Skip to main content

Dieet noorelt ?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Dieet noorelt ?

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    Existence
    Member

Tere !

Kas mul oleks mõtekas pidada dieeti 15 .aastaselt ,olen kuulnud et kasvueas ei tohi dieeti pidada ?

Või oleks targem lihtsalt tervislikult toituda ja trenni teha et rasva põletada ?

Ette tänades !

Hellboy
    Member

Mingid sarnased teemad on siin olnud ja soovitatakse ennem kogud paras lihas mass ja siis alles hakata dieeti pidama. Kasvueas tõesti pole eriti mõtet hakata ennast piinama ja veel enam, kui sul pole erilist lihasmassi ja soovid saavutada head lihaste definitsiooni pole mõtet loota, sest kus pole midagi, siis ei hakka ka midagi eriti paistma ka. Kui just suure ülekaaluga pole tegu pole mõtet küll dieeti pidama hakata.

matti
    Member

Kui sa oled 15 aastane ja pole just väga paks,siis mata see mõte kohe sügavale maha,kuna dieet pidurdab sinu lihasmassi kasvu.

Karu
    Member

Loomulikult tee praegu massi ja jõudu, mis sa sellest dieedist taga ajad. Kogu praegu seda, mida hiljem raskem saavutada on. Praeguses vanuses on sinu kasvuhormoon kõrgeimal tasemel.

Existence
    Member

selge,tänud

Kui oled selgelt ülekaaluline, siis soovitan võimalikult vara oma kehaga tegelema hakata. Hiljem võib juba olla liiga hilja.

Existence
    Member

Kui oled selgelt ülekaaluline, siis soovitan võimalikult vara oma kehaga tegelema hakata. Hiljem võib juba olla liiga hilja.

ei ma pole ülekaaluline siin üks pilt minust :

http://www.rate.ee/show.php?id=11906305

avaldage arvamusi siis

Aga mida sa siis dieediga saavutada tahad? Sinust ei jää ju midagi alles, kui sa veel dieeti pidama hakkad. Sa peaksid pigem rohkem sööma.

Existence
    Member

Aga mida sa siis dieediga saavutada tahad? Sinust ei jää ju midagi alles, kui sa veel dieeti pidama hakkad. Sa peaksid pigem rohkem sööma.

no tegelikult ma tahaks sixpacki välja saada aga kõige alumisete kõhulihaste peal on mingi 1 cm või rohkem rasva.

Vb oleks kõige õigem treenida korralikult ja toituda normaalselt ,et siis tuleb see sixpack lõpuks ise välja ?

Flex250
    Member

no mingit dieeti pole seal kyll mõtet pidada, ise laps veel. oleks siis paks laps. aga sinusugune kasvav laps peab aind sööma ja massikoguma.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.