Skip to main content

Päkkadele tõusud

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Päkkadele tõusud

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 34 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tervist

Jõusaalis, kus ma käin, on seina peal säärte treenimise õpetus, kus näidatud, et päkkadele tõusmist peab tegema nii kannad väljapoole kui ka kannad sissepoole suunatult( / , / ). Pidavat siis erinevaid lihaseid arendama.. Samas nii palju kui ma internetis igasuguseid õpetusi vaadanud olen, tehtakse seda asja ainult sirgelt ( l l ). Kuidas siis õige oleks?

-aron-
    Member

Ex kõik variandid ole õiged,aegajalt võid lihtsalt vahetada-kord teed ühtmoodi siis jälle teist.

Kui meil saalis sääremasin oli, siis ma tegin küll erinevate nurkade all. Kangiga on praegu veits ebamugav nii ja teen ainult sirgelt. Aga muidu teeks hea meelega erinevate nurkadega. See treenib sääre sisemist ja välimist poolt.

taavs
    Member

kannad koos välimine pool ja kannad lahus sisemine pool siis?

jrx
    Member

Alessandro – aga võta raskus ühte kätte ja teise käega toeta kuskile ja tee ühe jalaga… Nii saad ka nurka muuta kui tahad.

Ma ei jõua nii suurt raskust hoida ühe käega, et mul sääred natukenegi koormust saaksid sellest. Ja meil nii suuri raskusi ei olegi saalis. Selleks peaks kätte terve kangi ketastega võtma.

tarvi
    Member

Ma ei jõua nii suurt raskust hoida ühe käega, et mul sääred natukenegi koormust saaksid sellest. Ja meil nii suuri raskusi ei olegi saalis. Selleks peaks kätte terve kangi ketastega võtma.

väga kõva mees siis <_<“>

Bonsuna
    Member

kannad koos välimine pool ja kannad lahus sisemine pool siis?

Täpselt vastupidi on õige.

taavs
    Member

Täpselt vastupidi on õige.

Ahjaa, aitäh

jrx
    Member

Sa ju just rääkisid kuidas sa mingeid raskeid kohvreid kandsid nii et peopesad katki? Nendega saaks ju? Treenib haaret ka… Tegelt ma mõistan… ise treenin ka säärele vaid pikki seeriaid ja olen suht pisike ning 32 kg sangpomm on ühele säärele paras… ja raskemaid hantleid või pomme enamikes saalides ei ole…

gmaster
    Member

aga kuidas oleks kui panete raskuse samamoodi rippuma nagu rööbaspuudel lisaraskusega surudes ja hoiate käega tasakaalu?

veits kahtlane vbl on, aga ise kasutasin, kuna ei tahtnud kangi selga.

Sa ju just rääkisid kuidas sa mingeid raskeid kohvreid kandsid nii et peopesad katki? Nendega saaks ju? Treenib haaret ka… Tegelt ma mõistan… ise treenin ka säärele vaid pikki seeriaid ja olen suht pisike ning 32 kg sangpomm on ühele säärele paras… ja raskemaid hantleid või pomme enamikes saalides ei ole…

Nojah, nendega võib-olla isegi saaks, kuid neid kohvreid ei ole mul kusagilt võtta hetkel. Ja 100kg oleks ilmselt liiga vähe ka, et säär koormuse saaks. Kangile panen ma 250kg umbes, siis on mõnus teha. Alla 200 eriti pinget ei tunne. Tegelikult, kui ühte säärt korraga teha, siis oleks vist paras.

Nojah, nendega võib-olla isegi saaks, kuid neid kohvreid ei ole mul kusagilt võtta hetkel. Ja 100kg oleks ilmselt liiga vähe ka, et säär koormuse saaks. Kangile panen ma 250kg umbes, siis on mõnus teha. Alla 200 eriti pinget ei tunne. Tegelikult, kui ühte säärt korraga teha, siis oleks vist paras.

Siis oleks veel selline soovitus, et teha korralikult. Ehk siis täisamplituudiga.

jrx
    Member

Oijummel sul on mingi monstersäär siis ju:P

Ma treenin jõudu, mitte välimust…mitte, et tal halb välimus oleks. Selle pärast ka selliseid raskused. Aga säär mul kõige arenenum lihas vist ongi.

Ma näiteks sääremasinate peal säärt üldse teha ei saa, ükskõik kui suure ampituudiga, sest kõige suurema raskusega on ikkagi liiga kerge. Ainuke masin, kus ma varem säärt teha sain, oli Tartu Ülikooli maneezhis – ta oli nagu tavaline masin, kuid ploki asemel oli tal koht, kuhu kettaid laadida. Toda tegin 340 kiloga. Aga arenduruumi tollega väga ei olnud, sest kettaid eriti rohkem peale ei mahtunud. Nii et tavaline kang on minu jaoks ikka kõige sobivam variant praegu.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 34 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.