Kudas soovitada naisele??
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Kudas soovitada naisele??
- This topic has 62 replies, 35 voices, and was last updated 17 years, 5 months tagasi by
cosmonaut.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 29, 2008 at 7:24 e.l. #11954
jurif
MemberTervist, mul on väike küsimus. Kuna siin on ilmselt põhilised külastajad naised siis on see õige koht. Minu kallimal oleks vaja natuke trenni teha kuid ma ei tea kuidas ma seda talle serveerin e. ütlen.
Kuidas saab naine panna trenni tegema?
Mul on tõesti head kavatsused, tal on natuke liiga palju rasva.
Andke palun head nõu.
jaanuar 29, 2008 at 7:50 e.l. #137937trennineiu
MemberVot nende naistega on nii, et võib väga kergesti solvuda, kui vihjeid tegema hakkad, kasvõi läbi lillede. Mina pigem innustaks seda teed pidi, et näe, trenn annab nii hea tunde ja kuidas see kõik tervisele positiivselt mõjub ja mis haigusi tulevikus ära hoiab… Ehk see aitab. Ja kui ta juba hakkab trennis käima, siis ma arvan, meeldib see talle ja ongi varsti sõltlane valmis
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 29, 2008 at 7:53 e.l. #137938Raivo Piiber
MemberSa ise käid trennis? Võta järgmine kord naine lihtsalt kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui sa ise ei käi, siis oleks koos ka parem alustada, olles teineteisel toeks …jaanuar 29, 2008 at 7:59 e.l. #137940MEE
Memberkui koos elate, siis hakka ise kokkama – seeläbi saad tema toitumise korda.. eks muu tuleb järgi juba
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 29, 2008 at 8:37 e.l. #137941PT London
MemberVoid algatuseks hakata korraldama paar korda nadalas mingit aktiivset tegevust(tennis, sulgpall) midagi sellist mis sobib naistele ja talle meeldib! Kui hakkad teda millexki sundima, siis void viimasegi lootuse havitada! Kui vaikselt hakkab vorm/enesetunne paranema, siis on oige aeg teadvustada mida koike veel jousaalis saavutada voib
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eeldades et tead mis on oige toitumine, siis voiksid toidu ostmise/valmistamise ka enda kohustusex votta!( seda mainiti ka eelpool)
jaanuar 29, 2008 at 8:49 e.l. #137943bohemianrhapsody
MemberSa ei julge oma naisega rääkida? Ütle otse välja ja kõik.
jaanuar 29, 2008 at 9:15 e.l. #137949Vägivaldur
MemberSa ei julge oma naisega rääkida? Ütle otse välja ja kõik.Jep, mõnikord on kõige lihtsam plaaster ära rebida ja mitte keerutada. Miks peaks keegi kartma oma partneri vastu aus olla?
Ja trenn üksi ei muuda midagi. Kui päev algab ja lõpeb šokolaadi musisse toppimisega, siis ei anna ka trenn tulemusi.
jaanuar 29, 2008 at 11:53 e.l. #137955Agnes1h
MemberSa võid katsuda omalt poolt teha talle trenniskäimist mugavamaks, kui võimalik. Tule nt pärast trenni naisele vastu!
Kui saad, tule autoga vastu või kui pole autot, siis jalutad vastu! (Oi, kui mõnus kui poika pärast trenni spordiklubi väravas ootab!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma tean seda!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pealegi on minu meelest trenniskäimise tülikam osa pärast neid suuri trennikotte kanda, saad aidata sellega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eriti ebamugavad on trennikotid naisele kui tööpäevast peenelt riides ja kõpskingad all.) Ütled, et tahad ka välja saada ning on ju tore koos koju minna vms. Ja kallile inimesele selline vastutulek ei peaks ju olema liig!Ja võimalus ju käia ise ka samas klubis. Minu meelest oleks see veelgi parem variant! Ja muidugi on ka alati otse-pool-otse rääkimise võimalus, mis ei välista ka mu esimest nõuannet samal ajal rakendada! Aga STOP ära tee nii, et “kle, sa oled paksuks läinud!” Usu mind, see pole hea idee ja nii võib küll haiget teha. Katsu delikaatsemalt, et “on vaikselt põhjust muret tunda ja kui see trend jätkub jne…” Ehk ta saab aru, et ei tohiks end käest lasta.
jaanuar 29, 2008 at 1:05 p.l. #137965jurif
MemberMillegi pärast arvab ta et see on talle kohustuseks ja lisa koormuseks. Kahjuks on ka shokolaad mängus.
