Skip to main content

treening !

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    vaikus2
    Member

tere! olen treeninud ka varem , aga alati pooleni jäänud ! nyyd siis taas alustanud , alguse areng on kyll kiire ja hea !aga olen valinud endale sellise vähe tiheda graafiku ! algul 4 nädalat tegin 3 korda nädalas soenduslikku trenni ja kergete raskustega! aga nyyd tunnen nagu vajadust trenni järgi ja olen valinud igapäevase trenni ! tund maks päevas siia kuulub ka 15 minti soendust ja venitust ! aga 45 minutit intensiivset treeningut ! yhele suurele lihasele ja yhele väiksele ! ja k~hulihast teen vahele iga päev, tihti ka trenni lõpetuseks ! soendan ennast pideval sõudmis masina peal ! ja pluss ~htu enne magama minemist teen kerged kätekõverdused ja kõhulihased !

räägitakse pidevalt yle treenimisest , aga tahan teada kas see on liig kui nii jätkan ! yks päev nädalas muidugi vaid palli mäng ja 30 -40 minutit kestvuse treening sõudmis pingil, siis lihaseid raskustega ei kurna! söön niipalju kui töö kõrvalt v~imalik ja joon ka kaks korda päevas massilisa segu ! kus on proteiini kreatiini vitamiine jne kõike vajalikku lihase kasvatamiseks ja taastumiseks ! mis arvate minu tekstist ja kas olen õiges suunas et natukenegi kaalu juurde saada! ei taha just suureks kapiks saada aga 10 kg lisa ei teeks paha !

Karu
    Member

Esmapilgul tundub üsna korrapäratu treeningkava.

Kätekõverdused ja kõhulihased õhtul ei tule kasuks, pigem ajad südame õhtul kiirelt tööle ja avaldad lihasele liigset koormust. Trenniaeg olgu trenniaeg ja õhtul puhka ning söö. Minu soovitus oleks jätta kaks puhkepäeva nädalasse, eriti kui kasvada tahad.

Ning kindlasti söö pärast trenni korralikult, mitte lihtsalt igasugust jama.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.