Koormustest
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Koormustest
- This topic has 26 replies, 16 voices, and was last updated 14 years, 5 months tagasi by
Onkel Roy.
-
AutorPostitused
-
aprill 9, 2002 at 2:59 p.l. #11635
Anonüümne
GuestTere.Kas keegi võiks seletada natuke lahti koormustesti positiivsed punktid ja selle vajalikkuse.Mõtlen just ise,et äkki endal oleks vaja ikka see läbi teha.Võibolla on sellest rohkem kasu kui praegu arvata oskan.
aprill 10, 2002 at 7:11 e.l. #28956Ott Kiivikas
MemberEnamus inimestele annan nõu välise vaatluse põhjal, see paraku ei pruugi ühtida sellega, mis toimub organismi sisemuses ja lõpptulemus võib seeläbi oluliselt kannatada. Kolesterool, hapniku tarbimise võime, vererõhk- kõik need näitajad on organismi jaoks olulised ja kui mõni neist peaks oluliselt erinema norm. tasemest, siis on viimane aeg midagi ette võtta. Kui aga näit. kolesterool on kõrge, üldjuhul inimene seda ei tunne, siis tõenäosus haigestuda südameveresoonkonna haigustesse on väga suur. Paraku visuaalsel vaatlemisel neid näitajaid ei ole võimalik hinnata. Samuti tekib tagasiside treeningust kui võrrelda seda bowlingu mänguga oleks huvitav teda palju kurikaid pikali visati, mitte et kuuleme et riide taga käib mingi kolin kuid kui palju pikali visati, seda ei tea.
aprill 10, 2002 at 7:53 e.l. #28957Anonüümne
GuestLisaks Oti jutule veel seda, et koormustest näitab ära, kui suure koormusega indiviid üldse treenida võib, et enesele kasu asemel mitte kahju teha. Kui ikka tuleb välja, et inimese maksimaalne pulss on kõigest 170-180 (mis kahjuks pole tänapäevaste elustandardite juures üldse haruldane), siis pole mõtet hakat punnitama 160 pulsiga trenni teha jne.
aprill 16, 2002 at 6:31 p.l. #28958hary
Memberkasu on treeningplaani suhtes siis kui seda regulaarselt teed. Mina näiteks teen seda iga 3 kuu tagant õismäe polikliinikus…+ ka EKG. Kui ise ei oska järeldusi teha, maksaks kasutada spordisaalide teenuseid selles osas…
juuli 2, 2002 at 6:20 e.l. #28959aadu
Membermida koormustest endas täpsemalt sisaldab?
juuli 3, 2002 at 7:01 e.l. #30675Rainer
MemberTahtsin küsida, kas on mõtet tulla tegema koormustesti teie juurde, kui mul on arvatavasti väike ületreening?
juuli 3, 2002 at 8:50 e.l. #30676aadu
MemberSooviks teada saada, mida see koormustest sisaldab?
juuli 3, 2002 at 10:22 e.l. #30677Ott Kiivikas
MemberParema tulemuse saamiseks oleks soovitav tulla peale puhkust. Koormustest sisaldab järgnevaid mõõtmisi; pikkus, kaal, rasvaprotsent, vererõhk, kolesterool ja hapnikutarbimise testi. Samuti põhitõdesid toitumisest ja lahti seletamist millisel pulsivahemikul ja millist treeningut just Teie tegema peaksite, et jõuda enesele püstitatud eesmärgini kõige väiksema vaevaga. Põhiline probleem ongi selles, et inimesed keskenduvad liigselt treenimisele unustades ära kaks tähtsat komponenti toitumine ja puhkus. Tekkib tagasiside treeningutest, alati ei pruugi näha muutust visuaalselt, see võib toimuda organismi sisemuses.
juuli 23, 2002 at 9:57 e.l. #30790Rainer
MemberTere
Kas keegi oskab öelda millal on võimalik Ott Kiivika juures teha koormustesti??
juuli 23, 2002 at 10:07 e.l. #30791Ott Kiivikas
MemberMina teen koormusteste igal esmaspäeval ja neljapäeval 16.45-19.45, kolme tunni sisse jääb neli testi aega, kus ma annan ka toitumisalast nõu. Ette registreerimine Planet Spordis tel.6610547, kohtumiseni.
juuli 23, 2002 at 10:30 e.l. #30792Anonüümne
GuestKui palju koormustest maksab ja mida on sellega võimalik määrata – mida koormustest tegemine mulle annab? Kas testi tegemisest ühe korra piisab, või tuleb seda tulevikus veel teha
juuli 23, 2002 at 11:08 e.l. #30793Ott Kiivikas
MemberPane otsingusse sõna koormustest ja saad piisavalt infot, ma olen koormustesti kasulikusest ja vajalikusest siin korduvalt rääkinud. NB! Kõik kes tahavad esitada küsimust, võiksid kasutada otsingut, sest paljud teemad kipuvad korduma.
aprill 12, 2004 at 5:53 e.l. #37685kamakaks
MemberTere,
Mul on väike probleem vererõhuga ja mõtlesin et peaks minema arsti juurde koormustesti tegema et saaks pildi ette kuidas asja parandada aeroobse trenniga. Oskab keegi soovitada arsti või kliinikut kuhu pöörduda.
aprill 12, 2004 at 6:18 e.l. #37686Ott Kiivikas
MemberTeen koormusteste igal neljapäeva õhtul Planet Sport spordiklubis, helistage ette 6610547. Mõõdame nii rõhku kui rasvaprotsenti, annan nõu kuidas edasi peaks talitama, millistel koormustel jne. ühesõnaga räägin asja lahti kui neljapäev ei peaks sobima siis teistel päevadel teevad teste Jaanus Mumm, Andres Barabanov, Gea Simson, info admini tel. numbril.
aprill 12, 2004 at 12:35 p.l. #37687Fred Antson
MemberKoormustest,mõõtmised ja vajalikud soovitused treeninguteks ning toitumiseks igal tööpäeval Status Club Al Mares Paldiski mnt.96.Tel.6563911.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.