Kava
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Kava
- This topic has 4 replies, 4 voices, and was last updated 18 years, 5 months tagasi by
ArturN.
-
AutorPostitused
-
august 28, 2007 at 1:34 p.l. #11565
ArturN
MemberTere!
Oleks natukene abi vaja paari kavaga.
Olen tegelenud jõusaaliga pool aastat, kuid nüüd tuli 3me kuune vahe sisse ning septembrist kavatsen uuesti korralikult tegelema hakata ning tahaks teada mida arvate sellisest kavade valikust
2 nädalat:
http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=19
siis minna üle teisele kavale ning teha seda umbes 1 kuu:
http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=20
ning siis oli plaanis teha alguses üks massi-, üks reljeefi- ja siis üks jõutsükkel ning minna edasi mingi muu kavaga.
Peamine eesmärk on parandada füüsilist väljanägemist ning suurendada vastupidavust ning koguda massi.
Äkki on kavade muutmine liiga kiire või liiga koormav algaja jaoks?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ette tänades, Artur
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2007 at 1:47 p.l. #123709erik182
Membermina arvan et alustusex sul need 2 kava sobivad..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2007 at 1:53 p.l. #123710dirty scorpion
Memberma jätaks full body vahele ja hakkaks kohe kaheks jaotatud kavaga pihta.
august 28, 2007 at 2:58 p.l. #123713asdfghjkl
MemberSelle esimese lingi all on jah “full body” kava, tehakse ühe trennigi korraga enamikke lihaseid, olgugi, et päev on nimetatud vaid nii:
“1. päev Käed, jalad, selg”
Esimene harjutus juba on rinna harjutus näiteks, niiet jah, ka rinnapäev on see siiski. Ei teagi, miks rinda mainitud pole seal pealkirjas. Või võiks olla siis “1. päev: kogu keha”.
Muidu 1 kord nädalas treeningut hoiab sportlikus vormis küll minuarust, aga musut rääkida küll ei saa, massikasvatamisest vms. Seda seetõttu, et seal ühepäeva kavas saab selg ja rind 3 seeriat koormust. Vaevalt, et nii piisavalt lihaskiude suudetakse ära koormata. Hea oleks ikka, kui selg saaks vähemalt 3 harjutust, sama rinna kohta, siis oleks usutavam ,et need lihaskonnad saavad mitmel viisil läbi töötatud, aga nii 3 seeriat lihasele nalja teha nädala kohta, ma küll ei usu, et lihas reageerib sellele suure massikasvuga. Aga samas ei teagi, vblla tõesti piisab 3st seeriast lihasele treeningute algusfaasis, sel juhul ma eksin arvates, et see lakooniline kava miskit ei kasvata.
august 30, 2007 at 10:50 e.l. #123897ArturN
MemberHmm. Ma siis jätan full body vahele ning alustan kohe kaheks jaotatuna.
aga tekkinud on üks küsimus, kas on võimalik rasva protsenti arvutada/teada saada ka muud moodi kui kuskile klubisse vms minemast?
Elan ise sellises kohas kus pole selliseid klubisid/kohti ning ei ole eriti aega minna Tallinna puhtalt selle pärast

ettepanekud teretulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.