Skip to main content

kui palju valku?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » kui palju valku?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    bullterrier
    Member

Tere! selline mure,et kui palju ma peaksin siis valku saama kui kaalun 66kg

ja eesmärgiks on massi kasvatamine.praegu kasutan mass 2 te. et palju ma peaksin jooma peale trenni?

ja palju ülejäänud söögiga valke peaks saama.

see ka,et kas puhkepäevadel tuleks ka pulbrit tarbida või ainult trennipäevadel?

aitäh!

Capricorn
    Member

Tere! selline mure,et kui palju ma peaksin siis valku saama kui kaalun 66kg

ja eesmärgiks on massi kasvatamine.praegu kasutan mass 2 te. et palju ma peaksin jooma peale trenni?

ja palju ülejäänud söögiga valke peaks saama.

see ka,et kas puhkepäevadel tuleks ka pulbrit tarbida või ainult trennipäevadel?

aitäh!

Põhilise valgukoguse peaks ikka toidust saama! Valgupulbrist tehtud jooki on mõtet tarbida ainult vahetult peale trenni. Kui ma enda kaalu ja oma valgukogust arvestan, siis pakuks, et u. 150-160 g valku peaksid saama, võibolla vähemalt 100 g oleks miinimum. See ei ole raske kui tahta, ma saan üle 200 g valku tavatoidust (kaalun muidugi sinust tunduvalt rohkem)

gmaster
    Member

arvesta 2g keha kilogrammi kohta, see jagatuna terve päeva peale. (mulle küll tundub et 2,5 on liig)

valgušeigi võid siis sellest lahutada

ja nii ongi, arvuta välja palju tarbid ja vajadusel lisa-lahuta

või telli toitumiskava, kus kõik sinu eest ära tehtud profi poolt, kus on ka kellaaegade järgi paigas (mõni asi mis sobib hommikuks ei sobi õhtuks ja vastupidi)

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.