Küsimus MMA poistele ?
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Küsimus MMA poistele ?
- This topic has 10 replies, 5 voices, and was last updated 18 years tagasi by
undisputed.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 16, 2008 at 12:49 p.l. #11625
undisputed
MemberKumba eelistada võitluskunstide puhul, kas ringtreeningut või jõutreeningut. Kui vaadata paljusid MMA mehi, siis paljudel päris korralikud pähklid. Aga kardan, et seda pole ringtreeninguga eriti võimalik saavutada. Või mis………..
jaanuar 16, 2008 at 1:12 p.l. #106538MEE
MemberRingtreening on rohkem võhmale..
Mina soovitaks mõlemat teha, nii jõudu kui võhma. St nii HIIT-i kui ka raskusi liigutada.
mis puutub Sinu poolt välja toodud “pähklitesse” siis on teema selline, et mida enam lihast seda enam vajavad need lihased hapnikku.
HIIT-iga on võimalik lihast teha aga küll mitte nii effektiivselt kui jõutreeninguga.
jaanuar 16, 2008 at 1:22 p.l. #106534undisputed
MemberRingtreening on rohkem võhmale..Mina soovitaks mõlemat teha, nii jõudu kui võhma. St nii HIIT-i kui ka raskusi liigutada.
mis puutub Sinu poolt välja toodud “pähklitesse” siis on teema selline, et mida enam lihast seda enam vajavad need lihased hapnikku.
HIIT-iga on võimalik lihast teha aga küll mitte nii effektiivselt kui jõutreeninguga.
Ok nagu ma aru siis saan, et ringtreening suurendab lihasvastupidavust. Kas siis poleks mõtekam teha jõutreeningut ja vastupidavuseks jooks, hüppenöör näit.
jaanuar 16, 2008 at 1:46 p.l. #106521MEE
MemberOk nagu ma aru siis saan, et ringtreening suurendab lihasvastupidavust. Kas siis poleks mõtekam teha jõutreeningut ja vastupidavuseks jooks, hüppenöör näit.HIIT kavasid netis on, uuri mis Su kehatüübile enim sobib ja mis Sind huvitab. Mina teen isiklikult eraldi raskute liigutamise kava HIIT näol ja ka jõutõstmise kava. Suviti teen HIIT-i kiiruisutamise näol.
jaanuar 16, 2008 at 3:08 p.l. #106125sweals
Membertavaliselt segatakse erinevat tüüpi HIIT treeninguid nö tavapärase rauatõstmisega.
erinevaid treeningmeetodeid valitakse vastavalt eesmärgile (vastavalt sinu praegusele arengutasemele ning tugevustele/nõrkustele kosotatud kava näeks välja natuke teistsugune kui sama spordiala harrastavale “jukule”), aga ilma intervalltreeninguta / ringtreeninguta / HIIT treeninguta (kuidas iganes me neid ka ei nimetaks) läheb võitlusalal väga raskeks. kõik need arendavad peamiselt anaeroobset vastupidavust, mis on võitleja jaoks elementaarne.
jaanuar 16, 2008 at 3:10 p.l. #106107undisputed
MemberOK ! Tänud vastuste eest. Eks ma siis uuri seda asja lähemalt
“>jaanuar 16, 2008 at 3:20 p.l. #106075gmaster
Memberneid võitlejate kavasid ja treeninguid on netis ka päris kõvasti üleval, uuri ja vaata
isegi mitte võitlusfännile on huvitav vaadata, kui fantaasiarikkaid treeningmeetodeid kasutatakse
jaanuar 16, 2008 at 3:23 p.l. #106074jrx
MemberKaalukategooria ja seal püsimine mängib ka oma rolli. On üsna vähe neid raskekaallasi, kes oleks “ripped”.
Sealt allapoole mängivad individuaalsed eripärad ja personaalne võitlustiil palju… kelle jaoks olulisem pikkus, kelle jaoks jõud…
Head näited on see, et Tito Ortiz treenis 6 päeva splitiga ja Randy Couture treenis ALATI full-body kavasid… Mõlemad on olnud väga edukad ja väga muljetavaldava füüsisega.
jaanuar 18, 2008 at 10:32 p.l. #136550undisputed
MemberKas meie MMA poistest kuskil videosid on ka võimalik vaadata?
jaanuar 20, 2008 at 7:00 p.l. #100134jrx
MemberKas sa mõtled treeningvideosid või võistlusvideosid või mida?
meie blogist MMAPenguins on päris palju asju läbi käind… blog küll hetkel väikesel pausil, aga Soome MV sügisesed videod on seal üleval ntx… Palju on muidugi pulli ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 20, 2008 at 7:15 p.l. #100136undisputed
MemberKas sa mõtled treeningvideosid või võistlusvideosid või mida?meie blogist MMAPenguins on päris palju asju läbi käind… blog küll hetkel väikesel pausil, aga Soome MV sügisesed videod on seal üleval ntx… Palju on muidugi pulli ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõtlesin nii ühte kui teist. Vaatasin eile just seda TEEVIIDAL 2006 oli päris hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.