hematogeen
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » hematogeen
- This topic has 5 replies, 4 voices, and was last updated 18 years, 4 months tagasi by
smitser.
-
AutorPostitused
-
september 24, 2007 at 8:48 p.l. #11859
smitser
MemberEt jah, ma nagu söön päris palju hematogeeni, ei saa päris ilma magusata olla. On kellelgi aimu, kuidas see asi võiks tervisele mõjuda? Ma ikka närin üks 4-5 pakki(50g) nädalas, tihtipeale juhtub pakk päevas. Palju parem ja kasulikum???? kui sokolaad arvaks ma
september 25, 2007 at 4:43 e.l. #125981wokie
MemberEt jah, ma nagu söön päris palju hematogeeni, ei saa päris ilma magusata olla. On kellelgi aimu, kuidas see asi võiks tervisele mõjuda? Ma ikka närin üks 4-5 pakki(50g) nädalas, tihtipeale juhtub pakk päevas. Palju parem ja kasulikum???? kui sokolaad arvaks maMulle ka meeldib. Aga proovi näiteks trenni järgselt seda süüa. Ja pakil peaks kirjas olema, et täiskasvanute päevane norm on 50g ehk siis 1 pakk.
september 26, 2007 at 9:21 p.l. #126219smitser
Memberjah ma tean küll mis seal paki peal kirjas on.Igasugustel asjadel on kirjas jutte
Mõtlesin, et äkki keegi teab rääkida täpsemalt hematogeeni kasulikkusest
september 27, 2007 at 5:21 e.l. #126225ROtter
MemberEt jah, ma nagu söön päris palju hematogeeni, ei saa päris ilma magusata olla. On kellelgi aimu, kuidas see asi võiks tervisele mõjuda? Ma ikka närin üks 4-5 pakki(50g) nädalas, tihtipeale juhtub pakk päevas. Palju parem ja kasulikum???? kui sokolaad arvaks maAga mille pärast sa teda sööd? Tema koostiseks on suhkur, kondenspiim, maltoosi- või glükoosisiirup, taimerasv, magusaine (sorbitool), lõhnaaine vanilliin. Sisaldab küll suure koguse rauda, kuid need ülejäänud komponendid ei ole tervisele küll kõige kasulikumad.
september 27, 2007 at 7:41 e.l. #126234katsi
MemberAga mille pärast sa teda sööd? Tema koostiseks on suhkur, kondenspiim, maltoosi- või glükoosisiirup, taimerasv, magusaine (sorbitool), lõhnaaine vanilliin. Sisaldab küll suure koguse rauda, kuid need ülejäänud komponendid ei ole tervisele küll kõige kasulikumad.Pakendil kirjas: suhkur, tärklise siirup, kondenspiim, rasv, zelatiin, glütseriin, letsiin, keedusool, puhastatud hemoglobiin, vitamiinide segu.
Mingist magusainest minu pakil küll sõnagi juttu pole
september 27, 2007 at 1:53 p.l. #126252smitser
MemberAga mille pärast sa teda sööd? Tema koostiseks on suhkur, kondenspiim, maltoosi- või glükoosisiirup, taimerasv, magusaine (sorbitool), lõhnaaine vanilliin. Sisaldab küll suure koguse rauda, kuid need ülejäänud komponendid ei ole tervisele küll kõige kasulikumad.söön sest see maitseb mulle hirmsal kombel. Nagu mõni inimene joob iga hommik ühe kohvi, nii söön mina iga õhtu hematogeeni
AutorPostitusedViewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)- You must be logged in to reply to this topic.