Skip to main content

pikkus?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Autor
    Postitused
    K-3-R-T
    Member

Tere mul selline küsimus et kui tõenäoline on see et mul jääb kasv kinni?? ma olen praegu 13 ja 160cm pikk…kui pikk ma olen siis umbes 20 aastaselt ma käin kolm korda nädalas trennis aga ma ei pinguta üle? nii äitähh siis ja ootan vastuseid

matti
    Member

Ma kahtlen,kas see trenn üldse pikkust mõjutab.Mina kasvasin ligi 10 veel peale seda kui ma trenni tegema hakkasin.

K-3-R-T
    Member

noh ega ma ka ei tea aga päris palju räägivad et kas sa ei karda et pikkus kinni jääb

matti
    Member

noh ega ma ka ei tea aga päris palju räägivad et kas sa ei karda et pikkus kinni jääb

See on jutt stiilis”naesed turul rääkisid”,rõhutan tugevalt,et seni pole mitte ühtegi teaduslikku tõendit,mis seda müüti kinnitaks.Eelkõige määravad inemise pikkuse siiski geenid,oleneb sellest kui pikad on su vanemad ja mõnevõrra võib määrata ka vanvanemate pikkus,sest vahest võib juhtuda selliselt,et geen ei avaldu lapsel,avalduvad lapselapsel.

K-3-R-T
    Member

oki suur äitähh

M.M.
    Member

Ja vaata, et sa korvpalli ei mängi väga palju, muidu kasvad jällegi liiga pikkaks : )

K-3-R-T
    Member

ei m2ngi

Bonsuna
    Member

ei m2ngi
    QWE8
    Member

See on jutt stiilis”naesed turul rääkisid”,rõhutan tugevalt,et seni pole mitte ühtegi teaduslikku tõendit,mis seda müüti kinnitaks.Eelkõige määravad inemise pikkuse siiski geenid,oleneb sellest kui pikad on su vanemad ja mõnevõrra võib määrata ka vanvanemate pikkus,sest vahest võib juhtuda selliselt,et geen ei avaldu lapsel,avalduvad lapselapsel.

Kus sa tead, et seda pole teaduslikult tõestatud?

K-3-R-T
    Member

ei kasuta

0ttt
    Member

Ise olen tähendanud, et sellest ajast peale kui jõusaalis hakkasin käima pole pikkust juurde tulnud. Olen 16a ja pikkust mul 175cm. Loodan, et kasvuhüppe tuleb varsti.

K-3-R-T
    Member

okki

tonn999
    Member

Kus sa tead, et seda pole teaduslikult tõestatud?

kuskilt artiklist(fitness.ee) lugesin isegi, et see pikkuse kinnijäämine on puhas bullshit

Samakamees
    Member

ma olen kuskilt kuulnud , et kui palju teha harjutusi kus on kang kuklal või surud ülesse kangi ja kui peale harjutust ei venita , siis vb selgroog mingi viltu minna vms.

Iseasi kas see jutt tõsi on

K-3-R-T
    Member

aa oki hakkan nüüd siis venitama

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.