Skip to main content

Palun nõu!

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Palun nõu!

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    kenza
    Member

Tere!

Palun andke nõu, kuidas peaksin treenima, et suudaksin sooritada üldfüüsilise testi raames 2 minuti jooksul 93 kõhulihase istesse tõusu?

Kas teen igapäev neid samu istessetõuse + seljalihased või oleks targem siiski ka kõhulihaste harjutusi varieerida! Jään Teie nõu ootama!

MEE
    Member

Tere!

Palun andke nõu, kuidas peaksin treenima, et suudaksin sooritada üldfüüsilise testi raames 2 minuti jooksul 93 kõhulihase istesse tõusu?

Kas teen igapäev neid samu istessetõuse + seljalihased või oleks targem siiski ka kõhulihaste harjutusi varieerida! Jään Teie nõu ootama!

Kuna eesmärk on kiirus siis soovitan just kiirust treenida. Ehk siis hakkad tegema 2 korda päevas (hommikul ja õhtul) sama harjutust. Paned stopperi käima ja hakkad harjutama.

jrx
    Member

Sõjaväkke minek?

Hakka jah treenima aja peale just seda konkreetset spetsiifilist harjutust just selles konkreetses spetsiifilises ajaühikus.

lollpealuu
    Member

kuule ära päris iga päev ka tee- lase kehal vahepeal puhata ka!

cvtec
    Member

minu meelest saab jooksu,kõhukaid ja käte kõverdusi enne seda testi nõrkemiseni teha…

MEE
    Member

kuule ära päris iga päev ka tee- lase kehal vahepeal puhata ka!

ei ole neil kõhulihastel midagi viga, isegi kui neid iga päev teha.

lollpealuu
    Member

ei ole neil kõhulihastel midagi viga, isegi kui neid iga päev teha.

viga ei peagi olema…efektiivsuse mõttes on kasulik lihtsalt puhata vahepeal.Taastunud lihas ja organism teeb tööd paremini kui kurnatud.

builder
    Member

olen teinud nii ,et ühe seeria ja maksimumini,nörkemiseni ja siis 3 päeval uuesti ,alguses kordused paranevad,siis peab jälle midagist nuputama. oleneb kes seda testi sulle teevad ,mina olen ka pörkega teinud,sest selg kondine pole,sellega kiirus ja korduste arv tsipa parem ikka. järmisel päeval teha……..minu jaoks mötetu,sest lihased ikka üsna tundetud ja valusad

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.