Skip to main content

mida arvate järgmistest toodetest?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » mida arvate järgmistest toodetest?

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    raptor
    Member

plaan jälle valku tellida ja kuna enne tarbisin No. 1, mida siin (ega üldse kuskil vist :huh:) enam mingil põhjusel tükimat aega ei ole, siis paluksin teie arvamust nendest toodetest:

100% Whey Gold Standard (4,7kg)

Whey3

või oskate äkki midagi muud soovitada, tahan just vadakuvalku :o

-aron-
    Member

Soovitan 100% whey gold standardit.Suurepärase maitse ja lahustuvusega,tõesti hea kraam.

raptor
    Member

tänud vastamast

Aga kui nii suur pakend, kas siis ei teki raskusi valgu säilitamisega? Mul näiteks oli ainult kilone pakk ja lõpp tõmbas jumala tükki :huh: sai pikapeale niiskust vist, kuigi hoidsin korralikult eda :o

püss
    Member

Üli hea kraam. kasutasin ise rocky road, oli seda 5 kg ja mingeid probleeme ei tekkinud

Capricorn
    Member

Whey3 olen kasutanud, polnud viga. Ainuke nö. viga oli võibolla see, et ei sisalda glutamiini, mida nii mõnigi teine valk sisaldab ja ma pidin ostma eraldi glutamiini kõrvale. Samas kui ka kreatiini tarbid, siis on väga hea asi HT-R, seal on nii vadakuvalk, glutamiin, süsivesikud kui ka kreatiin sees. Tõsi küll, soovitatud annuses (50 g) on minu arust liiga vähe valku ja süsikaid, neid lisasin ise juurde. Et sel juhul võiks ju rohkem kui 50 g võtta? Siis jällegi läheks kreatiini doos liiga suureks (oletades et 5 g on normaalne doos, mul vähemalt on.)

Karu
    Member

Ise kasutan juba mõnda aega HT-Ri ja minu treener ning nõustaja (nime igaks juhuks ei avalda) soovitas mul võtta seda 1,5 dl, et saaks vajalikud ained kätte ja sinna süsivesik veel lisaks mingil muul kujul. Niimoodi toimib hästi ning tarbin kreatiini ja glutamiini kokku päevas u 10 g ning taastumine ja jõunäitajad lähevad aina paremaks.

Hellboy
    Member

Olen 2a. kasutanud ainult ONi 100% Whey Gold Standardit ja ei mingeid probleeme, maitsed peaaegu kõik head(maitse asi), tükki pole läinud, lahustub hästi, vähe rasvu ja süsikaid, puhast lihast on aidanud kõvasti juurde võtta! Nii et soovitan kindlalt osta seda valku!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.