Kreatiin + süsikad + … Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kreatiin + süsikad + … This topic has 3 replies, 2 voices, and was last updated 19 years, 1 month tagasi by dirty scorpion. Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total) Autor Postitused august 23, 2007 at 8:46 e.l. #11514 WireMember Selline küsimus, et ostsin kreatiini. Müüja käest küsisin soovitust et kuidas tema seda laadimiskuuri soovitab jne. Tema ütles, et ise võtab laadimiskuuri ajal teelusikaga kreatiini ja joob piima koos dextroosiga. Ma ise mõtlen, et kas ta piimaga on õige. Olen teinud ise nüüd nii et laadimisfaasi ajal hommikul koos piimaga ja peale trenni lisan sheigi juurde. Mis te ütlete selle peale, kui piimaga võtta? august 23, 2007 at 8:48 e.l. #123088 dirty scorpionMember Aga mina olen kasutand koguaeg ilma laadimiseta. Tund enne trenni 5g ja peale trenni 5g dekstroosiga august 23, 2007 at 8:53 e.l. #123090 WireMember Aga mina olen kasutand koguaeg ilma laadimiseta. Tund enne trenni 5g ja peale trenni 5g dekstroosiga kas siis enne trenni lihtsalt võtad ka vee ja süsikatega?? august 23, 2007 at 11:18 e.l. #123110 dirty scorpionMember Enne trenni mul suht kiire kuna tööpäev lõppeb hilja ja ple aega toitu süüa siis teen kiirelt valgu sheigi koos süsikate ja kreatiiniga. Autor Postitused Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse