Vesi kehas peale trenni?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Vesi kehas peale trenni?
- This topic has 17 replies, 10 voices, and was last updated 16 years tagasi by
kuuliks.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 31, 2008 at 10:12 e.l. #11792
punu
MemberSiuke küss, et kas on võimalik, et päeval pärast trenni on kehas rohkem vett?
Sain omale korraliku kaalu ja hakkasin iga hommik kaaluma. Nädalavahetusel oli pidusid ja dieeti ei pidanud (mingi ligi 2000 sõin vbl), siis oli hommikuti 53,3-53,7 kg. Teisipäeval tegin siis 600 kalori päeva, sõin õunu ja keedumunasid ja paar viilu juustu. Eile hommikul oli 52,7! Okei, tore eksju, kuigi eeldasin, et enamik sellest tuli seetõttu, et seedetraktis oli vähem jura. Eile läksin siis üle mitme päeva jõusaali, tegin tund kardiot ja tund lihast. Sõin päevas kokku umbes 1000 kalorit. Ja täna hommikul oli kaal tagasi 53,3! Väga masendav. Nüüd ma saan aru, miks inimesed soovitavad mitte iga päev kaaluda. Igatahes selliste kaloraažide juures peaks ju juurdevõtmine suht võimatu olema? Arvasin, et äkki on kehas rohkem vett, sest trenni ajal ja peale trenni ma joon suht palju, aga samas ei jookse kohe vetsu, nagu tavaliselt.
Lisaks niipalju, et olen 164 pikk naine ja tahaks 50 kg kaaluda, aga see viimane mõni kg ei taha minu küljest kohe kuidagi kaduda
jaanuar 31, 2008 at 10:20 e.l. #138321bohemianrhapsody
MemberSellisele näljutamisele loomulikult keha reageerib vastupidiselt, et ellu jääda. Soovitan toitumine korda saada, st suurenda kaloraazhi. See on kõige esimene ja üldine soovitus mida öelda saab.
jaanuar 31, 2008 at 10:21 e.l. #138322bumer_2
MemberMa olen tavaliselt trennijärgsel hommiku ca pool kilo kergem ning järgmise päeva hommikuks on see pool kilokest kenasti tagasi. Üldiselt on mõtet võrrelda näiteks nädala keskmist kaalu või paarinädalast libisevat keskmist ning hinnata selle järgi trendi, kuhu poole ja kui kiiresti kaal liigub. Kahe üsna väikse vahega tehtud kaalumise võrdlemine ei anna eriti adekvaatset infot.
jaanuar 31, 2008 at 11:01 e.l. #138328punu
MemberSellisele näljutamisele loomulikult keha reageerib vastupidiselt, et ellu jääda. Soovitan toitumine korda saada, st suurenda kaloraazhi. See on kõige esimene ja üldine soovitus mida öelda saab.Aga normaalne dieet mulle kahjuks enam ei mõju. Mul on mingi 2,5-3 kg ideaalkaalust (normaalkaalu miinimumist) puudu. Alustasin ülekaalu piiri pealt, siis läks 1700 kaloriga ka rahulikult maha. Aga nüüd pean alla 1000 sööma, et tulemust oleks. Seda küll, et kui kord nädalas kaaluda, siis on näha tegelik vahe. Küsimus oli, et kas on võimalik, et keha hoiab peale trenni vett kinni.
P.s. kui teie puhul on tegu meesterahvaga, siis võib tunduda, et see on väike kaloraaž. Aga mina olen väga väikest kasvu naisterahvas ja minu kehal pole tegelikult nii palju toitu vaja.
jaanuar 31, 2008 at 11:11 e.l. #138329daemonium
MemberSiuke küss, et kas on võimalik, et päeval pärast trenni on kehas rohkem vett?Sain omale korraliku kaalu ja hakkasin iga hommik kaaluma. Nädalavahetusel oli pidusid ja dieeti ei pidanud (mingi ligi 2000 sõin vbl), siis oli hommikuti 53,3-53,7 kg. Teisipäeval tegin siis 600 kalori päeva, sõin õunu ja keedumunasid ja paar viilu juustu. Eile hommikul oli 52,7! Okei, tore eksju, kuigi eeldasin, et enamik sellest tuli seetõttu, et seedetraktis oli vähem jura. Eile läksin siis üle mitme päeva jõusaali, tegin tund kardiot ja tund lihast. Sõin päevas kokku umbes 1000 kalorit. Ja täna hommikul oli kaal tagasi 53,3! Väga masendav. Nüüd ma saan aru, miks inimesed soovitavad mitte iga päev kaaluda. Igatahes selliste kaloraažide juures peaks ju juurdevõtmine suht võimatu olema? Arvasin, et äkki on kehas rohkem vett, sest trenni ajal ja peale trenni ma joon suht palju, aga samas ei jookse kohe vetsu, nagu tavaliselt.
