Skip to main content

Testosterooni taset mõjutavad toidulisandid

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Testosterooni taset mõjutavad toidulisandid

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
  • Autor
    Postitused
    desmond5
    Member

Palun soovitage testosteroonitaset tõstvaid toidulisandeid. Keeruline on neis ise orienteeruda kohe, hea oleks kui keegi oskab omal kogemusel mõnda soovitada.

Ettetänades, D5

Samakamees
    Member

Palun soovitage testosteroonitaset tõstvaid toidulisandeid. Keeruline on neis ise orienteeruda kohe, hea oleks kui keegi oskab omal kogemusel mõnda soovitada.

Ettetänades, D5

Ma proovisin universal’i toodet tribulus pro vms. Kuu aega võtsin…ise ei saanud küll aru , et muutust oleks.

undisputed
    Member

Ma proovisin universal’i toodet tribulus pro vms. Kuu aega võtsin…ise ei saanud küll aru , et muutust oleks.

Sama proovitud. Mingit muutust märganud. Teaduslikult olevat mingit väikest toniseerivat mõju avaldanud, kuid ise märganud midagi…..

PT London
    Member

Ettetänades, D5

Ara hakka raha raiskama! Diffrent toilet, same sh…t <_<“>

Hellboy
    Member

Tribulus pidi mõjuma vanemas eas, kui sinu hormoonide tootmine aeglustub vms. Selliseid teemasid on olnud siin mitu ja Kalmus ise kommenteeris, et talle olevat mõju avaldanud, aga jah seda tuleks proovida vanemas eas, peal 30 või nii. Noorena toimib niigi kõik hästi sellepärast sa Samakamees ja undisputed ei tundnudki mingit mõju. Ja ültse peab ikka 10 aastat treenima ja siis hiljem, kui areng aeglustub proovima sarnaseid tooteid.

gmaster
    Member

olen kuulnud, et alla 30 pole neid väga mõtet võtta:)

edit: hea ajastus

ROtter
    Member

Ettetänades, D5

Vähe rasvu on su toidus, peaksid saama vähemalt 100 g rasvu päevas.

bumer_2
    Member

Ma võtsin suvel ühe purgi ON’i tribulus terrestrist, ja need “allapoole vööd” positiivsed kõrvalmõjud olid küll selgesti tuntavad. Ju siis vähemalt minu peal see töötas. Vanus 24.

Bonsuna
    Member

Ei maksa ühestki toidulisandist oodata sellist efekti, et söön koti pulbrit või purgi kapsleid ära ja olen suur ja tugev. Igasugused “välised” mõjutajad on selgemini tuntavad nendel kes oskavad ennast max mobiliseerida treeninguks ja pingutuseks. Siis on ka kohe tunda kui midagi uut on kasutusele võetud. Noored, algajad, mittetõsised treenijad ei tunne tihtipeale mitte midagi. Asi võib olla ka selles, et nad ei oska sellest kasu lõigata kuna nad lasevad ennast automaatselt mingi “toe” tekkides treeningul lõdvemaks, ei pingutata enam niigipalju kui enne, jäädes lootma mingile imele. Siis öeldaksegi, et ei mõika. Mõni toidulisand laksab kohe nagu näiteks AC-C või siis Dorian-i NOX.

Siiski olen kuulnud ühte inimest kurtmas, et isegi NOX ei tekitanud temas mingit erilist tunnet.

Noortele, kes siiani ei taha tõsiselt suhtuda loogiliselt koostatud treeningkavasse või tasakaalustatud toitumisse, ei ole mul aga mõtet soovitada ühtegi toidulisandit, sest nende kasutamise eelduseks ja neist kasu saamiseks on esmalt vaja teha endale selgeks kui oluline on õige tavatoit ja korralik, loogilise jaotusega treeningkava.

