Skip to main content

kas treenin piisavalt?

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » kas treenin piisavalt?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    marguskuut
    Member

Tere mul on probleem olen jõusaalis käinud vahelduva eduga 4 aastat. Mul on

lihase kasvatus periood.Ja olen viimase aasta treeninud 5 korda nädalas.Kahel

päeval nädalas teen rinda,piitsepsit ja käsivarsi.Ühe päeva jalgu ja kahel

päeval selg õlad ja triitseps.Köhtu teen 3 korda nädalas.Trenn kestab u1,5

tundi.Iga lihskrupil lasen puhata 48 tundi.Igale lihasele teen 3 erinevat

harjutust.Kuid lihas paar viimast kuud eriti ei kasva.Kas ma peaks vähendama

trenni kestvust ja käima 4 korda nädalas.Ja kas vabadel päevadel võib teha metsa

jooksu ja pisut ujumist

Sacatini
    Member

ok treenid küll kõvasti, mille tagajärjeks võib olla nüüd väljalöönud ületreening ning toitumisest ei räägi sa sõnagi. see viimane on isegi tähtsam. Kas ikka sööd 5-6 korda päevas umbes 30g valku ühes söögikorras ja ning kas saad ikka kääte normi 6gr per kehakg süsivesikuid. Vaata et su totumine oleks korras. Soovitan kui näed et enam siiski ei lähe, võta väike puhkusnädal sisse ja kui tagasi saali lähed, siis teed veel rekordeid. Edu sulle meie tuleviku kulturismi lootus : = )))))))))

Anonüümne
    Guest

Vaata oma toitumine üle. Peale selle soovitaksin uue kava muretseda.

M.M.
    Member

Loomulikult on ületreening, jälle peab tõdema, et jalad unustatakse (meelega) ära, milleks ülakehale topelt koormus. Tööriistade all on ju õieti jaotatud kavad välja toodud, peaks leidma küll sobiva.

madis_r
    Member

teises topicus unustasin öelda: Tee KÜKKE ja JÕUTÕMMET, unusta vahelduseks jalapressid jms.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.