Skip to main content

Küsimus aeroobse kohta

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Küsimus aeroobse kohta

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    ants16
    Member

Olen 16a, kaalun 57 kilo ja olen 176. Arst ütles et olen täpselt normaalkaalu ja alakaalu vahemikus.

Olen käinud umbes 7 kuud jõukas ja 2-3 kilo on juurde tulnud. Kuid pekki mul palju otseselt pole, aga kõhu peal siiski natuke on, täpselt niipalju et alumisi kõhulihaseid pole näha.

Küsimus selles, kas peaksin aeroobset ka vahel tegema ( 2x nädalas 30min sörki) või jätkama jõusaalis käimist, sest kaal on mul veel endiselt väike.

Toitumise ajan nüüd kooliajal paika.

Aga rääkige siis ka on mõtet teha aeroobset ja kui palju?

Ette tänades, ants.

maximus89
    Member

Nii palju tee, et süda terve püsiks.Süda on ka lihas ja jõusaalis tekkiv südameseinte hüpertroofia on küll igati hea asi, kui need klapid ka järgi jõuaks, aga nad ei jõua ja selleks peadki tegema aeroobset ka aegajalt.

sanzs
    Member

ei hakka uut teemat tegema ja küsin kas nädalas neljast kehalise tunnist piisab ? 3 korda nädalas käin ka jõusaalis muidu .

tänud

Samakamees
    Member

Olen 16a, kaalun 57 kilo ja olen 176. Arst ütles et olen täpselt normaalkaalu ja alakaalu vahemikus.

Olen käinud umbes 7 kuud jõukas ja 2-3 kilo on juurde tulnud. Kuid pekki mul palju otseselt pole, aga kõhu peal siiski natuke on, täpselt niipalju et alumisi kõhulihaseid pole näha.

Küsimus selles, kas peaksin aeroobset ka vahel tegema ( 2x nädalas 30min sörki) või jätkama jõusaalis käimist, sest kaal on mul veel endiselt väike.

Toitumise ajan nüüd kooliajal paika.

Aga rääkige siis ka on mõtet teha aeroobset ja kui palju?

Ette tänades, ants.

Sa peaksid ka äkki kõhulihastele massi koguma.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.