Oleks siis vaja teada, kas on kasu. Ja mõtet, ja kuidas.
Enda andmed vms.
12 aastane.
160 cm midagi pikk umbes.
45 kg kaalu umbes.
Ja tahaks teada, et kui käia umbes 2 korda nädalas jõusaalis, + mul muid trenne ka veel, ega kasvuga probleeme ei teki ? Sest tean mõnda kellel on niimodi. Kui teeks vaikselt rahulikult, üle ei pinguta, vaid hoiaks jõusaali abil vormis ja keha veidi trimmi. Aga kasv on eriti probleem.
Ja tahaks teada, et kui käia umbes 2 korda nädalas jõusaalis, + mul muid trenne ka veel, ega kasvuga probleeme ei teki ? Sest tean mõnda kellel on niimodi. Kui teeks vaikselt rahulikult, üle ei pinguta, vaid hoiaks jõusaali abil vormis ja keha veidi trimmi. Aga kasv on eriti probleem.
Palun abi.
Kasv küll jõutrenni pärast kinni ei tohiks jääda kui sa seda mõtled. Tuleb ainult treenida rahulikult ja jälgida seda, et ei sooritaks harjutusi valesti. Oleks abi treenerist või kui keegi kogenum aitaks sind.
Oleks siis vaja teada, kas on kasu. Ja mõtet, ja kuidas.
Enda andmed vms.
12 aastane.
160 cm midagi pikk umbes.
45 kg kaalu umbes.