Andrus Murumets, Talent jm…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Andrus Murumets, Talent jm…
- This topic has 12 replies, 11 voices, and was last updated 18 years, 4 months tagasi by
444.
-
AutorPostitused
-
oktoober 5, 2007 at 11:41 p.l. #11982
Anonüümne
Guesthttp://www.reporter.ee/index.php/2007/09/2…e-ooperilaulja/
http://www.reporter.ee/index.php/2007/10/0…mmumees-andrus/
pange oma kommentaarid, minuarust esimene video talendijahis on väga haige inimene
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . teine video on aga see mis on parim ja peaks saate võitma! mees väärib seda!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2007 at 7:38 e.l. #127071Bonsuna
MemberMnjah, kahjuks pole tavainimese arvates suure jõu omamine eriline talendikus. Ei osata näha seda tööd mis selle taga on. Ja ega tööst üksi piisagi. Talendikuseta seda ei tee mida Andrus teeb. Selle taga nähakse ikka midagi muud. Samas näitab selline arvamus hindajate-otsustajate endi rumalust. Ja võiks isegi öelda, et neil puudub igasugune talent sellist saadet teha ja hinnata. Mingid Eesti oma Uduvere talendi otsingud.
oktoober 6, 2007 at 8:36 e.l. #127074hehee
Memberpange oma kommentaarid, minuarust esimene video talendijahis on väga haige inimene
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Kui Sulle ooper ei meeldi, siis kõik kellele meeldib, on kohe haiged? Kui valida selle noore poisi ja Murumetsa vahel, siis on raske öelda, kummal seal talenti EI OLE, mõlemad on suure töö teinud ja teevad edasi.
oktoober 6, 2007 at 9:33 e.l. #127080gmaster
Membermõlemad on minumeelest väga talendikad inimesed, võiks öelda lausa et kaasasündinud andega.
mõtetu olemise kohta on seal paremaid näiteid küll
oktoober 6, 2007 at 9:34 e.l. #127081Metalstorm
MemberKui Sulle ooper ei meeldi, siis kõik kellele meeldib, on kohe haiged? Kui valida selle noore poisi ja Murumetsa vahel, siis on raske öelda, kummal seal talenti EI OLE, mõlemad on suure töö teinud ja teevad edasi.Täiesti õige jutt. Nii nagu Murumets, nii on ka ooperiaariat esitanud poiss talent.
oktoober 6, 2007 at 9:47 e.l. #127085PaKaalu
Membermis seal esimeses imeliku on,ta teeb seda mis talle meeldib
äkki talle ei meeldi see mis sulle meeldib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2007 at 10:22 e.l. #127088Gunnar
Membersellessuhtes,et Murumets ei sobi sinna saatessse,kuna ta juba ongi talent ju.(Y)
oktoober 6, 2007 at 10:49 e.l. #127089Alexander Andrusenko
ModeratorNoh..see poiss esitas oma pala küll suurepäraselt, aga poissi ta millegi pärast eriti ei meenuta. Ma algul mõtlesin päris kaua, kas ta on ikka poiss või tüdruk. Siis, kui ta laulma hakkas, siis olin 100% kindel, et tüdruk. Aga siis lugesin, et nimi on tal Kristjan.. Vaatamata sellele, laulab ta suurepäraselt. Natuke kahtlaselt kõrge hääl on tal küll poisi kohta..
Ma olen muidugi arvamusel, et see poiss on vaid ajutine nähtus. Robertino Loretti sai ka 60-ndates väga kuulsaks, kui ta noor oli. Aga kui veidi vanemaks sai, siis hääl muutus ja endist efekti enam ei tekitanud.
oktoober 6, 2007 at 12:58 p.l. #127102Bonsuna
MemberNoh..see poiss esitas oma pala küll suurepäraselt, aga poissi ta millegi pärast eriti ei meenuta. Ma algul mõtlesin päris kaua, kas ta on ikka poiss või tüdruk. Siis, kui ta laulma hakkas, siis olin 100% kindel, et tüdruk. Aga siis lugesin, et nimi on tal Kristjan.. Vaatamata sellele, laulab ta suurepäraselt. Natuke kahtlaselt kõrge hääl on tal küll poisi kohta..Ma olen muidugi arvamusel, et see poiss on vaid ajutine nähtus. Robertino Loretti sai ka 60-ndates väga kuulsaks, kui ta noor oli. Aga kui veidi vanemaks sai, siis hääl muutus ja endist efekti enam ei tekitanud.
Meil Eestiski on oma “Loretti” olnud. Kes mäletab siis 80-te lõpus oli selline poiss nagu Toomas Uibo, endise näitleja Väino Uibo poeg. Üleliiduliselt oli ta väga populaarne seni kuni häälemurre asja lõpetas.
oktoober 6, 2007 at 1:27 p.l. #127105Existence
MemberEi taha teist küll mõnitada ,aga mul oli suuri raskusi, et aru saada kas ta on poiss või tüdruk
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nime järgi sain lõpuks aru
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult 14 aastaselt võib see hääl veel vabalt muutuda ,tean paljusi selliseid poisse kellel veel suht kõrge hääl sellise vanusega.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vähemalt oskab see Kristjan oma häält õigel ajal ära kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2007 at 5:32 p.l. #127122LB
MemberMurumets võiks küll võita, ma olen fänn
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> millalgi eelmine kevad vist nägin “storngman” võistlusi telekast ja seal nägin esmakordselt ja üsna võimas oli vaadata mis raskustega need mehed seal neid harjutusi tegid.Ja veel eestlane nende, maailma parimate, hulgas. Nii peabki
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2007 at 10:01 p.l. #127134mike
MemberMaailmas on lugematu arv elualasid, kus on vaja tohutut talenti ja meeletut tööd, et tippu jõuda. Kujutame nüüd ette, et see telesaade näitab kirjutuslaua taga istuvat Jaan Einastot, kes nuputab parasjagu välja Universumi kärge meenutavat struktuuri. Kui Maestro nüüd välja hääletada, ütlevad kõik maailma astrofüüsikud, et need idioodid seal žüriis ei taipa lihtsalt millist tööd on vaja selleks kõigeks teha ja kahtlemata ainult tööga kõike ei saagi, talenti peab ju ka olema.
oktoober 10, 2007 at 10:08 p.l. #127532444
Membermulle ooper ei meeldi aga valiks ise selle poisi kuna usun et selle h22lega oleks rohkem teha ja rahvale meeldiks see rohkem kui murumets.
ja murumets on juba ennast teistele t6estanud.
k6igest minu arvamus
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.