Paluksin natuke abi!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Paluksin natuke abi!
- This topic has 8 replies, 4 voices, and was last updated 18 years tagasi by
mullaonu.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 12, 2008 at 8:43 p.l. #11700
peeter88
MemberOlen 15 a. suht algaja trennija. Ma käin regulaarselt jõusaalis ja kasutan pulbrijooki mis sisaldab kaltsjumi vitamiine ja proteiini(nimi on sport1pro). Söön peale trenni kartuleid ja muud sellist mida igapäev söödakse ning siis joon oma jooki. peale õhtusööki joon ka. Tõusen igal hommikul kell 7. Joon veits teed ja söön võileiba. Kõige rohkem söön koolis u. kell 11. Trenni teen peale kooli u. kell pool 4. Õhtul söön ma ainult ühe võileiva.
Trenn koosneb põhliselt ülakehatreenimisest. (siin mul lähebki enamus abi vaja kuna tean et treenin valesti):
sellili rinnalt kangi tõstmine 50x40kg (kuidas peaksin arenema ja mida peaks muutma)
biicepseid 50x25kg (kuidas peaksin raskusi juurde lisama ja mida peaks muutma)
seljalihased kangiga kuklatagant üles 25x50kg (kas peaksin midagi muutma)
rinnalihased aparaadil 50x45kg
ja teen natuke lisa kui jõuan!
Jõusaalis käin regulaarselt üle päeva.
mida ma peaksin oma trennile juurde lisama ja mida vähemaks võtma?
mida peaksin oma toitumusharjumustes muutma(ja mida sööma)?
mida peaksin tegema vahepealsel päeval tegema?
kas saaksin ka kuidagi rohkem kordi jõusaalis käia?
palun aidake mul mingi programm kokku panna. Ette Tänades
jaanuar 12, 2008 at 8:55 p.l. #116535mullaonu
MemberOlen 15 a. suht algaja trennija. Ma käin regulaarselt jõusaalis ja kasutan pulbrijooki mis sisaldab kaltsjumi vitamiine ja proteiini(nimi on sport1pro). Söön peale trenni kartuleid ja muud sellist mida igapäev söödakse ning siis joon oma jooki. peale õhtusööki joon ka. Tõusen igal hommikul kell 7. Joon veits teed ja söön võileiba. Kõige rohkem söön koolis u. kell 11. Trenni teen peale kooli u. kell pool 4. Õhtul söön ma ainult ühe võileiva.Trenn koosneb põhliselt ülakehatreenimisest. (siin mul lähebki enamus abi vaja kuna tean et treenin valesti):
sellili rinnalt kangi tõstmine 50x40kg (kuidas peaksin arenema ja mida peaks muutma)
biicepseid 50x25kg (kuidas peaksin raskusi juurde lisama ja mida peaks muutma)
seljalihased kangiga kuklatagant üles 25x50kg (kas peaksin midagi muutma)
rinnalihased aparaadil 50x45kg
ja teen natuke lisa kui jõuan!
Jõusaalis käin regulaarselt üle päeva.
mida ma peaksin oma trennile juurde lisama ja mida vähemaks võtma?
mida peaksin oma toitumusharjumustes muutma(ja mida sööma)?
mida peaksin tegema vahepealsel päeval tegema?
kas saaksin ka kuidagi rohkem kordi jõusaalis käia?
palun aidake mul mingi programm kokku panna. Ette Tänades
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kava saad siit, nii et anna aga minna
http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=11jaanuar 12, 2008 at 9:02 p.l. #116466peeter88
MemberTänud abi ja kiire reageerimis eest! Saan homme juba oma uut kava kasutada:) aga tahaks abi ka toitumisharjumiste põhjal (ni lihtsas keeles e. siis mida millal) ja palun ärge rääkige mulle mingeid B-3 si ja värka, ma ei mõista neid!
jaanuar 12, 2008 at 9:16 p.l. #116436mullaonu
MemberTänud abi ja kiire reageerimis eest! Saan homme juba oma uut kava kasutada:) aga tahaks abi ka toitumisharjumiste põhjal (ni lihtsas keeles e. siis mida millal) ja palun ärge rääkige mulle mingeid B-3 si ja värka, ma ei mõista neid!Toitumine on selline pikk teema millest keegi vist pikemalt siin kirjutada viitsi. Kuid võid võtta ülevalt artiklite alt teema toitumine. Seal küllalt erinevaid artikleid. Aga kui eesmärgiks lihaseid kasvata ja oled veel kasvu eas, siis nagu M.M. ütleb, et suht mõtetu tegevus. Kuna kogu su energia läheb kasvamisele
jaanuar 12, 2008 at 9:18 p.l. #116402Existence
MemberTänud abi ja kiire reageerimis eest! Saan homme juba oma uut kava kasutada:) aga tahaks abi ka toitumisharjumiste põhjal (ni lihtsas keeles e. siis mida millal) ja palun ärge rääkige mulle mingeid B-3 si ja värka, ma ei mõista neid!Põhitoidukordi 3 ja lisaks 2-3 kergemat einestamist
Hommikul söö võileibade asemel näiteks putru,mune,müslit .
Koolilõunas ,kui tahad rasva vähendada siis väldi igasugu maistusi ,saia jne.Kui tahad massi ja lihast söö palju tahad,peasi et kõik toitained kätte saaksid.
Õhtusöök ei tohiks kindlasti piirduda vaid ühe võileivaga,tuleb süüa korralikult :kala ,liha, igasugu piimatooteid,juurvilju,puuvilju
jne.
Lisaks, kergemal einestamisel võiksid süüa pähkleid,kuivatatud aprikoose,rosinaid jms.
Ära toitu ühekülgselt !
Rämps,töödeldud ja säilitusainetega toitu tuleks vältida nii palju kui võimalik.
jaanuar 12, 2008 at 9:19 p.l. #116349peeter88
MemberOlgu siis nii aga kui ma hakan varakult harjumustega pihta siis läheb pärast kergemalt
jaanuar 12, 2008 at 9:22 p.l. #116348peeter88
MemberKüsiksin siis veel kas 1,87m pikkust 77 kilole on normaalne kehakaal?
jaanuar 12, 2008 at 9:56 p.l. #116224daemonium
MemberKüsiksin siis veel kas 1,87m pikkust 77 kilole on normaalne kehakaal?Naise jaoks küll.
jaanuar 13, 2008 at 12:16 p.l. #115087peeter88
MemberNaise jaoks küll.no siis on vaja massi arendada
AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)- You must be logged in to reply to this topic.