Lisaks niipalju, et olen 164 pikk naine ja tahaks 50 kg kaaluda, aga see viimane mõni kg ei taha minu küljest kohe kuidagi kaduda
??:”>Normaalkaalu ei saavuta ebanormaalsete vahenditega.No ei ole vaja vähendada kaloraazhi korraga nii järsult,piisab,kui olla iga päev ~350 kaloriga “miinuses”.
Ja miks karta NII paaniliselt toidus rasvasid?”Rasvapolstri” tekkel on kõige suurem osa siiski süsivesikuil …
Taoliste päevadega ei saavuta sa midagi peale piinava näljatunde,pealegi viid organismi stressi ja ta hakkab varusid korjama.Siit ka põhjus,miks su kaal taastus.
btw,ka sinu praeguse kaloraazhiga on võimalik juurde võtta,kui hoolega pingutada:sa põruta oma kenjaaalset tjeeti nii 2 nädalat järjest ja siis mine tagasi endisele rezhiimile – siis näed …,
jaanuar 31, 2008 at 11:12 e.l. #138330gmaster
MemberP.s. kui teie puhul on tegu meesterahvaga, siis võib tunduda, et see on väike kaloraaž. Aga mina olen väga väikest kasvu naisterahvas ja minu kehal pole tegelikult nii palju toitu vaja.Ma arvan et bohemianrhapsody oskab väga adekvaatselt hinnata, mis on väike kaloraaž ja mis ei ole..
jaanuar 31, 2008 at 11:48 e.l. #138345bohemianrhapsody
MemberMnjah…
Nagu bumer_2 juba väitis, paari päeva lõikes on kaalu mõttetu analüüsida. Sama hea oleks vaadata piimapaki hinda, kui see tõuseb, oletame et täna 2 krooni. Ja siis sellest järeldada, et homme tõuseb ka 2 krooni. Vist mitte hea näide aga see selleks.
Kaal sõltub jah vee ja glükogeeni osakaalust kehas (ja muidugi ka paljust muust).
Ma sinu asemel paar korda nädalas tõstaks kaloraazhi, mitte ei langetaks (nagu see sinu teisipäev). Aga see on info, mis maksab tegelikult raha ja kui sa seda kuulda ei võta, siis võid raha maksta ja sama asja uuesti kuulda

See soovitus on antud sinu jutu põhjal, ilma sinu tausta teadmata, ehk siis mina tulemuste eest ei vastuta
??:”>jaanuar 31, 2008 at 11:50 e.l. #138346gmaster
Memberaga kes tasuta infi ikka hindab:)?
mida kallimalt sama infi saad, seda suurem on põhjus seda järgida
jaanuar 31, 2008 at 12:18 p.l. #138351punu
MemberNormaalkaalu ei saavuta ebanormaalsete vahenditega.No ei ole vaja vähendada kaloraazhi korraga nii järsult,piisab,kui olla iga päev ~350 kaloriga “miinuses”.Ja miks karta NII paaniliselt toidus rasvasid?”Rasvapolstri” tekkel on kõige suurem osa siiski süsivesikuil …
Taoliste päevadega ei saavuta sa midagi peale piinava näljatunde,pealegi viid organismi stressi ja ta hakkab varusid korjama.Siit ka põhjus,miks su kaal taastus.
btw,ka sinu praeguse kaloraazhiga on võimalik juurde võtta,kui hoolega pingutada:sa põruta oma kenjaaalset tjeeti nii 2 nädalat järjest ja siis mine tagasi endisele rezhiimile – siis näed …,

Ma ei kardagi rasvu, ma kardan teraviljatooteid. Mees naerab, et ma kardan saia sama palju kui koeri
??:”> Rasvadega ma üritan vaadata, et ikka 30g täis tuleks, iga päev söön juustu ja tihti oliive (mämm)Teravilja propageeritakse minu arust seetõttu nii palju, et seal on kiudained ja need kiirendavad seedimist, aga mul seedimise kiirendamise järele vajadust pole. Ja kiudaineid on porgandis ka.