Ma ei tea kuidas talle selgeks teha et tuleb natuke seda kogust piirata.
Kuid tema ütleb, “see ei ole shokolaadist ( figuuri kadumine ) ja et enne sind ma sõin seda veel rohkem”
Tegemist on tõelise dillemmaga.
jaanuar 29, 2008 at 2:00 p.l. #137973kuuliks
MemberMillegi pärast arvab ta et see on talle kohustuseks ja lisa koormuseks. Kahjuks on ka shokolaad mängus.Ma ei tea kuidas talle selgeks teha et tuleb natuke seda kogust piirata.
Kuid tema ütleb, “see ei ole shokolaadist ( figuuri kadumine ) ja et enne sind ma sõin seda veel rohkem”
Kahju… Mina ütlen ka tavaliselt kõik otse välja. On solvutud ka, kuid hiljem siiski on tehtud nii nagu olen soovitanud- kahjuks on tuldud tagasi vanade harjumuste juurde.
*Hakake parem koos käima, siis on ehk kasu.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 29, 2008 at 2:11 p.l. #137975kikikeit
Memberolge ausad kõik oma paretnerite vastu … mina näiteks olin oma mehe vastu väga aus. nüüdseks on ta meil maha võtnud 15kg, ja kõik tema lähikondlased imestavad , et kuidas ta ikka suutis
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga suutis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sööme koos õhtust ja maiustame ka koos
jaanuar 29, 2008 at 2:45 p.l. #137979jrx
MemberMinu meelest peavad paarisuhtes inimesed jagama samu standardeid füüsilisest vormist… Kui see nii pole, läheb asi kergesti vasakule…
Minu arvates on “enese käest ära laskmine” üks hullemaid asju, mida partnerile teha saab selles mõttes, et suhet ju alustati füüsiliselt teistsuguse inimesega ja kui teine on hooliv, siis ta ei tõstata seda suure probleemina, aga sisimas ikka kripeldab…
jaanuar 29, 2008 at 2:57 p.l. #137984daemonium
Membere-ee …
ma ei saa üldse aru,milles probleem on.
Tuleks tellida asjatundja käest naise (ja enda) jaoks toitumis-ja treeningkava ja kui nood kätte saadud,informeerida teda,et alates homsest te elu muutub …,
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 29, 2008 at 5:38 p.l. #138024Hannela
MemberMinumeelest ei ole otse ütlemises midag halba, eriti kui füüsiline välimus on muutunud Teie kooselu jooksul. Ma ei oleks ka rahul kui minu mees endale õllekõhu ette kasvataks…siis ta ei oleks ju enam see kellega ma koos hakkasin olema/elama. Olgem ausad sisemise ilu kõrval on välimine ilu ka tähtis.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 29, 2008 at 6:04 p.l. #138037marena
MemberMillegi pärast arvab ta et see on talle kohustuseks ja lisa koormuseks. Kahjuks on ka shokolaad mängus.Ma ei tea kuidas talle selgeks teha et tuleb natuke seda kogust piirata.
Su naine ennast nii põhjalikult stressi sisse kinni keerutanud (kardab/jälestab igasuguseid mõtteid lisakohustustest, koormusest ja otsib lohutust šokolaadist) , et igasugune mehepoolne teemaalgatus “sa oled paksuks läind, ei tohi nii palju šoksi süüa ja pead trenni minema” kõlab naise kõrvus umbes-täpselt nagu “viu-viu-viu-irin-irin-irin” ja selle vastu aitab veel rohkem šokolaadi.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu arvates on nüüd aeg mehel olla kaval – leia lõbusat ühist füüsilist tegevust, mis ei tundu järjekordse kohustusena, jätab vähem aega söömisele ja annab positiivse laengu. Ja hea oleks ka lahendada probleemi algpõhjuseid ning otsida üles liigset stressi tekitavad tegevused ja üritada nendest vabaneda.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.