Skip to main content

Mõned küsimused

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Mõned küsimused

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Mikk4
    Member

Kui mitu seeriat peaks tegema kui kordusi on 3-4 ja eesmärgiks jõu suurendamine. Lisaks olen foorumit lugedes aru saanud et peamine süsivesiku kogus peaks tarbitama peale trenni, minu toitumiskavas on suurhulk süsivesikuid just 1.5 tundi enne trenni, kas peaksin midagi muutma?

maximus89
    Member

Ma teen jõukava praegu 5×5 süsteemis, aga see seeriate arv pole sugugi nii oluline, peaasi, et seal kuskil 2-5 vahel oleks.Peale trenni vajab keha süsivesikuid taastumiseks, kuna sa teed jõudu, siis võta peale trenni ka kohe süsivesikuid (ja valku).Enne trenni ei tee ka ilmselt paha, kuna kaalu sa ju ei jälgi?

Mikk4
    Member

Ma teen jõukava praegu 5×5 süsteemis, aga see seeriate arv pole sugugi nii oluline, peaasi, et seal kuskil 2-5 vahel oleks.Peale trenni vajab keha süsivesikuid taastumiseks, kuna sa teed jõudu, siis võta peale trenni ka kohe süsivesikuid (ja valku).Enne trenni ei tee ka ilmselt paha, kuna kaalu sa ju ei jälgi?

seda küll et kaal pole enam tähtis, süsivesikuid siis võtta kuskil 1.5 tundi enne treeningut?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.