Skip to main content

100% whey gold standard – mis maitsega?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » 100% whey gold standard – mis maitsega?

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    mechanic
    Member

Tean et see on juba vana ja läbi käinud teema aga mul on plaan jälle see proteiin endale soetada. Eelmine oli mul maasika maitsega, olin väga rahul, aga nüüd tahaks vahelduseks midagi muud. Mis on see hea, millist maitset soovitate ja miks? Olen kuulnud et mõni pidi päris hea olema, aga pidi ka poole purgi peal kopa ette viskama. Sellist päris ei tahaks :o

Vahepeal on kindlasti uued inimesed seda toodet pruukinud ja erinevate maitsetega. Tahaks kuulda huvitavaid ja kasulikke kommentaare :huh:

masteen
    Member

Kui piimaga jood, siis võib cookies n’ cream soovitada, aga veega on suht jäle maitse sellel.

mechanic
    Member

Pean igaks juhuks märkuse tegema, et plaanin siiski proteiini veega segada.

-aron-
    Member

Cookies n’ cream on ka vega super hea parimaid mis siiani saand olen.

Kaspar90
    Member

Olen ise tarbinud kolme erinevat: Rocky Roadi, troopilised puuviljad ja sokolaadi. Neist kolmest pean parimaks kõige tavalisemat sokolaadi maitselist. Ta on selline mõnus, mis ei hakka sugugi vastu. Piimaga väga super muidugi. Rocky Road igatahes ei olnud midagi erilist ja võib öelda, et enam ei tahaks. Puuvilja omast rääkimata, mis on nii keemia maitsega et lausa süda läheb pahaks.

Hellboy
    Member

Olen proovinud shokolaadi, maasika ja kreemi-küpsise oma. Shokolaad on ka hea, võiks aga maitse tugevam olla; kreemi-küpsise on ka mõnus, aga piimaga on parim(sisaldab ka küpsise ja shokolaadi tükke/puru ehk toode on tehislikult ja naturaalselt maitsestatud).

NO.1
    Member

maasikas ja vanilje on täitsa pandavad! ;P

Aga üks mis põhiline…mitte maitse pole tähtis, vaid omadused…

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.