Skip to main content

Soovitage odavat ja head jõusaali Tallinnas

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Soovitage odavat ja head jõusaali Tallinnas

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Autor
    Postitused
    mechanic
    Member

Plaan siis mõne aja pärast hakata jälle jõusaalis käima. Ise elan mustamäel ja oleks hea kui jõusaal seal lähedal oleks. Samas sobiks ka kesklinna piirkond. Treenerite olemasolu ei ole vajalik, peaasi et on piisavalt tehnikat ja et ei oleks õhtuti liiga ülerahvastatud. Kuu hind peaks jääme kindlasti alla 1000 krooni. Mis oleks parim valik?

daman
    Member

Trummi ja TTÜ saalid äkki, kui sa seal Nõmme/Mustamäe piiri kandis elad. TTÜ-s 500 eeq kuu, Trummis 590.

asdfghjkl
    Member

Plaan siis mõne aja pärast hakata jälle jõusaalis käima. Ise elan mustamäel ja oleks hea kui jõusaal seal lähedal oleks. Samas sobiks ka kesklinna piirkond. Treenerite olemasolu ei ole vajalik, peaasi et on piisavalt tehnikat ja et ei oleks õhtuti liiga ülerahvastatud. Kuu hind peaks jääme kindlasti alla 1000 krooni. Mis oleks parim valik?

mul on sama missioon kasil. ma muide kusin meili teel ,palj urahvast saali kulastab ,sest ku itoesti on ulerahvastatus, siis ka minule ei meeldi see, tee nvaliku vahema rahvastatuse kasuks. Olen jalutan uks kord Trumm isaalis, see on usna kaugel tsivilisatsioonist, sinan raske paaseda ,ma usun ,et seal palju rahvast pole, see on nomme spordikeskus, kus janaipaevi peetakse, ja looduses ujuda saab, kena kauge koht. Aga jah ,ei oska isegi vee lsoovitada kuhu minna, oota nvastust klubidelt, kui palj urahvast neis kaib, vblla nad ei vastagi ,eestis ikka tuleb seda ette, toole kandideerides, voi muid menetlusi/requeste ette vottes:)

sandman1111
    Member

ise käin trummi jõusaalis pead, ütkeme nii, et peale tööd on seal ikka päris palju rahvast

mechanic
    Member

Trummi saali kohta ei tea ma veel midagi aga olen kuulnud et TTÜ saal pidi küll olema jubedalt ülerahvastatud.

katsi
    Member

Kas Tallinnas on üldse ühtegi jõusaali, mis EI OLE tipptunnil (st pärast normaalset tööega – 17-20) ülerahvastatud???

mechanic
    Member

Aga kui paneks kuukaardi maksumuse ülempiiriks 500 krooni. Kas siis oskate mõnda normaalset jõusaali soovitada?

Kas selle jõusaali kohta oskate midagi öelda? On küll odav aga paistab kuidagi mõõtmetelt väike.

matti
    Member

Aga see-eest on ka hind mõõtmetelt väike.

aries
    Member

kuulge, 1000kr ja odav?

ma käin yldse 200 eeguses(kuu) j6usaalis ja saan k6ik asjad tehtud!

mechanic
    Member

o

mechanic
    Member

kuulge, 1000kr ja odav?

ma käin yldse 200 eeguses(kuu) j6usaalis ja saan k6ik asjad tehtud!

Ma käisin ka enne 200 eeguses jõusaalis aga see oli haapsalus

mechanic
    Member

On teil veel kuskil midagi odavat pakkuda?

Praeguse seisuga ma valiks selle trummi jõusaali. Üliõpilase soodustusega saab kuukaardi 500 krooniga. Asub see minust umbes 3km kaugusel, nii et pole kõige hullem

Reval?

Krizto
    Member

Reval?

pole see reval enam miskit nii odav. 750 on fitness paketi kuumakse, seal võib muidugi ka teistes trennides käia, nt taipoks.

kuuliks
    Member

Reval Sport, võrreldes teistega on siiski normhinnad. Kuigi eks tõstavad ju enamasti kõik hindu, sest ilma selleta ei saa lihtsalt vaadates meie majandustaset.

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.