Jõusaal Tartus
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Jõusaal Tartus
- This topic has 20 replies, 16 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
Anonüümne.
-
AutorPostitused
-
august 13, 2007 at 7:52 p.l. #11436
sven.fb
MemberTere, andke nõu …jagage kogemusi…missugune jõusaal on Tartus hea..
august 13, 2007 at 7:59 p.l. #122131scorpion666
MemberKasuta vahelduseks otsingut. Üks algatatud teema isegi täpselt sama nimega.
http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=3063
august 13, 2007 at 8:00 p.l. #122132bohemianrhapsody
MemberArctic Sport Club näiteks.
august 14, 2007 at 8:41 e.l. #122177vend vähk
ModeratorSellel nädalal peaks Avancia spordiklubi jõusaal saama täiesti uue sisustuse ja vanadest masinatest ei jää sinna vist ühtegi. Arvatavasti tuleb ka selliseid masinaid, mida teistes saalised ei ole. Jälgige reklaami!
august 14, 2007 at 1:52 p.l. #122217sven.fb
MemberTänan info eest, mis puudutab neid linke…siis nende sisu on rohkem suunatud sellele kus odavamalt saaks käia. Minu jaoks see pole nii oluline…maksab üldine meeleolu, sõbralikus ja tasemel treenerid.
august 14, 2007 at 5:39 p.l. #122243bohemianrhapsody
MemberTänan info eest, mis puudutab neid linke…siis nende sisu on rohkem suunatud sellele kus odavamalt saaks käia. Minu jaoks see pole nii oluline…maksab üldine meeleolu, sõbralikus ja tasemel treenerid.No siis ei ole raske otsustada kuhu minna
september 10, 2008 at 1:03 p.l. #165435rtf
MemberSoendan vana teema üles…
Olin Tartust mõnda aega eemal, kui siin viimati trenni tegin siis Avancias.
Plaan jälle saalis käima hakata, aga Avancia on oma hinda vahepeal
märgatavalt tõstnud, ligi 1000 krooni on neil nüüd kuumakse. Seda ma maksta ei jõua.
Ja pealegi kolib Avancia varsti kesklinnast ära, Eedenisse.
Seega, kus oleks mõitliku hinnaga jõusaal? Elan Pepleri tänaval, seega suht kesklinnas.
(Vanasti oli saal ka Pepleri-Tiigi nurgal selles punases Maaülikooli spordihoones,
varustus oli küll nigel aga siiski võimalik treenida).
Tänud!
september 10, 2008 at 4:07 p.l. #165469timo116
MemberSoendan vana teema üles…Olin Tartust mõnda aega eemal, kui siin viimati trenni tegin siis Avancias.
Plaan jälle saalis käima hakata, aga Avancia on oma hinda vahepeal
märgatavalt tõstnud, ligi 1000 krooni on neil nüüd kuumakse. Seda ma maksta ei jõua.
Ja pealegi kolib Avancia varsti kesklinnast ära, Eedenisse.
Seega, kus oleks mõitliku hinnaga jõusaal? Elan Pepleri tänaval, seega suht kesklinnas.
(Vanasti oli saal ka Pepleri-Tiigi nurgal selles punases Maaülikooli spordihoones,
varustus oli küll nigel aga siiski võimalik treenida).
Tänud!
Mmm bussijaama juures McDonaldsivastas üle tee on Arctic Sport club(vist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) …uuri seda…Tartu KHK jõusaal on ka, seal olen ka ise, kuigi väike saal ja vähe masinaid…september 10, 2008 at 4:12 p.l. #165472bohemianrhapsody
MemberMmm bussijaama juures McDonaldsivastas üle tee on Arctic Sport club(vist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) …uuri seda…Tartu KHK jõusaal on ka, seal olen ka ise, kuigi väike saal ja vähe masinaid…See ikka ei ole Arctic Sport Club. Arctic asub hetkel Eedenis, varsti aga uues hoones Anne sauna kõrval.
september 10, 2008 at 4:22 p.l. #165474PulseR
MemberIse käisin eelmine aasta kohati Avancias,
kuna nad aga hindu tõstnud ja kolivad varsti siis nüüd käin Tartu Ülikooli Spordihallis ja seni olen külll väga rahul.
Maaülikooli võimlas oleva jõusaali kohta nii palju, et seal väga trenni ei kannata teha. Pead olema suht loov ja teadlik erinevatest harjutustest ja variatsioonidest, et maksimumi trennist võtta. Samuti pole võimalik seal sooja teha millegagi.
september 10, 2008 at 4:26 p.l. #165475püss
MemberAga miks mitte proovida Arenat, peplerist pole kaugel, lisaks jõusaalile ja suurele aeroobika saalile on seal ka bassein;)
september 10, 2008 at 4:36 p.l. #165477Archangel1
Membersoovitaks kooli jõusaalides ära käia ja küsida palju seal maksab…olen 99% kindel et seal maksab 2-3 korda vähem…paar kangi,hantlid + sinu fantaasia ja trenn tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 10, 2008 at 6:06 p.l. #165483Andrei8
MemberIga kell: http://www.mvspordiklubi.ee/
september 10, 2008 at 6:23 p.l. #165487timo116
MemberSee ikka ei ole Arctic Sport Club. Arctic asub hetkel Eedenis, varsti aga uues hoones Anne sauna kõrval.homme ütlen täpsemalt…ma tõesti ei mäleta nime
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 10, 2008 at 7:35 p.l. #165506tomster
Memberhomme ütlen täpsemalt…ma tõesti ei mäleta nime
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sealne jõusaal kuulub SA Tartu Sport hallatavate spordirajatiste hulka ning muuseas juhendab seal treenijaid ka Marek Kalmus.
Tartu Spordi kodukalt saad aga infot ka nende teiste treeningkeskuste kohta Tartus: http://www.tartusport.ee
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.