Skip to main content

vajaks abi

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    noticboy
    Member

tere,vajaks siis abi.

olen 18 aastane ja olen juba jõusaali teind umbes aasta ja ma kaalun 93kg,ning pikkust on 188cm

ning surun rinnalt üles umbes 90kg.

olen kasutanud jõusaali tegemisel erinevaid aineid näiteks hera80.

asi ongi nüüd selles et kas ma kaalun liiga pajlu ja mul poleks mõtet neid aineid kasutada,kuigi mul läheb tänu nendele ainetele jõusaalis hästi,kuid kaalu tuleb ka jubedalt juurde ja lihas hakkab ka kasvama.

mida peaksin kasutama , et kaal läheks alla ja lihas kasvaks,aidake!

Hellboy
    Member

Seda küll nüüd ei oska öelda, kas sa oled ülekaalus või on sul nii palju lihast peal(arvatavasti natuke rasva on), eks seda hindad ise peeglist! Aga las lihas kasvab, lihtsalt ära söö nii palju kaloreid sisse vaid hoia oma kaloraazi kergel üle päevase vajaduse, siis peaks kaal tõusma vaikselt ja ei tule nii palju rasva peale. Kuid kahjuks ei saa lihast kasvatada ja rasva põletada samal ajal, nii et vali üks, kuigi soovitan valida massi kasvatamist eelpool mainitud viisil, kuid lõplikult otsustad ise!

Amarillo
    Member

tere,vajaks siis abi.

olen 18 aastane ja olen juba jõusaali teind umbes aasta ja ma kaalun 93kg,ning pikkust on 188cm

ning surun rinnalt üles umbes 90kg.

olen kasutanud jõusaali tegemisel erinevaid aineid näiteks hera80.

asi ongi nüüd selles et kas ma kaalun liiga pajlu ja mul poleks mõtet neid aineid kasutada,kuigi mul läheb tänu nendele ainetele jõusaalis hästi,kuid kaalu tuleb ka jubedalt juurde ja lihas hakkab ka kasvama.

mida peaksin kasutama , et kaal läheks alla ja lihas kasvaks,aidake!

kui rahaboss oled telli toitumis/treening kava ja tuledmused ei jää tulemata!

Vette
    Member

Omast kogemusest soovitan samuti toitumiskava tellimist ja miks mitte ka treeningkava hankimist.

Vette
    Member

Võiksid teha nt keretõsteid pingil, jõutõmmet või kehasirutusi trenazööril.

Amarillo
    Member

Võiksid teha nt keretõsteid pingil, jõutõmmet või kehasirutusi trenazööril.

mida sa öelda tahad?? arusaamatu

gmaster
    Member

Omast kogemusest soovitan samuti toitumiskava tellimist ja miks mitte ka treeningkava hankimist.

sekundeerin

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.