VENDV, näita ennast!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » VENDV, näita ennast!
- This topic has 16 replies, 12 voices, and was last updated 18 years tagasi by
rennu21.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 25, 2008 at 9:56 e.l. #12184
Bonsuna
MemberSau!
Kas eile said pildid tehtud? Kuna neid näha saab, avalikustad ka need? Rahvas on põnevil.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 25, 2008 at 10:13 e.l. #137408vend vähk
ModeratorSau!Kas eile said pildid tehtud? Kuna neid näha saab, avalikustad ka need? Rahvas on põnevil.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tere hull Marek!
Vaata minu tänast blogi. Mul läks eile trenn liiga karmiks ja pildistamiseks ei olnud enam aega, aga täna püüan ikka mõned pildid klõpsida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 25, 2008 at 11:27 e.l. #137427Raivo Piiber
MemberTere hull Marek!Vaata minu tänast blogi. Mul läks eile trenn liiga karmiks ja pildistamiseks ei olnud enam aega, aga täna püüan ikka mõned pildid klõpsida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vähil läks pilt hoopis eile eest …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 25, 2008 at 2:35 p.l. #137470vend vähk
ModeratorVastu tulles fännide gannibali ja hullu Mareki soovidele, tegin pool tundi tagasi uued pildid hetkevormist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 25, 2008 at 5:12 p.l. #137491zon
Membermis numbri peal kaaluseiser seisma jääb praegu!
jaanuar 25, 2008 at 6:40 p.l. #137495pumper
MemberVälimuse järgi võiks pakkuda nii umbes 80,5 kuni 81 kg hommikuti.
jaanuar 25, 2008 at 7:08 p.l. #137500Bonsuna
MemberArvan, et Ok seis. Ise ma nii varakult päris sellises vormis olla ei taha. Suht raskeks läheks massi säilitamisega. Üritan seekord nii teha et 102kg sena lavaküps oleks. Minupuhul eeldabki see seda, et liiga vara valmis olla ja siis hoida…….. läheb raskeks ja kaob mass. Sinul mitte vast.
Kuna Eesti karikas on kuu aega enne Euroopat siis karikaks surun ennast väga napilt 102kg -x. Euroopa omaks tahan jõuda alles parimasse vormi. Olen aegade jooksul märganud enda puhul, et vormi hoides kaotan alati massi. Siis kui olen vormi suht täpselt ajastanud, on pilt ilus ja värske.
Näis kuidas seekord õnnestub. Igaljuhul EDU meile kõigile kes teel Euroopakatele!
jaanuar 25, 2008 at 8:51 p.l. #137504vend vähk
Moderatormis numbri peal kaaluseiser seisma jääb praegu!Kehakaal hetkel 81-82 kg. Võistluskaal tuleb arvatavasti 79-80 vahele seekord
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 25, 2008 at 10:44 p.l. #137522Hellboy
MemberNjah, VENDV-il on just selline keha ja just nii palju massi nagu kunagi ise loodan saavutada ja siis oleks ma ülimalt rahul ning suuremaks enam ei tahakski! Nii et Imre on mulle eeskujuks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 26, 2008 at 7:13 e.l. #137534Janar Rückenberg
MemberKahjuks ei käi need asjad nii lihtsalt – mõtlesin ka kunagi, et kui surun 150 kg rinnalt ja saan 100 kg kehakaalu täis olen endaga ülimalt rahul. Seda piiri ei tulegi, teadke seda, süües kasvab isu ja nii ongi, see on inimloomus! See on umbes sama jutt nagu, et ma ei tahaks olla küll selline nagu on praegused prohvikulturistid – loomulikult – üleöö ei saagi ju selliseks, aga kui te koguaeg vaikselt treenite ja järk – järgult sinna suunas tiksute, ja vaikselt sellisesse staatusesse jõuaksite, siis kas te ei oleks rahul või ütleksite, et ei – enam ei taha kasvada? Vaevalt küll – olen kindel, et ka Ronnie ja Ruhli sugustel meestel ei ole tegelikult sisimas isu täis ja aastaid tagasi (treeningstaazi alguses) mõtles ehk nii mõnigi suur koll, et oi ma küll selline ei tahaks olla.
