Kas kodustest hommikustest ja õhtustest kõhulihaste harjutustest on kasu?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kas kodustest hommikustest ja õhtustest kõhulihaste harjutustest on kasu?
- This topic has 7 replies, 5 voices, and was last updated 18 years tagasi by
Crypt.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 12, 2008 at 10:27 p.l. #12101
fullspeed
MemberSelline mure et hakkasin 4 kuud tagasi kickboxi trennis käima kuna tahtsin ennast vormi saada, eelmisest nädalast hakkasin ka jooksmas käima 2 korda nädalas 4km kord. Kõige suurem mure on kõhu piirkonnas, et asi veelgi efektiivsemaks muuta hakkasin ka kodus hommikul ärgates ja õhtul ennem magama minekut kõhulihaste harjutusi tegema. Tahaksin teada kas nendest harjutustest on ka kasu või hoopis koormavad need lihaseid, et kas see ei mõju ületreeninguna??? Mitu seeriat ja kordusi peaks tegema???
Selline küsimus ka veel et kas tasub iga kord pärast trenni FatBurneri jooki juua ja kas selle joomisel on tulemusi??
jaanuar 12, 2008 at 10:47 p.l. #116190Crypt
Memberise olen treeninud kõhulihaseid nullist kuni selleni kui sain endale need kätte

mina soovitaks sulle kava teha kõhulihastest. Saad valida 2 tyypi treeningkava
kas rohkem kordusi ja vähem seeriaid või vastupidi (ehk kas sa pigem teed 100 kõhulihast või 12×4 kas raskustega või ilma) kui sa teed nyyd rohkem kordusi siis arendad sa kõhulihaste vastupidavust ja jõudu. Kui teed nyyd vähem kordusi ja rohkem seeriaid siis arendad sa pigem seda ilu poolt ja jõudu ka.Alguses alustasin mina siis selle vastupidavuse ja jõu treenimisega.Eriti midagi ette ei tulnud kui see keskmine joon ja kivikõva kõht.Peale seda hakkasin tegema seda ilu poolt ja tulid vupsti nähtavale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kõhulihastel on tähtis ka varieerumine ehk teed harjutusi alati teises järjekorras. oletame esmaspäev teed ülakõhulihased,alakõhulihased,kyljelihased siis teisipäev teed äkki alakõhulihased,kyljelihased,ülakõulihased.
tähtis on ka see kuidas sa toitud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sest nagu õeldakse kõhulihased algavad köögist.Söö korralikult ja ära PEA mingit kuradima dieeti.See hävitab sind!!!! Ja kui sulle meeldib siis oldstyle treening (mis mulle meeldib) ehk sööd õhtuti rasvata kohupiima jood peale jõutreeningut toorest muna, kasutad piimatooteid jne (aint ära muna joomisega yleliialda saad veel salmonelloosi)!!! nii minu arvamus on et ära kasuta mingeid vidinaid mis ytlevad et aitavad sul saleneda jne.nagu fat burner.Naturaalne viis on minu viis.Niiet sellega ei oska mina sind aidata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>head kõhulihaste treeinimist ja kui sul oleks vaja mingeid harjutusi siis leiad neid http://www.youtube.com -ist või http://www.myfittribe.com
jaanuar 13, 2008 at 8:52 e.l. #115889Alexander Andrusenko
ModeratorÄra pea dieeti, jah. Vaata kulturiste – need on pidevalt dieedil. Muidugi neil kõhulihaseid ei ole, dieet ju hävitab. Selle pärast neil kõht nii lödisev ongi.
sarkasm.
jaanuar 13, 2008 at 9:10 e.l. #115890fullspeed
MemberSuur tänu sulle Crypt. Eks ma nüüd tean kuidas teha ja loodan et ka mõjub:)
aga kui sa aind näieks mõnda harjutust 4 korda teed kas sis imelik pole et nii vähe? kuigi jah et seeriaid on palju aga kordusi vähe
jaanuar 13, 2008 at 10:20 e.l. #115780eintsius
MemberKõige lihtsam on neid välja tuua nende massiaendamise ning dieedi koostöös. Kui nendel ei ole massiivsust, siis peab rasvakiht väga madal olema, et kontuure välja tuua. Nende massi arendamine käib nagu muudel lihastelgi – kordused alla 15.
jaanuar 13, 2008 at 10:21 e.l. #118393Crypt
MemberSuur tänu sulle Crypt. Eks ma nüüd tean kuidas teha ja loodan et ka mõjub:)aga kui sa aind näieks mõnda harjutust 4 korda teed kas sis imelik pole et nii vähe? kuigi jah et seeriaid on palju aga kordusi vähe

aga ma proovin sinu soovitusi ja eks annan teada kui midagi looma hakkab:)
njh ma saan aru mida sa mõtled. Vaata kui sulle hakkab asi lihtsaks tunduma siis võid kasutada raskuseid. Ma kasutan vahel 2kg plaate hoian kätega kukla taga ja teen enda kõhulihaseid.Siis see eriti lihtne ei ole.Ja vaata see ongi põhimõte et kui sa tahad nagu kõhulihaseid välja tuua siis pead tegema kahjuks rohkem seeriaid vähem kordusi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. A jaa yks põhiline fakt ka.Kui se teed kõhulihaseid siis proovi neid nagu kokku suruda. Ära tõsta umbes enda keha ylesse ja alla.Proovi teha nii et sa nagu suruksid need 6 lihast kokku ehk tõmbad ennast küüru niimoodi kui teed neid tavalisi kõhulihaste harjutusi.Raske seletada :S kui mul aega on võin teha pärast joonise vms.Vot kui sa neid kokku surud vot siis hakkavad nad alles tundma andma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Ja ei ole midagi imelikku võtab lihtsalt rohkem aega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Minu jaoks oli muidu kõige raske alakõhulihaste välja lihvimine kuna ytleme siis et oli pekki peal
.Kusjuures ma tegelt ei jooksnudki.Vblla jooksin 1 korra nädalas aga nh vähemalt seeest ma käin iga päev noh olen sõpradega jne.Aga põhiliselt ma tegin trenni suurtematele lihastele nagu rinnalihased ja seljalihased.Sest alakõht ongi see viimane koht kus su rasv kaob.Aga tegelikult on põhiline jooksmine,cardi training,ja korralikult söömine (mitte dieet) Alessandro räägib õiget juttu.jaanuar 13, 2008 at 7:55 p.l. #112558fullspeed
MemberTahtsin veel seda küsida et kui pikk peaks olema puhke aeg seeriate vahel??
Kas minut,, pool või palju????
jaanuar 14, 2008 at 4:31 e.l. #118374NOT
MemberTahtsin veel seda küsida et kui pikk peaks olema puhke aeg seeriate vahel??Kas minut,, pool või palju????
AutorPostitusedViewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)- You must be logged in to reply to this topic.