Ma ei taha siinkohal sellega öelda, et nad ei peaks toidulisandeid, ennekõike erinevaid proteiinitooteid kasutama. Kui toitumist ei jälgita siis on samuti toidulisandid õigustatud, et natukenegi korvata vale toitumisega organismile tekitatavat kahju. Kahjuks jääb sel juhul tavatoidust saadav kasu saamata ja sisuliselt arengut ikkagi ei toimu või on see väiksem kui kõik kolm asja oleks paigas. Ehk siis õige toit, õige treening+toidulisandid. Need kolm asja oleks esmased millele noor kehaehitaja (või ka mistahes alaga tegeleja) tähelepanu peab pöörama. Siia lisanduks küll ka puhkus ja veel nii mõndagi, kuid enamasti ikka öösiti magatakse. Seda väga eirata ei õnnestu kellelgi.

Siinkohal veel meeldetuletuseks üks lihtne lausetekogum mille kunagi kirja panin:

http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=2213

MEE
    Member

AC-C mõju kinnitan ka mina… <_<“>

pumper
    Member

Tribulus toimib <_<“>

Seda sai kasutama hakatud samal ajal kui dieet muutus veidi läbimõeldumaks – üleliigsed süsivesikud välja ja rasva kogus optimeeritud, mis minu puhul tähendas mõningast kasvu rasvade tarbimisel.

Vanust 30.

MEE
    Member

pff acc ja nox… pakun et need looduslikud toidulisandid ei koosne miskitest keemilistest imeainetest seega ei tunne isegi huvi et proovida. mida seal on mida ma toidust ei saa? pakun et koosneb mingitest teatud aminohapetest või siis lisaks mõni vitamiin või mineraal aine… ma saan need valgud toidust ka kätte! või siis ostan odavama valgu pulbri ja lisaks multivitamiini tablett… või sisaldab koffeiini nagu energiajoogid? seda saab ka kohvi juues! niiet mida seal saab olla sees mis annab kõva mõju mida mina ei saa toidust? ei usu!

mine loe mida asi sisaldab ja siis plärise edasi. Niisama möla ei viitsi nagu enam lugeda..

Bonsuna
    Member

pff acc ja nox… pakun et need looduslikud toidulisandid ei koosne miskitest keemilistest imeainetest seega ei tunne isegi huvi et proovida. mida seal on mida ma toidust ei saa? pakun et koosneb mingitest teatud aminohapetest või siis lisaks mõni vitamiin või mineraal aine… ma saan need valgud toidust ka kätte! või siis ostan odavama valgu pulbri ja lisaks multivitamiini tablett… või sisaldab koffeiini nagu energiajoogid? seda saab ka kohvi juues! niiet mida seal saab olla sees mis annab kõva mõju mida mina ei saa toidust? ei usu!

Muide Andreaz, idandatud päevalille seemned sisaldavad kasvuhormoone. Et aga saada kätte selline kogus mis lihaskasvu tõeliselt mõjutaks, peaksid sa neid igapäev ära sööma 50kg. Aga see ju pole sulle probleem, suur mees nagu sa oled. Lisaks veel muu toit, sest muidu võib asi väga üksluiseks minna. <_<“>

AlanBStard
    Moderator

toidulisand on ikka asi mille saab toidust ka kätte

Ära kuula igasuguseid maimasereid liiga palju <_<“>

AlanBStard
    Moderator

mis maimasereid tähendab? seleta lollile

ja siis öelge mis on need ime toimeained mida sisaldab legaalne looduslik toidulisand nox ja acc.

mida on seal asendamatut mida mujalt ei saa?

Mai Maser ajab seda juttu, et toidust saab kõik kätte mis eluks vaja.

(Selles mõttes tegelikult õige, et ega ju ära ei sure kui midagi juurde ei tarvita:)

ACC sisaldab nt beeta-alaniini, leutsiini, HMB-d, kreatiini. Loomulikult saad sa neid mujalt ka kätte või sünteesid ise, aga igasugu muu kraamiga segamini ja mitte optimaalsetes kogustes, ning mõju ei ole üldse sama.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.