12
Membertere!
Olen 7. kuud rase ja käinud regulaarselt trennis (põhiliselt bodypump ja aeroobika). Täna olin jälle aeroobikas ja pulss oli nagu ikka ~120-130. Ei teinud mingeid järske liigutusi või hüppeid, kui korraga tõusis pulss 220le ja püsis ~10 min. Ei mingit hingeldamist, enesetunne oli norm., lihtsalt süda peksis nagu hiirel. Pärast seda läks korraga pulss 88 peale ja oli jälle kõik ok. Äkki oskab keegi öelda, mis juhtus.
november 1, 2007 at 4:59 p.l. #129812ROtter
Membertere!Olen 7. kuud rase ja käinud regulaarselt trennis (põhiliselt bodypump ja aeroobika). Täna olin jälle aeroobikas ja pulss oli nagu ikka ~120-130. Ei teinud mingeid järske liigutusi või hüppeid, kui korraga tõusis pulss 220le ja püsis ~10 min. Ei mingit hingeldamist, enesetunne oli norm., lihtsalt süda peksis nagu hiirel. Pärast seda läks korraga pulss 88 peale ja oli jälle kõik ok. Äkki oskab keegi öelda, mis juhtus.
Võib olla kella aps, kui patareid hakkavad tühjaks saama, võib olla ärevushäire sümptom.
november 2, 2007 at 9:47 e.l. #129891svea12
MemberSeda tean jah, et kell võib vahest nalja teha, aga katsusin nii kaela kui käe pealt ka ja süda lõi tõesti ülikiiresti
september 7, 2009 at 11:23 e.l. #217951Anonüümne
GuestMina küll ei soovita rasedana trenni teha.. Raseduse lõpupoole ei tohiks isegi käsi õlgadest kõrgemale tõsta, räägitakse, et lapsel võib nabaväät ümber kaela minna.
Minu arst vähemalt rääkis nii. Parem karta kui kahetseda arvan mina:)
september 7, 2009 at 11:53 e.l. #217954muzuke
MemberLiikumine on inimese parim sõber, aga bodypumpi ei soovitax ma kaa, aga igapäev kõndida ja natuke liigutada paha ei tee
september 7, 2009 at 12:12 p.l. #217938Stardust
MemberRaseduse lõpupoole ei tohiks isegi käsi õlgadest kõrgemale tõsta, räägitakse, et lapsel võib nabaväät ümber kaela minna.Minu arst vähemalt rääkis nii. Parem karta kui kahetseda arvan mina:)
Jeerum, kurb, et tänapäeval ikka veel iganenud arusaamadest nii jäigalt kinni hoitakse. Vaheta arsti.
september 7, 2009 at 12:36 p.l. #217966Anonüümne
GuestJeerum, kurb, et tänapäeval ikka veel iganenud arusaamadest nii jäigalt kinni hoitakse. Vaheta arsti.iganenud arusaam või mitte, aga mingil põhjusel nii on räägitud ja räägitakse ka siiani.
september 7, 2009 at 1:52 p.l. #217973marjasha
MemberIga rasedus erinev ja kui naine on enne korralikult sporti teinud ja tervis lubab, siis on trenn just kasulik, muidugi mingit hullu trenni loomulikult teha ei tohi. Panen siia ühe artikli, siit samast portaalist leitud
september 7, 2009 at 2:44 p.l. #217980svea12
MemberNonii, nüüd on mu tibu juba 1,5a, nii et see teema mind enam eriti ei puuduta.
Nii palju siis sellest, et trenni tegin praktiliselt sünnituseni välja. Sünnitus läks muidugi superhästi ja trenni tagasi läksin 2 nädalat pärast sünnitust. Tibu on nii tragi, et lausa lust vaadata (nii et trenni tegemine talle halvasti küll ei mõjunud)
september 7, 2009 at 2:45 p.l. #217981trennineiu
MemberTäiesti uskumatu, et sellist juttu a la naised saunas rääkisid (nabanöör ümber kaela) veel tänapäeval keegi usub! Ja et sellist juttu räägiks veel arst, täitsa uskumatu!!!
september 7, 2009 at 4:42 p.l. #217997emmimees
MemberUskuge jah igast paksmagudest nõukaaegse haridusega arstide jutte ning laske enda kehal käest minna
september 7, 2009 at 5:38 p.l. #218017Anonüümne
Guestnõukaaegne haridus jms. või mitte , kui mina oleks rase naine siis ma parem oleks ettevaatlik kui pärast kahetseksin… kunagi ei tea
september 7, 2009 at 7:22 p.l. #218050emmimees
MemberSpordiklubides palju erinevaid spets trenne rasedatele ..muidugi ei tehta suure koormusega(loe: raskusega) bodypumpa aga üsna intensiivselt ikka. Rasedate trennitegemisest siin artikkel ka läbi käinud minumeelest.. vist ol ikirjas, et pool rasedusaega võib teha täpselt samamoodi trenni nagu ennem rasedust..
september 7, 2009 at 7:26 p.l. #218051Anonüümne
GuestSpordiklubides palju erinevaid spets trenne rasedatele ..muidugi ei tehta suure koormusega(loe: raskusega) bodypumpa aga üsna intensiivselt ikka. Rasedate trennitegemisest siin artikkel ka läbi käinud minumeelest.. vist ol ikirjas, et pool rasedusaega võib teha täpselt samamoodi trenni nagu ennem rasedust..eks ta nii ole jah. esimesed 3 kuud ei soovitata väga pingutada (katkemise oht) ja lõpupoole liiga suur pingutus võib enneaegse sünnituse esile kutsuda.
september 7, 2009 at 7:33 p.l. #218054emmimees
MemberMõnikord võib juhtuda, et 2-3kuud ei saa arugi tüdruk, et rase on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.