Ma tean küll, et see minu ebaühtlane dieet tundub hull, aga kuna mu elu on umbes sama ebaühtlane (kulgeb nelja linna vahel ja kooli-pidude-sessi-töö-trenni ja kõige muu rütmis) ja ma olen ka kergetviisi toidusõltlane (JUUST!) siis selline kaloritega sikk-sakitamise värk, mille kohta kuskilt lugesin, tundus mulle sobiv. Idee on selles, et ei söö mitte ühtlaselt vähe, vaid iga päev erinevalt, aga nii, et nädala peale tekiks arvestatav defitsiit. Et see aitab vältida säästurežiimi. Lihtsalt nüüd, kus mul keha on minuga eriarvamusel selles suhtes, et kas peaks veel alla võtma, peab see nädalane defitsiit veidi suurem olema, kui varemalt. Ma pole nimelt peale 14. eluaastat nii peenike olnud kui praegu ja kehal pidi olema nn kaalumälu, st ta tahab olla selles kaalus, milles ta kõige pikemalt on olnud ja ma olen enamus ajast 56 olnud. Mul on lihtsalt nö platoo. Ma arvan, et säästurežiimi ei ole, sest kui 2000 kanti söön nt nädala v nii, siis juurde ei tule. Jõulu ajal sõin nii 3000 (mama’s cooking, sinna ei saa parata), siis tuli küll tagasi kilosid, aga nüüd need jälle maha võetud.
jaanuar 31, 2008 at 12:19 p.l. #138352bohemianrhapsody
Memberaga kes tasuta infi ikka hindab:)?mida kallimalt sama infi saad, seda suurem on põhjus seda järgida
Aga nii ongi. Sellepärast ma tuttavatele tasuta infi eriti ei jagagi, kuna ma tean, et see on ajaraiskamine. Olen nõus alati aitama, aga tavaliselt on teada, kauaks seda abi vaja on. Nädal, kaks…
Siin võib jälle näiteid tuua, aga see ka jälle maksab… niiet….
jaanuar 17, 2010 at 10:00 e.l. #250345kuuliks
MemberSiuke küss, et kas on võimalik, et päeval pärast trenni on kehas rohkem vett?Sain omale korraliku kaalu ja hakkasin iga hommik kaaluma. Nädalavahetusel oli pidusid ja dieeti ei pidanud (mingi ligi 2000 sõin vbl), siis oli hommikuti 53,3-53,7 kg. Teisipäeval tegin siis 600 kalori päeva, sõin õunu ja keedumunasid ja paar viilu juustu. Eile hommikul oli 52,7! Okei, tore eksju, kuigi eeldasin, et enamik sellest tuli seetõttu, et seedetraktis oli vähem jura. Eile läksin siis üle mitme päeva jõusaali, tegin tund kardiot ja tund lihast. Sõin päevas kokku umbes 1000 kalorit. Ja täna hommikul oli kaal tagasi 53,3! Väga masendav. Nüüd ma saan aru, miks inimesed soovitavad mitte iga päev kaaluda. Igatahes selliste kaloraažide juures peaks ju juurdevõtmine suht võimatu olema? Arvasin, et äkki on kehas rohkem vett, sest trenni ajal ja peale trenni ma joon suht palju, aga samas ei jookse kohe vetsu, nagu tavaliselt.
jaanuar 17, 2010 at 10:12 e.l. #250346MoloM
MemberMina lähen alati vetsu peale trenni, sest joon palju vett. Samas isegi kui sa iga päev kaalud, võiksid vaadata kaalukõikumist iga nädala kaupa.Väga vana teema, usun, et kui teemaalgataja jätkas taolise dieediga, siis ta on hetkel haiglas väga haige või lausa lahkunud meie hulgast
jaanuar 18, 2010 at 3:37 e.l. #250538kuuliks
MemberVäga vana teema, usun, et kui teemaalgataja jätkas taolise dieediga, siis ta on hetkel haiglas väga haige või lausa lahkunud meie hulgastVana küll, aga alati ei tasu ju uusi teemasid avada kui leiad, milles tahaksid kaasa rääkida või uurida tagamaid.
jaanuar 18, 2010 at 5:46 e.l. #250540MoloM
MemberVana küll, aga alati ei tasu ju uusi teemasid avada kui leiad, milles tahaksid kaasa rääkida või uurida tagamaid.Ega ma sellepärast, pigem kommenteerisin teemaalgataja toitumisharjumusi, kui seda, et Sina teemasse postitasid
jaanuar 18, 2010 at 7:26 e.l. #250548argoll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teed tund kardiot ja tund jõusaali ja sööd 1000kcal?Palju õnne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Huvitav, kui kaua sinu tervis veel vastu peab? 
Sellise toitumise- ja trenniga seda kaalu ei saavuta ( juhul, kui sa päris nälgima ei hakka ).Pealegi on ülimalt raske mittesportlasel Sinu soovitud kaalu hoida.Ühesõnaga – seame ikka reaalsed eesmärgid ja elu on palju lihtsam

Argo
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.