tere! olen treeninud ka varem , aga alati pooleni jäänud ! nyyd siis taas alustanud , alguse areng on kyll kiire ja hea !aga olen valinud endale sellise vähe tiheda graafiku ! algul 4 nädalat tegin 3 korda nädalas soenduslikku trenni ja kergete raskustega! aga nyyd tunnen nagu vajadust trenni järgi ja olen valinud igapäevase trenni ! tund maks päevas siia kuulub ka 15 minti soendust ja venitust ! aga 45 minutit intensiivset treeningut ! yhele suurele lihasele ja yhele väiksele ! ja k~hulihast teen vahele iga päev, tihti ka trenni lõpetuseks ! soendan ennast pideval sõudmis masina peal ! ja pluss ~htu enne magama minemist teen kerged kätekõverdused ja kõhulihased !
räägitakse pidevalt yle treenimisest , aga tahan teada kas see on liig kui nii jätkan ! yks päev nädalas muidugi vaid palli mäng ja 30 -40 minutit kestvuse treening sõudmis pingil, siis lihaseid raskustega ei kurna! söön niipalju kui töö kõrvalt v~imalik ja joon ka kaks korda päevas massilisa segu ! kus on proteiini kreatiini vitamiine jne kõike vajalikku lihase kasvatamiseks ja taastumiseks ! mis arvate minu tekstist ja kas olen õiges suunas et natukenegi kaalu juurde saada! ei taha just suureks kapiks saada aga 10 kg lisa ei teeks paha !