Küsiks siis toiduainete vallast sellise küsimuse, et mis arvate pärmi söömisest ? Mulle jäi silma et Mr. Mesi sõi pärmi ja see pani mõtlema ,et peaks ise kah tarbima äkki ?
Küsiks siis toiduainete vallast sellise küsimuse, et mis arvate pärmi söömisest ? Mulle jäi silma et Mr. Mesi sõi pärmi ja see pani mõtlema ,et peaks ise kah tarbima äkki ?
see väga kasulik, panin täna yhe 100 gr. pulga ära, koos sipelgatega , hea laks
see väga kasulik, panin täna yhe 100 gr. pulga ära, koos sipelgatega , hea laks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma tahtsin küsida Mr.Mesi et kas võib süüa igasugu sipelgaid ? neid suuri huobusipelgaid ka ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma tahtsin küsida Mr.Mesi et kas võib süüa igasugu sipelgaid ? neid suuri huobusipelgaid ka ?
paistab, et varsti kasvab pärmi, nõgeste, sipelgate ja mesilaste pealt uus kulturismi koolkond, mille suurex juhiks ja õpetajaks on Mr.Mesi ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
paistab, et varsti kasvab pärmi, nõgeste, sipelgate ja mesilaste pealt uus kulturismi koolkond, mille suurex juhiks ja õpetajaks on Mr.Mesi
mul ka selline tunne ,kõik mu trennikaaslased kaasarvatud mina sööme nõgeseid ,sipelgaid ,pärmi ,astelpaju marju ,saialille õisi jms Mr.Mesi on siis selle koolkonna isa või midagi sarnast ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>