Sõudemasin
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Sõudemasin
- This topic has 8 replies, 5 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
masterofceremony.
-
AutorPostitused
-
veebruar 26, 2008 at 10:31 e.l. #12230
masterofceremony
MemberOlen vaadanud sõudemasinaid. Enamus masinad alates 10k ja edasi. Hakkas silma selline Sõudemasin. Küsimus järgmine, et kas on kellelgi kokkupuudet olnud? On vastupidav? Põhimõtteliselt peaks asja ära ajama ju küll? Hea on see pane-kokku-ja-voodi-alla funktsioon
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Korterivärk, mis teha.veebruar 26, 2008 at 10:39 e.l. #142549MEE
Memberconcept2 pidi olema selles valdkonnas parim. Pole mõtet sodi kokku osta. Kui teha investeering siis pikaks ajaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2008 at 11:08 e.l. #142556masterofceremony
Memberconcept2 pidi olema selles valdkonnas parim. Pole mõtet sodi kokku osta. Kui teha investeering siis pikaks ajaks.
concept2 mul saalis ka olemas. Hea on küll jah, aga hind 24 900, see on way over my paycheck
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2008 at 11:20 e.l. #142558MEE
Memberconcept2 mul saalis ka olemas. Hea on küll jah, aga hind 24 900, see on way over my paycheck
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>yeah, aga mida sa teed selle 3k-se nökatsiga mis annab sul otsad 2a pärast (kui mitte varem) kallim küll, aga kasutegur on suurem nii aastates kui füüsise paranemises. Selline on vähemalt minu loogika. Pigem kallim aga et oleks kasu
veebruar 26, 2008 at 11:48 e.l. #142561asdfghjkl
MemberOlen vaadanud sõudemasinaid. Enamus masinad alates 10k ja edasi. Hakkas silma selline Sõudemasin. Küsimus järgmine, et kas on kellelgi kokkupuudet olnud? On vastupidav? Põhimõtteliselt peaks asja ära ajama ju küll? Hea on see pane-kokku-ja-voodi-alla funktsioon
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Korterivärk, mis teha.Aga kuidas see kokkupandav 5000 eegune sõude-trenashöör tundub:
veebruar 26, 2008 at 1:49 p.l. #142593masterofceremony
Memberyeah, aga mida sa teed selle 3k-se nökatsiga mis annab sul otsad 2a pärast (kui mitte varem) kallim küll, aga kasutegur on suurem nii aastates kui füüsise paranemises. Selline on vähemalt minu loogika. Pigem kallim aga et oleks kasu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tekib küsimus: Kas kasutegur on 8 kordne?
Kvaliteet arvatavasti jura. Füüsise paranemine, ma arvan, et treenib samu lihaseid, mis teised ergomeetridki.
Tegelt kui aus olla, siis ega ma olen ka eluaeg pooldanud korralikke tööriistu ja seadmeid. Aga jah, siin tekib minu jaoks päris suur hinnavahe. Ega ma jooksegi kohe ostma, huvitaks just, kas keegi on kasutanud ja mida oskab kosta. Siiani saalis hakkama saanud. Tekkis mõte lihtsalt natuke aeroobse treeningu osakaalu tõsta ja seda just treeningust vabadel päevadel.
Aga kuidas see kokkupandav 5000 eegune sõude-trenashöör tundub:Seda silindriteemat olen vaadanud küll, aga ei ole nagu eriti mugav. Äkki see minu kiiks. Olen paaril korral proovinud ka, aga kuidagi ei istu. Seal lehel hüppavad ka teiste hinnad kohe 11 k peale.
veebruar 26, 2008 at 2:23 p.l. #142616Sohne
Memberuuri, võibolla leiad kusagilt kas või mõne vanema C2 mudeli, igal juhul parem kui see pa*k
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mäletan, et peale alfat müüdi uusimaid mudeleid soodsama hinnaga
veebruar 26, 2008 at 8:26 p.l. #142702Ren
MemberSellele, kes tahab reaalselt ikka trenni teha, ei soovitaks kindlasti seda silindritega mudeli. Esiteks, on vastupidavus kindlasti nõrgem kui traditsioonilisel sõudeergomeetril ning teiseks on treeningul ja treeningul nende kahe erineva seadmetüübi puhul suur vahe sees.
Heaks “odavamaks” alternatiiviks on tõesti juba tunduvalt kallim seade, mille hind lähene 12K-le.
Järgmised masinad üle 18K juba, kindlasti on kallimad paremad, kuid hind on koduse seadme kohta loomulikult kõrge keskmise inimese jaoks.
veebruar 27, 2008 at 2:14 p.l. #142834masterofceremony
MemberEks siis peab ootama, millal äkki keegi vanemaid mudeleid müütama hakkab (ca 5k oleks ka max, mille saaks välja käia). Huvitav, kas mõni treeningsaal pole pille kotti pannud viimasel ajal?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.