Kreatiini ainult trennipäevadel
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kreatiini ainult trennipäevadel
- This topic has 16 replies, 13 voices, and was last updated 18 years, 2 months tagasi by
tulevik.
-
AutorPostitused
-
september 28, 2007 at 9:55 e.l. #11897
Wire
MemberLugesin kunagi siin foorumis, et keegi soovitas kreatiini võtta ainult trennipäevadel.
Ma võtan enne trenni ja peale trenni ilma laadimiseta. vabadel päevadel kreatiini ei võta.
Mis sellest arvatakse? Kas on mõttetu raha raiskamine? Ise tunnen et mõjub hästi. Kui suur oleks erinevus kui võtaksin selle laadimiskuuriga skeemi järgi.
Kas kui võtan ainult enne ja peale trenni kas ma siis peaksin jätma mingi kuu pärast pausi ka sisse?
Otsisin seda vanat teemat aga ei leidnud.
Aitäh!
september 28, 2007 at 10:02 e.l. #126303jrx
MemberSuht mõttekas minu arust ja minu arvates ei pea pausi tegema. Siiski võibolla vahepeal on mõistlik – enesetunde järgi.
september 28, 2007 at 11:07 e.l. #126310dirty scorpion
MemberFred soovitas seda, ise tarbin samamoodi 5g enne ja 5g peale ning ainult trennipäevadel.Kuu pikkust pausi ei teind.
Kuid nüüd tuleb sest vaja aega minna teenima
september 28, 2007 at 2:12 p.l. #126324Wire
MemberFred soovitas seda, ise tarbin samamoodi 5g enne ja 5g peale ning ainult trennipäevadel.Kuu pikkust pausi ei teind.Kuid nüüd tuleb sest vaja aega minna teenima

Selge:)
Edu!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 21, 2007 at 8:30 p.l. #131879Reix_z
MemberIse ma soovitaks laadimisfaasi ikka teha ,see varustab lihased vajaliku kreatiini hulgaga ja siis hakkad seda hulka lihtsalt ylal hoidma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 21, 2007 at 8:36 p.l. #131880veinikaarija
MemberIse ma soovitaks laadimisfaasi ikka teha ,see varustab lihased vajaliku kreatiini hulgaga ja siis hakkad seda hulka lihtsalt ylal hoidma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laadimise idee on vananenud. Praegu soovitatakse kreatiini kasutada nii nagu eelnevalt mainitud. Tean inimesi, kes on laadimisfaasi tõttu palju ebamugavust tundnud, näiteks kannatanud krampe ja muud vedelikupeetusest tulenevat.
november 22, 2007 at 10:07 e.l. #131933plaah
Membermis te arvate, kas talvel suusasporti harrastades, tuleks kreatiinist loobuda? jõusaali asemel lumele suuskama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 22, 2007 at 11:58 e.l. #131940wicked
Memberkunagi alguses tegin ka nii, et ainult trenni päevadel vötsin, nüüd aga juba asi käppas, ja igapäev.
november 29, 2007 at 8:06 e.l. #132694tulevik
Membersellist kreatiini on ka muidu olemas mida ei pea laadima. laksad ainult enne ja peale trenni.
november 29, 2007 at 8:40 e.l. #132698Karu
Membersellist kreatiini on ka muidu olemas mida ei pea laadima. laksad ainult enne ja peale trenni.WUNDER-KREATIIN?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Monohüdraat on monohüdraat siiski.
november 29, 2007 at 9:32 e.l. #132708bohemianrhapsody
MemberWUNDER-KREATIIN?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Monohüdraat on monohüdraat siiski.
Monohüdraat on jah monohüdraat. Siiski on ka teisi kreatiini vorme peale monohüdraadi.
november 29, 2007 at 9:45 e.l. #132709Karu
MemberMonohüdraat on jah monohüdraat. Siiski on ka teisi kreatiini vorme peale monohüdraadi.Tõesti on jah, kuid kasutus on üldiselt siiski samasugune.
Siin “tulevik” kirjutas, et on ka olemas selline, mida ei pea laadima, vaid võetakse enne ja pärast trenni lihtsalt.
Minu kommentaar oli mõeldud selleks, et tegelikult eelnev diskussioon just selle üle käiski, et millised on erinevad kasutusviisid. Kas laadimine või mitte (lihtsalt enne ja pärast). Kodanik “tuleviku” postitus oli minu jaoks lihtsalt pisut kummaline praeguses kontekstis.
Võibolla ma eksin, kes teab.
detsember 1, 2007 at 9:53 p.l. #133126maximus89
MemberKreatiini lisandina võtmise mõte pole ainult see, et lihased oleks kreatiini täis – lihastesse ei mahu teda kuigi palju.Kreatiinilisandi mõte on ka see, et see kreatiin oleks sul veres ja kohe kui lihastest kreatiini kulub, tuleb verest uus asemele.Veres ta püsib ainult 1,5 tundi, seega ongi vaja teda enne trenni võtta.Peale trenni võtmine peaks aitama taastumisele kaasa.Vabadel päevadel pole mõtet kreatiini võtta, sest lihased on juba kreatiini täis sellest peale trenni võtmisest ja vabadel päevadel teda ei kulu ka.
detsember 2, 2007 at 11:47 e.l. #133150tulevik
MemberWUNDER-KREATIIN?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Monohüdraat on monohüdraat siiski.
kui sa ei tea siis see ei ole monohydraat see on PYRUVATE ja 5x tugevam kui tavaline kreatiin sellepärast seda ei peagi laadima
detsember 2, 2007 at 3:49 p.l. #133190Renxu
Memberjääb arusaamatuks ,et milline see õige viis siis oleks?
iga päev või aint trennipäevadel?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.