Skip to main content

makarooni

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Autor
    Postitused
    makarooni
    Member

Ma olen paras nuudel ja tahaks seljale laiust lisada. Kas keegi oskab mingit special kava soovitada või annab mingit nippe. Ülejäänud lihased on mul kergesti treenitavad, ainult selg ja biitseps ei taha kasvada.

mis kava järgi sa hetkel teed?

54321
    Member

Ճապոնիայի մասին ընդարձակ հոդված կա անգլերեն և ռուսերեն բաժիններում:

Հոդվածի տեքստը անգլերեն լեզվով ներկայումս թաքցված է: Հոդված գրելու համար սեղմեք

վերը “էդիթ” կոճակը և թաքցված տեքստը նույնպես տեսանելի կդառնա: Սակայն խնդրում եմ

առայժմ ոչինչ մի ջնջեք նշանների արանքում գրված անհասկանալի տեքստից:

Հոդվածը հիմնականում պատրաստ լինելու դեպքում այս ուղերձը թաքնված նյութերի հետ

միասին կջնջվեն:

Või kui nendest makaronidest kasu pole… siis kasuta Otsingut!

… usu, et sarnaseid probleeme on sadu!

makarooni
    Member

Jätke oma vaimukused edaspidi endale eks

Batman
    Member

Lõuatõmbed, kangi/hantli tõmbed vastu kõhtu, plokil sõudmine ja plokil alla tõmbamine peaks sulle selja nagu kobral tegema

Batman
    Member

Jätke oma vaimukused edaspidi endale eks
    makarooni
    Member

Umbes jah. Mul on selline probleem, et ma ei suuda pikkadest treeningutest ära taastuda.Kergesti tekib unetus ja isutus peale seda.Selle pärast ta ongi selline nagu on.(kava).

jrx
    Member

Kui teed ainult ühe seeria siis võta pigem 10 kordust ja ikka kuni suutlikkuseni eks? Ja proovi ringtreeningu meetodit. Sul praegu maht nii väike, seepärast ei tahagi kasvada…

makarooni
    Member

Nu ma vaatan ja katsetan. Aga tänud vastajaile

äkki unetus tekib sellest et sa ei söö piisavalt peale trenni ja päeva jooksul?

Lisa oma kavasse ploki tõmme kuklale.

mullaonu
    Member

Proovi nii Kükk 2×8

Rind 2×8

selg 2×8

õlg 1×8

biits 1×8

säär 1×8

raptor
    Member

no ma oletan, et kui sul iga trenn on mingi 10 min siis sa vist saalis ei käi?

kame
    Moderator

Juttu tuleks siia liiga palju kui hakata kõiki treeningu põhimõtteid siia, ühte teemasse kirja panema. Soovitan alustuseks natuke üldiselt foorumit lugeda ja otsingut katsetada – saad palju huvitavat teada.

(Kava kus on 1 seerjaline harjutus on absurdne – esimene seerja on üldse soojenduseks)

Parimat…

rantel
    Member

Ma imestan et üldse sul mingid lihased kasvanud on.

jrx
    Member

Juttu tuleks siia liiga palju kui hakata kõiki treeningu põhimõtteid siia, ühte teemasse kirja panema. Soovitan alustuseks natuke üldiselt foorumit lugeda ja otsingut katsetada – saad palju huvitavat teada.

(Kava kus on 1 seerjaline harjutus on absurdne – esimene seerja on üldse soojenduseks)

Parimat…

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.