Kreatiini manustamine pärast laadimisfaasi.
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kreatiini manustamine pärast laadimisfaasi.
- This topic has 9 replies, 7 voices, and was last updated 18 years, 4 months tagasi by
Andrei8.
-
AutorPostitused
-
september 20, 2007 at 1:18 p.l. #11820
screwdriver
MemberOlen läbi teinud laadimiskuuri 5päeva 4x5g kreatiini. Palju oleks ülalpidamisfaasis mõistlik kreatiini tarbida, öeldakse et 5-10g, aga mis oleks see optimaalne kogus ja kuidas võtta ( enne või/ja pärast trenni ja mis kogused ) ?
Olen 19a. ja 76kg.
september 20, 2007 at 6:15 p.l. #125635Scippy
Memberma olen võtnud koos valguga enne trenni 5g.
5g on piisav vist.
september 20, 2007 at 6:21 p.l. #125636Alexander Andrusenko
ModeratorPärast trenni oleks 5g ilmselt mõttekam koos valgu ja süsivesikutega.
september 20, 2007 at 8:48 p.l. #125664screwdriver
MemberKas enne trenni 5g koos valguga ja pärast 5g koos valgu ja süsivesikutega oleks liiast ?
september 21, 2007 at 8:12 e.l. #125682Alexander Andrusenko
ModeratorOlen ise tavaliselt võtnud 5g puhkepäevadel ja 10g treeningpäevadel (5 enne trenni ja 5 pärast), kuid viimasel ajal räägitakse, et 5g on täiesti piisav. Fred vist isegi rääkis, et puhkepäevadel pole üldse mõtet võtta.
september 21, 2007 at 8:36 e.l. #125684Sergei_I
MemberOlen ise tavaliselt võtnud 5g puhkepäevadel ja 10g treeningpäevadel (5 enne trenni ja 5 pärast), kuid viimasel ajal räägitakse, et 5g on täiesti piisav. Fred vist isegi rääkis, et puhkepäevadel pole üldse mõtet võtta.Minagi arvan, et 5 g on täiesti piisav annus. Olen monda aega tagasi natuke kirjandust sirvinud ja jäi meelde et 5g on lagi, kahjuks ei mäleta peast kust allikast ma olen seda näinud.
Teine kysimus kui pikk peab olema kuur? Kuu aega? Pikem? Mis arvate? Kuna moju langeb?
september 21, 2007 at 9:27 e.l. #125686Archangel
MemberMinagi arvan, et 5 g on täiesti piisav annus. Olen monda aega tagasi natuke kirjandust sirvinud ja jäi meelde et 5g on lagi, kahjuks ei mäleta peast kust allikast ma olen seda näinud.Teine kysimus kui pikk peab olema kuur? Kuu aega? Pikem? Mis arvate? Kuna moju langeb?
Kui õigesti mäletan siis Fred või keegi isegi ütles, et erilist vahet ei ole kas teha kreatiiniga kuur või kogu aeg regulaarselt tarbida. See nn. laadimisfaas pidi suhtkoht mõttetu olema. Aga noh, jällegi selle kohta on nii palju igasugu uuringuid tehtud, et võta nüüd kinni, mis see parim lahendus on.
Ise kasutan kreatiini ainult enne ja peale trenni. Ja siis AC-C ja HT-R’i näol.
september 22, 2007 at 9:46 p.l. #125825screwdriver
MemberTänud teile !
september 22, 2007 at 10:22 p.l. #125827renku
MemberIsiklikult olen kasutanud laadimisega ja siis pärats laadimist enne trenni koos shakega ja kohe pärast trenni koos shakega. Viimasel ajal olen kasutanud ikka laadimist ja pärast laadimist hommikul söögi juurde ning kohe peale trenni shakega. Mulle mõjub viimane variant paremini. Kogused on pärast laadimist minu puhul 7+7 grami, kuid see oleneb kindlasti kaalust.
september 23, 2007 at 4:47 e.l. #125829Andrei8
MemberVenemaal kasutavad jõumehed skeemi kreatiiniga sedasi, et laaditakse ennast 3 päeva järjest, seejärel ollakse ilma kreatiinita 3 päeva ja siis kõik uuesti ja asi töötab meestel, et vähe pole. Seda tehakse selleks, et organism ei harjuks (retseptoritega kuidagi seotud) ja võtaks kreatiini iga kord vastu kui uuel laadimisel.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.