Jama VASTA JA vÕIDA osalemises
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » Jama VASTA JA vÕIDA osalemises
- This topic has 11 replies, 6 voices, and was last updated 18 years, 4 months tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
oktoober 8, 2007 at 6:41 e.l. #11877
Andrei8
MemberKüsiks, et kas see Vasta ja Võida on tehtud vaid teatud seltskonnale, sest kõik isikuandmed on ok aga osaleda ma ei saa kuna öeldakse, et Ees ja Perenimi valed. Milles asi, süsteem vigane teil või kuskil mujal viga, näiteks kellegi peas ja sõrmedes!?
Tänud ette
oktoober 8, 2007 at 7:54 e.l. #127199MEE
MemberKüsiks, et kas see Vasta ja Võida on tehtud vaid teatud seltskonnale, sest kõik isikuandmed on ok aga osaleda ma ei saa kuna öeldakse, et Ees ja Perenimi valed. Milles asi, süsteem vigane teil või kuskil mujal viga, näiteks kellegi peas ja sõrmedes!?Tänud ette
ära mölise…! viisakust võiks ka ikka olla. Kedagi eraldi ei eelistata ja tegu on puhtalt süsteemiveaga, mis peagi parandatakse.
oktoober 8, 2007 at 8:27 e.l. #127206asdfghjkl
Memberära mölise…! viisakust võiks ka ikka olla. Kedagi eraldi ei eelistata ja tegu on puhtalt süsteemiveaga, mis peagi parandatakse.“Mölisema” on vulgaarne, labane väljend juba, viisakusest, millest sa heietad, on see päris kaugel. Andrei8 küsimus oli korrektne ju, tegid sa MEE ikka kaines olekus selle postituse?
oktoober 8, 2007 at 8:30 e.l. #127207Raivo Piiber
MemberÜhinen siinkohal estrosega, kuna sain ka ise kodanik MEE-lt sarnase sõnakasutusega kirja, seda küll erasõnumi näol. Kui nõutakse korrektsust ja lugupidamist teiste suhtes, siis võiks ka ise seda üles näidata!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 8, 2007 at 8:31 e.l. #127208MEE
Member“Mölisema” on vulgaarne, labane väljend juba, viisakusest, millest sa heietad, on see päris kaugel. Andrei8 küsimus oli korrektne ju, tegid sa MEE ikka kaines olekus selle postituse?sa norid muhku ma vaatan. No saagu su tahtmine ! Ja kui mölisema on vulgaarne siis haara ÕS muidu jätad endast veel rumalama mulje kui juba jätnud oled.
oktoober 8, 2007 at 8:32 e.l. #127209MEE
MemberÜhinen siinkohal estrosega, kuna sain ka ise kodanik MEE-lt sarnase sõnakasutusega kirja, seda küll erasõnumi näol. Kui nõutakse korrektsust ja lugupidamist teiste suhtes, siis võiks ka ise seda üles näidata!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kopi õige siia ka see “sarnase” sõnakasutusega kiri… laimu ma ei kannata!
oktoober 8, 2007 at 8:35 e.l. #127210mullaonu
MemberVaatan, et kohe läheb andmiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 8, 2007 at 8:39 e.l. #127211MEE
MemberVaatan, et kohe läheb andmiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma ei löö alaealisi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei tegelikult nali naljaks.. oma pahameelt reeglite rikkumise tõttu karistada saamise eest võiks välja valada mujal. Sellek on võimalus vaidlustada modede otsused.nii herr estrose kui qannibal on saanud mu käest tõsist kriitikat ja siit ka see “armastus” aga no see, et kärbes lendab, ei tähenda, et muul end liigutama peaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 8, 2007 at 8:41 e.l. #127213Raivo Piiber
Memberkopi õige siia ka see “sarnase” sõnakasutusega kiri… laimu ma ei kannata!“teinekord mõtled enne kui naissoost isikutega seda tooni kasuta. Möla maha!”
Selline tekst oli. Kusjuures isik, kelle poole mina pöördusin, ei olnud naissoost!
oktoober 8, 2007 at 8:51 e.l. #127217Andrei8
MemberNo siis on hästikui süsteemi viga.
Ise paraku oma sõnumist välja ei lugenud, et kedagi oleks solvanud.
Pea ja sõrmede all pidasin silmas pigem inimlikku faktorit … mitte eesmärki kedagi solvata.
Vaatsin, et kodanik MEE on juba KUNNIDE hulgas ja vana tegija … huvitav kui mul juba 16 aastat saalis käidud ja parimatel aegadel ~700kg jõutõmbes kogutud, siis kes olen mina!?
oktoober 8, 2007 at 9:00 e.l. #127220MEE
MemberNo siis on hästikui süsteemi viga.Ise paraku oma sõnumist välja ei lugenud, et kedagi oleks solvanud.
Pea ja sõrmede all pidasin silmas pigem inimlikku faktorit … mitte eesmärki kedagi solvata.
Vaatsin, et kodanik MEE on juba KUNNIDE hulgas ja vana tegija … huvitav kui mul juba 16 aastat saalis käidud ja parimatel aegadel ~700kg jõutõmbes kogutud, siis kes olen mina!?

Sina oled suuuuuur ja tugev mees
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (kahjuks aga see on fitnessi leht kus käivad ka need kes ei venita ainult rauda vaid teevad igast muid huvitavaid trikke ka) No teise peas olevatele vigadele viidates jääb paraku kibe maik suhu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“teinekord mõtled enne kui naissoost isikutega seda tooni kasuta. Möla maha!”Selline tekst oli. Kusjuures isik, kelle poole mina pöördusin, ei olnud naissoost!
Olgu see naissoost, meesoost või hoopis tulnukas – point on ühene ja kehtib kõigi kohta. Ollakse viisakas küsijate suhtes !
Kui küsida ilusti, tuleb vastata ilusti, kui hakata ülbama või mõnitama, saadakse sama puuga tagasi.
oktoober 8, 2007 at 9:29 e.l. #127224Alexander Andrusenko
ModeratorKüsija sai vastuse, ülejäänud lahendage oma probleeme mujal.
-
AutorPostitused
- The topic ‘Jama VASTA JA vÕIDA osalemises’ is closed to new replies.