10 nädala surumiskava
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » 10 nädala surumiskava
- This topic has 18 replies, 11 voices, and was last updated 18 years tagasi by
rinaldo.
-
AutorPostitused
-
oktoober 18, 2007 at 3:53 p.l. #12114
stainless
Member10 nädalat tagasi surusin max 97,5kg. Pidur oli juba 2 kuud peal, jõudu juurde ei tulnud. Masendav.
Proovisin http://www.building-muscle101.com/increase…ench-press.html
Nüüd 10 ndl hiljem surun 110kg.
Toimib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 18, 2007 at 5:03 p.l. #128511LB
Membernjah a mis päeval sa siis biitseptsit või tiitsepsit teed vms ? sest kui 1 päev ainult rinda teha siis kas mitte ajast puudu ei jää ?
oktoober 18, 2007 at 7:03 p.l. #128521Alexander Andrusenko
ModeratorSellised progressiooniga kavad üldiselt töötavad hästi, jah. Ise harrastan ka sellist tüüpi treeninguid, kuid mitte täpselt sellist nagu lingis. Teen ka 10 näd. tsükleid, kuid iga trenn teen kindla korduste vahemikuga seeriaid. Iga nädal tõstan raskusi ja alandan kordusi. Ehk siis minu kava erineb sellest kavast vaid selle poolest, et teen seda kogu kehale ning ma ei tee seda püramiidi stiilis. Ühe trenni jooksul on kõigis harjutustes täpselt samapalju kordusi. Minu puhul töötab see hästi.
oktoober 19, 2007 at 7:12 e.l. #128548stainless
Membernjah a mis päeval sa siis biitseptsit või tiitsepsit teed vms ? sest kui 1 päev ainult rinda teha siis kas mitte ajast puudu ei jää ?Ei tee üks päev AINULT rinda. Kogu kava on 2 päeva peale jaotatud. Push & pull.
oktoober 19, 2007 at 10:49 e.l. #128557maza
MemberOle nii hea ja tõlgi see 2 päeva peale jagatud kava siia ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 19, 2007 at 12:31 p.l. #128572Capricorn
MemberOle nii hea ja tõlgi see 2 päeva peale jagatud kava siia ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“Push & pull”. See peaks siis tähendama, et ühel päeval on tõmbamisharjutused ja teisel päeval lükkamisharjutused.
oktoober 19, 2007 at 2:56 p.l. #128591LB
MemberEi tee üks päev AINULT rinda. Kogu kava on 2 päeva peale jaotatud. Push & pull.aga kui sa kaks päeva rinnale keskendud kas see pole mitte veel hullem siis w? sest mis ülejäänud kehast saab ?
oktoober 19, 2007 at 5:20 p.l. #128600stainless
Memberaga kui sa kaks päeva rinnale keskendud kas see pole mitte veel hullem siis w? sest mis ülejäänud kehast saab ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Rinnale ikka 1 x nädalas (3 harjutust). Samal päeval veel triitseps, õlaesiosa, kõht ja jalg.Teisel päeval biitseps, selg, õlg, kõht.
Treeningkava põhjalikumalt kirja panema ei hakka, kuna parasjagu korrast ära.
oktoober 20, 2007 at 7:02 e.l. #128628LB
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Rinnale ikka 1 x nädalas (3 harjutust). Samal päeval veel triitseps, õlaesiosa, kõht ja jalg.
Teisel päeval biitseps, selg, õlg, kõht.
Treeningkava põhjalikumalt kirja panema ei hakka, kuna parasjagu korrast ära.
ok ok pole ullu ma vaatasin alguses et seal oli kirjas et prioritize your chest vms et ainult rinda yks p2ev et oleks k6ige effektiivsem vms ja siis ma m6tlesin et sa ka teed niii.
oktoober 20, 2007 at 9:29 e.l. #1286324Qlimax
MemberKas see kava eeldab seda, et ma peaksin käima iga päev jõusaalis ja iga kord rinda tegema (isegi alakeha päeval) ?
oktoober 20, 2007 at 9:46 e.l. #128633stainless
MemberKas see kava eeldab seda, et ma peaksin käima iga päev jõusaalis ja iga kord rinda tegema (isegi alakeha päeval) ?Rinda teed 1 x nädalas.
Ise arvutasin sinna tabelisse omad numbrid. Ülejäänud kava ma omal ei muutnud. Kokku käisin saalis 2 x nädalas.
Siin http://www.building-muscle101.com/increase…ench-press.html pakub ta juurde ka ülejäänud keha treeningkava, mille järgimisel peaksid tulemused paremad olema. Sellisel juhul tuleks saali külastada 4 x nädalas. Aga eks loe ise …
oktoober 20, 2007 at 10:29 e.l. #1286374Qlimax
MemberMa teen seda rinnakava siis 2x nädalas – ülakeha päevadel.
oktoober 20, 2007 at 3:35 p.l. #128650proTest
MemberRinda teed 1 x nädalas.Ise arvutasin sinna tabelisse omad numbrid. Ülejäänud kava ma omal ei muutnud. Kokku käisin saalis 2 x nädalas.
Siin http://www.building-muscle101.com/increase…ench-press.html pakub ta juurde ka ülejäänud keha treeningkava, mille järgimisel peaksid tulemused paremad olema. Sellisel juhul tuleks saali külastada 4 x nädalas. Aga eks loe ise …
Niipalju, kui ma aru sain, et kui seda kogu keha programmi(Monday – Chest, Tuesday – Quadriceps, Wednesday – Rest, Thursday – Deltoids, Friday – Back, Saturday – Rest), siis peab nädalas ainult korra käima tegemas, kui muud näiteks üldse ei tee, kuna selle tabeli juures polnud kuskil kirjas, et mitu päeva nädalas peaks tegema(fitness.ee omas on näiteks kohe olemas, et kahel päeval nädalas). Kas ma sain õigesti aru?
oktoober 20, 2007 at 3:42 p.l. #128653Alexander Andrusenko
ModeratorKui on kirjas “Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday”, siis see tähendab ikka, et 4 korda nädalas pead käima, mitte 1.
oktoober 22, 2007 at 1:09 p.l. #1288144Qlimax
MemberKas see kava eeldab ka seda, et ma ei või midagi muud rinnale (hantlite lennutamine) teha samal päeval?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.