õige järjekord
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » õige järjekord
- This topic has 44 replies, 17 voices, and was last updated 18 years, 6 months tagasi by
intsu007.
-
AutorPostitused
-
juuli 16, 2007 at 3:40 p.l. #11197
intsu007
MemberTere, kas te aitaksite mu lihasgrupid treeningus õieti paika panna, ma kardan et mul on valesti, olen niivisi juba paar kuud teinud.
1.Päev:
Rind
Biitseps
Selg
2.päev:
Õlg
Triitseps
Jalad
Ette tänades
juuli 16, 2007 at 4:09 p.l. #119427asdfghjkl
MemberTere, kas te aitaksite mu lihasgrupid treeningus õieti paika panna, ma kardan et mul on valesti, olen niivisi juba paar kuud teinud.1.Päev:
Rind
Biitseps
Selg
2.päev:
Õlg
Triitseps
Jalad
Ette tänades
Ma arvan küll, et see kava on “õige”, ainult, et võibolla selja treeningule ei peaks eelnema biitsepsi treeningut, sest selja harjutused kaasavad ju palju biitsepsit. Võibolla seetõttu tuleks see biitseps seal asendada triitsepsiga või õlaga, ja muu jätta samaks.
Aga muidu kõik muu tundub õige olema minuarvates. Ja sellepärast, et kui olen vaadanud treeningkavasid, siis enamasti ongi silma hakanud, et rind eelneb seljale, sul on samamoodi, seetõttu tundub minu arvates see õige olema. Jalgade treenimine on kurnav ja seetõttu tundubki mõistlik olema jalgade peävale juurde lisada mõni väiksem lihasgrupp nagu sul ongi.
Mul on täpselt sama järjestusega treeningkava 4 päeva peale tellitud omale, seetõttu usun ka, et selline lihasgruppide järjestus peaks olema sobilik.
Kui vaadata siin saidil olevat kahepäeva kavu, siis seal on ülakeha ühel päeval ja alakeha teisel päeval, sul on suht sarnaselt, ainult et alakeha päeva juurde oled lisanud mõned väiksed lihased veel, niiet suht sarnane, ma arvan, et sobib.
Niiet mulle tundub, et võib-olla ainus asi, mis võiks hea olla, on biitsepsi äratoomine selja treenimise eest. