Kas on hea mõte?
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kas on hea mõte?
- This topic has 9 replies, 5 voices, and was last updated 18 years tagasi by
pkwild618.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 10, 2008 at 6:16 p.l. #12281
4Qlimax
MemberTreenin hetkel kolmeks jaotatud kava järgi.
1. päeval on rind sees. Ei tahtnud kava väga pikaks venitada ja panin rinnale ainult kaks harjutust (lamades surumine kangiga, kaldpingil surumine kangiga). Kui teeksin 2. päeval hantlite lennutamist lamades, (3×8-12) kas mõjuks hästi massile? Ootan asjalikke vastuseid.
jaanuar 13, 2008 at 2:55 p.l. #114416pkwild618
MemberKui sa teed vähe trenni, siis soovitaks teha nii tihti (päevades) kui võimalik ja kogu round ära.
jaanuar 13, 2008 at 6:28 p.l. #82518peeter88
MemberMina teen rohkem mitmekülgsemalt ja see mõjub. Kunagi tegin ka nii ühekülgselt aga midagi eriti ei toimunud. Mina soovitan et tee rohkem erinevaid harjutusi ja rohkem. Aga kui sa ei viici siis tee jah rohkem päevas .
jaanuar 13, 2008 at 6:46 p.l. #113166pkwild618
MemberVäga selge, miks mina ei soovita teha kõiki lihaseid eraldi päevadel. Selleks ajaks, kui sul jõuab uus nädal kätte, on lihased juba harjumuse kaotanud ja pead neid jälle “pingule” treenima.
jaanuar 13, 2008 at 8:28 p.l. #112370rennu21
Membermina teen 3-4korda nädalas ja nii et mul pole jõudu üheski lihases(kõik lihased samal päeval) ja muidugi on töö ka paras trenn(üksi autopesulas saab ka kõik lihased läbi kes kahtleb proovigu järgi)
jaanuar 13, 2008 at 8:36 p.l. #112320pkwild618
MemberPalju sa teed? Palju sa sööd? Liha söömine on üks asi, mida tasuks sellisel puhul rohkem teha ja ka muna. Taimetoitlastena on suht lootusetu asi. Minul tuleb igatahes. Ja mis raskustega tee? Kui sa jõuad tõsta 40kg per käsi ja teed 4kg hantlitega 5-10min, siis on suht mõttetu. Mina viimane kord tegin hantlitega samu harjutusi niimoodi: 12kg 20min, 14kg 25min ja lõpust veel panin 16kg ka. Täitsa ära küll ei väsi, aga vastupidavuse treenimiseks on hea moodus. Vastupidavus oleks võti suurtemate raskuste kauemaks tegemiseks.
jaanuar 13, 2008 at 8:39 p.l. #112270Alexander Andrusenko
ModeratorKui sa teed vähe trenni, siis soovitaks teha nii tihti (päevades) kui võimalik ja kogu round ära.Äkki lõpetaks juba lolli jutu ajamise?
See puudutab kõiki su ülejäänud postitusi ka. Sellega seoses tuleb meelde hea ütlus: “Jätke nad! Nad on pimedate sõgedad teejuhid. Aga kui pime juhib pimedat, kukuvad mõlemad auku.” (Mt 15:14).
jaanuar 13, 2008 at 8:46 p.l. #112274pkwild618
MemberJa mis ma valesti ütlesin, tahaks teada? Seletage ära ja asi korras… Või on see jälle üks foorumitest, kus võetakse üks ja visatakse teine nurka?
jaanuar 13, 2008 at 8:54 p.l. #112276Alexander Andrusenko
ModeratorPane otsingusse märksõna “ületreening” ja hakka lugema.
4Qlimax: miks sa arvad, et rinnale on 2 harjutust vähe? See võib täiesti piisav olla, kui piisavalt pingutada. Teisele päevale ei ole enam lennutamist mõtet panna. Parem on üks kord nädalas korralikult mingi lihas läbi töötada, kui mitu korda natuke. Lihas peab millalgi puhkama ka, et kasvada. Kui ühel päeval ei jõua mõnda harjutust teha, siis polegi vaja seda teha. Parem oleks siis kogu see treeningpäev, millal sul rind on, nii ära jagada, et rinda läbi teha jõuaksid (kui sul rinnapäeval veel mitu lihasgruppi on).
jaanuar 13, 2008 at 9:30 p.l. #1122414Qlimax
MemberSee teema on juba päris vana, sain juba vahepeal vastuse Kalmuselt.
Nii, et ei ole vaja siin midagi korraldada.
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)- You must be logged in to reply to this topic.