Mass, lihaste arvelt
- This topic has 19 replies, 13 voices, and was last updated 17 years, 8 months tagasi by
H2rr2.
-
AutorPostitused
-
mai 14, 2008 at 1:08 p.l. #11872
H2rr2
MemberKas, ja mida peaksin tegema, et saada korralikud, ja tugevad, eelkõige suuri lihaseid,
Tean, et toitumine on üksasi, kuna mängin korvpalli, ja teen jõusaali trenni, siis eelkõige millele peaksin tähelepanu rohkem pöörama, ja rohkem rõhku panema ?
Igasugused mõtteterad teretulnud
mai 14, 2008 at 1:22 p.l. #154039gmaster
MemberLugema
Artikleid, foorumit, raamatuid
alusta sellest: http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=9633
mai 14, 2008 at 1:30 p.l. #154041pumper
Member155 postitust ja siis tuleb 156-nda postitusena selline mure.
Kuidas see võimalik on???
mai 14, 2008 at 4:26 p.l. #154054MoloM
Member155 postitust ja siis tuleb 156-nda postitusena selline mure.Kuidas see võimalik on???
Ega 155 postitust ei näita veel, et inimene kõike peaks teadma, kritiseerimise asemel võiks pigem nõu anda, kui oskaks annaks ise nõu, kuid pean kahjuks tõdema, et olen fitnessi kasutaja pigem teadmiste saamiseks kui nende jagamiseks. Kui ükskord olen piisavalt targaks saand, kukun ka nõu andma. Mind üllatab, et kunni staatuses inimene, kritiseerib teisi, kuid ei paku vastust postitaja küsimusele.
Päikest!
mai 14, 2008 at 5:06 p.l. #154060JACKO
MemberKas, ja mida peaksin tegema, et saada korralikud, ja tugevad, eelkõige suuri lihaseid,Tean, et toitumine on üksasi, kuna mängin korvpalli, ja teen jõusaali trenni, siis eelkõige millele peaksin tähelepanu rohkem pöörama, ja rohkem rõhku panema ?

Tähelepanu peaks kindlasti pöörama treeningu kohapealt lihaste taastumisele. See puudutab siis korvpalli ja jõusaali treeninguid.
2 päeva trenni, 1 päev puhkust, 1 päev trenni, 1 puhkust jne…. Oleneb, kuidas on sul jaotatud treeningud. Korvalli mängides läheb pulss samuti üsna kiirelt ülesse(äkk sööstud, aktiivne kaitsemäng), mistõttu keha tarvitab ära palju süsivesikuid. Seega soovitan nii jõusaali kui ka korvpalli trennis tarbida näiteks süsivesikuid koos mineraalainetega.
mai 14, 2008 at 7:26 p.l. #154075H2rr2
MemberTähelepanu peaks kindlasti pöörama treeningu kohapealt lihaste taastumisele. See puudutab siis korvpalli ja jõusaali treeninguid.2 päeva trenni, 1 päev puhkust, 1 päev trenni, 1 puhkust jne…. Oleneb, kuidas on sul jaotatud treeningud. Korvalli mängides läheb pulss samuti üsna kiirelt ülesse(äkk sööstud, aktiivne kaitsemäng), mistõttu keha tarvitab ära palju süsivesikuid. Seega soovitan nii jõusaali kui ka korvpalli trennis tarbida näiteks süsivesikuid koos mineraalainetega.
Mnjaa, mineraalaineid pean eraldi ostma, kuna ma ei saa piisavalt mineraalaineid päevaste söögikoguste jaoks, ning vedelike tarbin iga 15 minuti järelt:P
Kalgu eriti enam ei treeni, ülakeha treenin, Selg, rind, biitseps&triitseps ja õlg
mai 14, 2008 at 7:47 p.l. #154079gmaster
MemberJalgu eriti enam ei treeni, ülakeha treenin, Selg, rind, biitseps&triitseps ja õlg
Jalgade mitte treenimine on kõige lollim tegu üldse.
mai 14, 2008 at 7:55 p.l. #154082Vilps
MemberKas, ja mida peaksin tegema, et saada korralikud, ja tugevad, eelkõige suuri lihaseid,Tean, et toitumine on üksasi, kuna mängin korvpalli, ja teen jõusaali trenni, siis eelkõige millele peaksin tähelepanu rohkem pöörama, ja rohkem rõhku panema ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui veel treeningust rääkida, siis tee selgeks kumb on sulle olulisem – kas jõusaal ja lihased või korvpall. Vastavalt sellele pane paika mitu korda peaks jõusaali nädalas tegema. Kui tahad korralikke lihaseid siis 3-4 korda kindlasti käima. Kui eesmärgiks praeguse seisundi säilitamine, siis 2 korda nädalas.
Krdi korvpallur sa oled, et jalgu ei tee?
mai 14, 2008 at 8:05 p.l. #154080maza
MemberKüllap arvatakse,et nad kasvavad joostes niigi…iseasi see,kui ta ei taha lihtsalt suuri jalgu,kuigi kükki ma välja ei jätaks kavast.
mai 15, 2008 at 4:09 e.l. #154088H2rr2
MemberKüllap arvatakse,et nad kasvavad joostes niigi…iseasi see,kui ta ei taha lihtsalt suuri jalgu,kuigi kükki ma välja ei jätaks kavast.mul on geenidega antud kaasa need suured jalad :S, kuid kui kui ma peaksin tegema siis kerget jalga ?
mai 15, 2008 at 4:28 e.l. #154089Fdvk
MemberTegin ka jõusaalis esimest korda jalgu 2 kuu jooksul
, suht läbi võttis.mai 15, 2008 at 5:14 e.l. #154084matti
MemberÕppima,õppima,õppima, sest kulturismis omavad teadmised väga suurt osa, võib-olla isegi määravat. Kasuta iga vaba hetke uute teadmiste hankimiseks
mai 18, 2008 at 1:20 p.l. #154580Jarmo Oberst
MemberMinu arvates sul küll suured jalad pole. Piltide pealt ei paista vähemalt, et oleksid. Kõike on vaja treenida, muidu edu ei saavuta .
mai 18, 2008 at 1:29 p.l. #154581Fdvk
MemberKas jalgade päeval võib käsi treenida?
mai 18, 2008 at 1:41 p.l. #154584Jarmo Oberst
MemberKui mingil teisel päeval pole üldse kohe võimalik teha, siis ikka võib. Natuke ikka abiks .
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.