rinnalt surumine
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » rinnalt surumine
- This topic has 9 replies, 5 voices, and was last updated 18 years tagasi by
tõunii.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 24, 2008 at 6:12 p.l. #12190
Anonüümne
Guestniisiis, tere.
olen suhteliselt algaja jõusaalis, nimelt ma olen seal käinud ~3 kuud.
tavaliselt käin jõusaalis 2x, mõni kord ka 3x nädalas.
pikkust on 200cm ning kehakaal jääb 90kg juurde.
tahtsin just küsida rinnalt surumise kohta, et sellega ei ole mul eriti head lood.
sõbrad suruvad ~70 kg rinnalt, enda maksimaalne on 45kg.
tahtsingi küsida, et kui palju seeriaid teha, kordusi, ning mis raskustega trenni teha, et jõuda lõppude lõpuks ka 50kg-ni.
jaanuar 24, 2008 at 6:32 p.l. #137321undisputed
Memberniisiis, tere.olen suhteliselt algaja jõusaalis, nimelt ma olen seal käinud ~3 kuud.
tahtsin just küsida rinnalt surumise kohta, et sellega ei ole mul eriti head lood.
tahtsingi küsida, et kui palju seeriaid teha, kordusi, ning mis raskustega trenni teha, et jõuda lõppude lõpuks ka 50kg-ni.
Pakun, et su sõbrad lühemad ka, kui sina. Mida pikem sa oled seda raskem suruda. Kui näed et mõni punn sust rohkem surub siis ära arva, et ta kohe sust tugevam on. Nendel käed lühemad ja tuleb suruda tunduvalt lühem maa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 24, 2008 at 6:41 p.l. #137324tõunii
Memberniisiis, tere.olen suhteliselt algaja jõusaalis, nimelt ma olen seal käinud ~3 kuud.
heihopsti, registreerisin siis.
nojah, eks ta nii ole, kuid vaadata, kuidas teised 50kg üles lasevad, teeb endal olemise halvaks, noh, mine tea kas just halvaks, kuid siiski
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>enda unistus oleks jah praegu need 2 toredat kollast 15kg raskust koos 20kg kangiga üles lasta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 24, 2008 at 6:46 p.l. #137327Capricorn
MemberÄkki sobiks soovitada midagi sellist, nagu Fred Antson selles teemas: http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=15188&hl=
jaanuar 24, 2008 at 7:22 p.l. #137332tõunii
MemberÄkki sobiks soovitada midagi sellist, nagu Fred Antson selles teemas: http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=15188&hl=ohoo
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ütleme, et ma käin teisipäevati ja neljapäeviti jõmmis..
teeks sooja, ja siis hakkaks rinnalt suruma?
ma mõtlen, et 20kg-ga 1×15 sooja, 30kg 2×5, ja siis 35kg 2×5 vms? ja kui jõuan siis veel lõpuks ehk ka 40 1×1 vms? äkki saaks mingit täpsemat infot
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kätekõverdusi suudan teha kusagil 25.. käed on, on tõesti nõrgad.
idee ongi et lõpuks surumises raskustega ülespoole liikuda ning samas ka jõudu saada.
PS: olen 17 aastane.
jaanuar 24, 2008 at 9:04 p.l. #137364Henritamm
MemberKui ilusti treenid siis ega see jõudki tulemata jää.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 24, 2008 at 9:21 p.l. #137366tõunii
MemberKui ilusti treenid siis ega see jõudki tulemata jää.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>noh jah..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 24, 2008 at 9:52 p.l. #137372undisputed
MemberNo võid ka seda siin proovida, muidu käivad sinna vel mõned harjutused rinnale juurde aga sulle peaks ka hetkel sellest piisama. Link siin http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime
jaanuar 24, 2008 at 10:00 p.l. #137373eintsius
MemberHakka eesmistele õlalihastele ning triitsepsile tugevaid trenne tegema. Nendes piirkondades on kõige suurem potensiaal alguses kiireks arenguks. Triitsepsile tuleb teha jõutrenni, mitte välimustreeningut, nagu enamus teevad(korduste vahemik 6…9). Selle jaoks sobib keskseks harjutuseks näiteks prantsuse surumine. Õlgade jaoks soovitan tegeleda kaldpinnal surumisega. Muidugi nende kahe harjutusega ei saa treening piirduda.
Päris hea mõlemaid lihaseid haarav hajrutus on kitsa haardega lamades surumine.
PS! Keha tuleb arendada proportsionaalselt. St et kui rõhk on rinnalihastel, siis ei saa selga ega jalgu unarusse jätta.
jaanuar 25, 2008 at 8:29 p.l. #137503tõunii
Membermmhmm..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.