Kõhulihaste pinges hoidmine
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kõhulihaste pinges hoidmine
- This topic has 10 replies, 8 voices, and was last updated 18 years tagasi by
daman.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 29, 2008 at 3:34 p.l. #11923
ants16
MemberKuidas mõjub kõhulihastele selline trenn, kui hoiad neid ntx 30 sekundit pinges, 3x30sek vms?
Nagu küünarnukid ja varbad on maas ning hoiad kõhtu üleval. Kas sellel on üldse mõtet või see treenib samamoodi nagu iga-teine kõhulihase harjutus`?
jaanuar 29, 2008 at 4:11 p.l. #138001Aile
MemberKuidas mõjub kõhulihastele selline trenn, kui hoiad neid ntx 30 sekundit pinges, 3x30sek vms?Nagu küünarnukid ja varbad on maas ning hoiad kõhtu üleval. Kas sellel on üldse mõtet või see treenib samamoodi nagu iga-teine kõhulihase harjutus`?
Kyynarnukid ja varbad maas???
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> K6ht yleval?…et siis nagu s6ltumatult kerest?Kirjeldage palun veel kord…
jaanuar 29, 2008 at 4:18 p.l. #138004kuuliks
MemberKuidas mõjub kõhulihastele selline trenn, kui hoiad neid ntx 30 sekundit pinges, 3x30sek vms?Nagu küünarnukid ja varbad on maas ning hoiad kõhtu üleval. Kas sellel on üldse mõtet või see treenib samamoodi nagu iga-teine kõhulihase harjutus`?
Sa oled väga painduv, nagu ma aru saan.
jaanuar 29, 2008 at 4:26 p.l. #138007Henritamm
MemberSa oled väga painduv, nagu ma aru saan.No kui sina seda teha ei suuda, siis oled sina väga paindumatu
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nimelt on kõht allpool.

Kui kõht ülevalpool peaks olema siis tuleks jah raskusi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 29, 2008 at 4:27 p.l. #138008AlanBStard
ModeratorMitte 3×30 vaid niikaua kuni jõuad.
jaanuar 29, 2008 at 4:38 p.l. #138012Aile
MemberMitte 3×30 vaid niikaua kuni jõuad.Ah, et ta hoiab keret yleval… See harjutus ei ole k6hulihaste harjutus.
M6tet on teda teha ikka. Tugevdab kerelihaseid yldiselt (k6ht on ka natuke pinges
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )jaanuar 30, 2008 at 9:31 e.l. #138111kuuliks
MemberNo kui sina seda teha ei suuda, siis oled sina väga paindumatu
??:”>
Nimelt on kõht allpool.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui kõht ülevalpool peaks olema siis tuleks jah raskusi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaatamata sellele, et ma 6x nädalas trenni teen, ei suuda ma jah siiski veel nii oma kõhtu hoida, et varbad ja küünarnukid maas.

Olgu, nali naljaks..
jaanuar 30, 2008 at 10:36 e.l. #138118MOTep3a
See harjutus mõjub seljale, nii et ma ei usu et see su kõhulihastele kuidagi mõjuks.
jaanuar 30, 2008 at 12:20 p.l. #138133Agnes1h
MemberMa küsiks siin teema all veel ühe küsimuse, mis seotud sellise kõhulihaste pinge all hoidmisega. Mul sõbranna käib vahest ujumas ja ütleb, et ujudes püüab maksimaalselt kõhulihaseid pingutada. (Ma küll ei saa aru, kuidas tal selleks veel võhma on, sest trenni teeb ta haruharva!) Minu arust on see aga tobe! Ujudes niigi saab kõhulihas koormust ning kui oma energiat kõhule lisaks suunata, siis kahtlen, kas selle all juba ka ujumise tehnika ei kannata? Ja kui tehnika kannatab, siis vbl nt vehid niimoodi seal ujudes, et seljalihas päris sama moodi ei tööta, nagu vaja vms… Mulle tundub see täitsa tobe asi!!! või ongi see täitsa normaalne asi ujumises?!
Või pole selles teemas probleemi?jaanuar 30, 2008 at 12:40 p.l. #138136Martti K.
MemberSee peaks staatiline harjutus olema, kui ma ei eksi?
Minul mõjutab küll kõhtu!
jaanuar 30, 2008 at 12:41 p.l. #138137daman
MemberUjumises on oluline kehahoiak, st. keha peab olema paralleelne veega! Et seda saavutada, peab keskosa pidevalt kontrollima, üks viise esialgu ongi selleks kõhtu ja selga pinge all hoida ning ei, see ei riku tehnikat, pigem parandab tasakaalu vees ja seega ka ujumise tulemust.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.