Õlu
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Õlu
- This topic has 10 replies, 7 voices, and was last updated 18 years tagasi by
MEE.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 14, 2008 at 7:40 e.l. #11519
Anonüümne
GuestKüsimus selline, kas õlu joomine on täiesti vastu ja lubamatu lihast kasvatades ja rasva põletades?? Ma ei mõtle et iga päev aga näiteks laupäeval saunas käies on õlu suht asendamatu
jaanuar 14, 2008 at 8:03 e.l. #112060MEE
MemberKüsimus selline, kas õlu joomine on täiesti vastu ja lubamatu lihast kasvatades ja rasva põletades?? Ma ei mõtle et iga päev aga näiteks laupäeval saunas käies on õlu suht asendamatu
jaanuar 14, 2008 at 11:23 e.l. #111867P-A-U-L
MemberPaar õltsi peale sauna või jalkat vaadates ei muuda midagi, eeldan, et sa pole tippsportlane.
Siin üldse pingutatakse liiga üle igasugu piiride seadmisega, enamusel meist ei ole mõtet jälgida tippsportlaste
toitumist ja toidulisandeid mida nad kasutavad, kui teed trenni enda tervise huvides, piisab ka korralikust toidust.
Pulbrid lihast ei kasvata, seda teeb TRENN:) Iga algaja ei pea esimese asjana tellima kastitäit lisandeid,
seda raha saab ka targemini kulutada…
jaanuar 14, 2008 at 11:33 e.l. #111778indica
MemberPaar õltsi peale sauna või jalkat vaadates ei muuda midagi, eeldan, et sa pole tippsportlane.Siin üldse pingutatakse liiga üle igasugu piiride seadmisega, enamusel meist ei ole mõtet jälgida tippsportlaste
toitumist ja toidulisandeid mida nad kasutavad, kui teed trenni enda tervise huvides, piisab ka korralikust toidust.
Pulbrid lihast ei kasvata, seda teeb TRENN:) Iga algaja ei pea esimese asjana tellima kastitäit lisandeid,
seda raha saab ka targemini kulutada…
Vaidleks vastu trenn põhimõtteliselt ainult lõhub lihast, kui ei söö korralikult ja teed ainult trenni siis pigem lihased taandarenevad. Trenn ja söömine on lihasekasvatamisel võrdsed.
jaanuar 14, 2008 at 12:44 p.l. #111640põkk17
MemberVaidleks vastu trenn põhimõtteliselt ainult lõhub lihast, kui ei söö korralikult ja teed ainult trenni siis pigem lihased taandarenevad. Trenn ja söömine on lihasekasvatamisel võrdsed.täiesti vale jutt. ma läksin jõusaali surusin 50 kg kaalu ei mäleta kusagil 70 oli vist. 4 kuu pärast surusin 110 kg ja kaalusin juba 90 kg ja ei ühtki proteiini ega muud lisandit, ning sõin nii nagu jumal juhatas.
jaanuar 14, 2008 at 12:57 p.l. #111719mullaonu
Membertäiesti vale jutt. ma läksin jõusaali surusin 50 kg kaalu ei mäleta kusagil 70 oli vist. 4 kuu pärast surusin 110 kg ja kaalusin juba 90 kg ja ei ühtki proteiini ega muud lisandit, ning sõin nii nagu jumal juhatas.Sinu jõud suurenes põhiliselt su kaalu tõusuga 70-lt -90-le. Ja su algne raskus polnud ka midagi erilist. Normeaalne areng. Enda puhul võin tuua näite. Vähendades või suurendades 5 kg võrra kehakaalu, muudab see juba baasharjutustel 10-15 kg raskust
jaanuar 14, 2008 at 12:58 p.l. #111635P-A-U-L
Memberindica, kas sa lugeda oskad??? ma kirjutasin: kui teed trenni enda tervise huvides, piisab ka korralikust toidust.
kui trenn ainult lõhuks lihast, siis oleks paljud ju invaliidid:) Uuri natuke, kuidas toimub lihaskasv.
jaanuar 14, 2008 at 1:03 p.l. #111604põkk17
MemberSinu jõud suurenes põhiliselt su kaalu tõusuga 70-lt -90-le. Ja su algne raskus polnud ka midagi erilist. Normeaalne areng. Enda puhul võin tuua näite. Vähendades või suurendades 5 kg võrra kehakaalu, muudab see juba baasharjutustel 10-15 kg raskust
jaanuar 14, 2008 at 1:23 p.l. #111484daman
MemberTrenn lõhub, puhkus taastab. Kogu muusika.
jaanuar 14, 2008 at 1:36 p.l. #111440indica
MemberMa tahan öelda seda, kui inimene ei saa oma toidust piisavalt proteiine ja muid vajalikke aineid ja teete kõvasti trenni siis te lihtsalt ju põletate oma lihased ära.
Lugemist ka teile http://www.musclenet.com/grow.htm
jaanuar 14, 2008 at 7:03 p.l. #110956MoloM
MemberSinu jõud suurenes põhiliselt su kaalu tõusuga 70-lt -90-le. Ja su algne raskus polnud ka midagi erilist. Normeaalne areng. Enda puhul võin tuua näite. Vähendades või suurendades 5 kg võrra kehakaalu, muudab see juba baasharjutustel 10-15 kg raskust
“>Enda puhul võin tuua näite, et alustasin sellist trennivärki kui kaalusin 115 kilo, ütleme nii et mitte just lihast, , nüüdseks olen lahti saanud17 kilost, kuid harjutusi teen raskemate raskustega tänaseks iseenesestmõistetavalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lisandeis ei kasuta, üritan normaalselt toituda. Meeletuid lihaseid ka taga ei aja, lihtsalt 115 kg pekki pold kena
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)- You must be logged in to reply to this topic.