Skip to main content

mitme kg hantlid

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » mitme kg hantlid

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Autor
    Postitused
    margus1994
    Member

Mitme kg hantlitega peaks 12 aastane alustama. olen 1 kg hantlitega treeninud, aga kuidagi liiga kergeks on jäänud.

Bonsuna
    Member

Mitme kg hantlitega peaks 12 aastane alustama. olen 1 kg hantlitega treeninud, aga kuidagi liiga kergeks on jäänud.

Arvata võib , et üsna erineva raskusega hantleid läheks vaja. Kasuta raskusi millega jõuaksid seerias teha 10-15 kordust. Vähemad kordused sinu vanuses ei ole soovitavad, kuna erilist lihasmassi kasvu sa esialgu veel ei saavuta. Lihtsalt keha ei ole veel välja arenenud. Spetsiaalset massi ja jõutrenni võiksid alustada kusagil 16 aastatselt vaikselt.

maximus89
    Member

Selle vastusega seoses tekkis mul väike küsimus, et mis vanuses keha lõpetab pikkusesse ja mis vanuses nö. laiusesse kasvamise?Laiuse all ma mõtlen seda, et õlad lähevad laiemaks jne.

Capricorn
    Member

Max u. 10 kg regluleeritava raskusega peaks vast parim olema, oleneb millise sammuga reguleerida saab, 1 kg kaupa oleks väga hea, 15 kg hantlit saab harilikult reguleerida 2,5 kg kaupa, mis on liiga suur samm sinu jaoks.

Bonsuna
    Member

Selle vastusega seoses tekkis mul väike küsimus, et mis vanuses keha lõpetab pikkusesse ja mis vanuses nö. laiusesse kasvamise?Laiuse all ma mõtlen seda, et õlad lähevad laiemaks jne.

Nii pikkuse kui laiusesse kasvamise lõpetab meeste organism kusagil 25 eluaastaks. Mõnel natuke varem, mõnel ehk ka hiljem. Põhjus skeleti lõplik luustumine. Teadmiseks noortele, kes on võtnud plaani ennast keemiaga mürgitada, siis steroidid põhjustavad enneaegse skeleti luustumise. Seega ei saavutata max laiuse ja pikkuse kasvu.

margus1994
    Member

aga kui kallid need 10 kg hantlid on umbes

cvtec
    Member

eks oleneb ka kas ostad uued või kellegi käest kasutatud…Soovitaks “Dünamo” kauplust tallinnas,mis seal kino “Kosmos” taga on,seal ka miskit valikut on.

margus1994
    Member

tegelikult tahaks ikka saaremaalt osta ja uusi

MEE
    Member

tegelikult tahaks ikka saaremaalt osta ja uusi

vahet seal on uued või vanad, peasi, et roostes ei oleks

margus1994
    Member

nojah, aga ma ei tea kust neid kasutatult osta saaks. Siin leheküljel mulle sobivaid pole pakkuda.

cvtec
    Member

no siis pead isale peale käima ,et ostaks sulle või kui mandrile mineks siis tooks mandrilt…Või kirjuta jõuluvanale,siis saad kindlalt

asdfghjkl
    Member

Lase isal need kerged hantlid raskemaks keevitada.

margus1994
    Member

eee

Autor
    Postitused
Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.