Või teine näide – tõmbasin hiljuti 300 kg – mõtlesin, et kui selle üles saan on elueesmärgid täidetud, tõsiselt kohe. Mis te arvate mis mõtted nüüd peas on – loomulikult 320 kg jne……….!!!
Nii, et kui sul ükskord Imre mõõdud ja välimus käes, küll siis näed kuhu veel minna on!!! Mitte, et Imre halb välja näeks, sugugi mitte!!!
Lihtsalt juhin tähelepanu, et ärge kunagi üritagegi mõelda, et VOT SIIS OLEN RAHUL VÕI ET SIIS AITAB, EI AITA!!! See ei tööta lihtsalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>))!!!jaanuar 26, 2008 at 7:18 e.l. #137535vend vähk
ModeratorKahjuks ei käi need asjad nii lihtsalt – mõtlesin ka kunagi, et kui surun 150 kg rinnalt ja saan 100 kg kehakaalu täis olen endaga ülimalt rahul. Seda piiri ei tulegi, teadke seda, süües kasvab isu ja nii ongi, see on inimloomus! See on umbes sama jutt nagu, et ma ei tahaks olla küll selline nagu on praegused prohvikulturistid – loomulikult – üleöö ei saagi ju selliseks, aga kui te koguaeg vaikselt treenite ja järk – järgult sinna suunas tiksute, ja vaikselt sellisesse staatusesse jõuaksite, siis kas te ei oleks rahul või ütleksite, et ei – enam ei taha kasvada? Vaevalt küll – olen kindel, et ka Ronnie ja Ruhli sugustel meestel ei ole tegelikult sisimas isu täis ja aastaid tagasi (treeningstaazi alguses) mõtles ehk nii mõnigi suur koll, et oi ma küll selline ei tahaks olla.Või teine näide – tõmbasin hiljuti 300 kg – mõtlesin, et kui selle üles saan on elueesmärgid täidetud, tõsiselt kohe. Mis te arvate mis mõtted nüüd peas on – loomulikult 320 kg jne……….!!!
Nii, et kui sul ükskord Imre mõõdud ja välimus käes, küll siis näed kuhu veel minna on!!! Mitte, et Imre halb välja näeks, sugugi mitte!!!
Lihtsalt juhin tähelepanu, et ärge kunagi üritagegi mõelda, et VOT SIIS OLEN RAHUL VÕI ET SIIS AITAB, EI AITA!!! See ei tööta lihtsalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>))!!!Kuldsed sõnad!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 26, 2008 at 7:26 e.l. #137537ROtter
MemberKahjuks ei käi need asjad nii lihtsalt – mõtlesin ka kunagi, et kui surun 150 kg rinnalt ja saan 100 kg kehakaalu täis olen endaga ülimalt rahul. Seda piiri ei tulegi, teadke seda, süües kasvab isu ja nii ongi, see on inimloomus! See on umbes sama jutt nagu, et ma ei tahaks olla küll selline nagu on praegused prohvikulturistid – loomulikult – üleöö ei saagi ju selliseks, aga kui te koguaeg vaikselt treenite ja järk – järgult sinna suunas tiksute, ja vaikselt sellisesse staatusesse jõuaksite, siis kas te ei oleks rahul või ütleksite, et ei – enam ei taha kasvada? Vaevalt küll – olen kindel, et ka Ronnie ja Ruhli sugustel meestel ei ole tegelikult sisimas isu täis ja aastaid tagasi (treeningstaazi alguses) mõtles ehk nii mõnigi suur koll, et oi ma küll selline ei tahaks olla.Või teine näide – tõmbasin hiljuti 300 kg – mõtlesin, et kui selle üles saan on elueesmärgid täidetud, tõsiselt kohe. Mis te arvate mis mõtted nüüd peas on – loomulikult 320 kg jne……….!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>))!!!Õnneks (või kahjuks) hakkavad sellele aeg, geneetika, raha jne. vastu töötama.
