Skip to main content

Millise Harjutusega Näeb Inimese Jõudu

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » Millise Harjutusega Näeb Inimese Jõudu

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 52 total)
  • Autor
    Postitused
    Peyote
    Member

et olete kindlasti kuulnud selliseid vennikesi,kes suruvad rinnalt näiteks vähe või saavad kellelgilt käe surumises pähe ning siis hakkavad mulama,et

see ei näitagi jõudu.aga mis näitab teie arust seda on tugev.Milline harjutus või Võte?vahet pole kas kangil või plokil.

variandid näiteks:

Rinnalt Surumine

Kangi Peakohale Tõstmine

Sangpomm

Jõutõmme

Kükk

Kätekõverdused

Käesurumine

Lõuatõmme

Jne.

Minu isklik arvamus, et lõuatõmme, kangi pea kohale surumine ja jõutõmme on need harjutused, mis peaks pildi ette andma.

Tohman
    Member

Defineeri jõud, siis vaatame, kuidas seletada..

Eks iga harjutus näita jõudu ju

asdfghjkl
    Member

On olemas selline mõsite nagu “absoluutne jõud”, see pidavat avalduma kui on surmahirm, näiteks jooksed lõvi eest ära, või kui oled hüpnoosi all ja teed enneolematuid raskeid sooritusi, see absoluutne jõud pidavat treenimatul inimesel olema 30% suurem kui tavaline* maksimaalne jõud, ja treenitul inimesel pidavad 10% see abs. jõud suurem olema, kui, maksimaalne jõud, viimane siis kaines olekus jõusaalis sooritatud kordusmaksimumi näol jõud.

Mulle anti kunagi mõista ühes kohvikus, et põhijõud* ehk siis teemaks olev jõud, on se, kui mitme kilose kangi jõuad maast sirgetele kätele tõsta, ja mitu korda seda suudad teha järjest st seerias:)

Mart Muru
    Member

Mida sa jõu all silmas pead? Kas max, vastupidavus või kiiruslik/plahvatuslik jõu ?

Näiteks lõuatõmmetega on raske määrata, kellel on rohkem max jõudu..

Kui üks kaalub 100kg ja teine 50kg, siis arvatavasti kergem tõmbab rohkem..

Lisades mõlemale +30kg juurde : 100 + 30 = 130 , 50 + 30 = 80 … muutuks võistlus ebavõrdseks… see siiski kehtib rohkem treenimata inimestel..

Peyote
    Member

isiklikult arvan,et sangpomm annab kerge pildi inimese jõust ette.

Mida sa jõu all silmas pead? Kas max, vastupidavus või kiiruslik/plahvatuslik jõu ?

Näiteks lõuatõmmetega on raske määrata, kellel on rohkem max jõudu..

Kui üks kaalub 100kg ja teine 50kg, siis arvatavasti kergem tõmbab rohkem..

Lisades mõlemale +30kg juurde : 100 + 30 = 130 , 50 + 30 = 80 … muutuks võistlus ebavõrdseks… see siiski kehtib rohkem treenimata inimestel..

Ma väidan, et inimene, kes kaalub 50 kg ja on muudes mõõtmetes üsna keskmine (a la meesterahvas, 175-180cm pikkus) siis pole tal piisavalt liha luudel, et midagi liigutada.

Niipalju kui ise olen tähele pannud, siis need tegelased kes tõmbavad vabalt lõuga (olgu nad 110 kg või 60 kg) suruvad ka päris hästi lamades.

Aga nagu kõik siin elus – kõik on suheline

Ise pakuksin ülepea surumine,jõutõmme ja lõuatõmme.

rinaldo
    Member

Rinnalt surumine, kükk ja jõutõmme.

antz
    Member

Kükk, tõmme, svung.

norman22
    Member

Kivi tõstmine.

Tohman
    Member

No aga igasugustel surumistel on ka suruja massil väga suur roll… defineerige jõud, muidu me räägime siin üks õuntest, teine pirnidest

daemonium
    Member

isiklikult arvan,et sangpomm annab kerge pildi inimese jõust ette.

See ju puhas tehnika-ala.

-Raix-
    Member

Rinnalt surumine, kükk ja jõutõmme.

olen samameelt

Void
    Member

Rinnalt surumine , svung, kükk , jõutõmme

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 52 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.