jaanuar 26, 2008 at 9:04 e.l. #137542Vägivaldur
MemberLihtsalt juhin tähelepanu, et ärge kunagi üritagegi mõelda, et VOT SIIS OLEN RAHUL VÕI ET SIIS AITAB, EI AITA!!! See ei tööta lihtsalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>))!!!Eesmärke võib ju endale ikka seada. Eesmärgid aitavad edasi liikuda. Kui eesmärk täidetud, siis näeb igaüks isegi, et uued eesmärgid juba silma ees.
jaanuar 26, 2008 at 9:28 e.l. #137543renku
MemberKahjuks ei käi need asjad nii lihtsalt – mõtlesin ka kunagi, et kui surun 150 kg rinnalt ja saan 100 kg kehakaalu täis olen endaga ülimalt rahul. Seda piiri ei tulegi, teadke seda, süües kasvab isu ja nii ongi, see on inimloomus! See on umbes sama jutt nagu, et ma ei tahaks olla küll selline nagu on praegused prohvikulturistid – loomulikult – üleöö ei saagi ju selliseks, aga kui te koguaeg vaikselt treenite ja järk – järgult sinna suunas tiksute, ja vaikselt sellisesse staatusesse jõuaksite, siis kas te ei oleks rahul või ütleksite, et ei – enam ei taha kasvada? Vaevalt küll – olen kindel, et ka Ronnie ja Ruhli sugustel meestel ei ole tegelikult sisimas isu täis ja aastaid tagasi (treeningstaazi alguses) mõtles ehk nii mõnigi suur koll, et oi ma küll selline ei tahaks olla.Või teine näide – tõmbasin hiljuti 300 kg – mõtlesin, et kui selle üles saan on elueesmärgid täidetud, tõsiselt kohe. Mis te arvate mis mõtted nüüd peas on – loomulikult 320 kg jne……….!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>))!!!Krt, olen video pealt näinud Su rinnalt 200 surumist, kükke 200ga (palju SU max võib veel olla) ja ka 300 tõmmet. Väga võimas. Vormista need tulemused võistlustel ametlikuks ja Sa teed ka ilma särkide ja kostüümideta väga võimsa tulemuse. Tõsine respect. Usun, et Sinu kaalus ei suru eestis keegi nii puhtalt näiteks 200 ja ka 300 tõmbamine käib pea kõigile üle jõu.
jaanuar 26, 2008 at 9:32 e.l. #137545Bonsuna
MemberÕnneks (või kahjuks) hakkavad sellele aeg, geneetika, raha jne. vastu töötama.On veel mõned asjad mis mehi maapeale toovad. Need on vigastused. Ja kui sa sellise loomamise eest mitte midagi tagasi ei saa siis hakkad ühel päeval loodetavasti mõtlema, et milleks see kõik. Ronnie ja mõni teine tipp loomulikult vigastuset puhul kohe sellise arusaamiseni ei jõua, sest neil on mille nimel riskida. Aga näiteks sina Oskar, lammutad seal metsadevahel trenni teha ja seda ilma mingi väljundita. Just lammutad, sest tervisesport ei ole see enam kindlasti kui vaadata su mõningaid treeningraskusi. Tagasi ei saa sa sellest mitte midagi, juba praegu tegelikult maksad sa selle “nimel” tervise arvelt lõivu. Oletame nüüd, et ühel “ilusal” päeval saad sa haiget, mis siis? Saad terveks ja lammutad-loomad edasi? Ma ei usu. Aga kui ei saagi enam terveks? Kas alles siis tuleb mõistus koju?
Hea enesetunde saab hoopis mõõdukamate koormustega, ka välimuse. Ja lihtsalt huvi pärast, et kui palju ma suudan,….. mina ei riskiks ennast pooleks tõstmisega.
Üldse mitte halvustavalt, aga ka mina olen nii mõelnud nagu sina hetkel Oskar. Aga ju peab igaüks selle äratundmiseni ise jõudma. Kui kõik noored vanamehi kuulaks siis ei toimuks kunagi mingit arengut. Ükskõik mis eluvaldkonnas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.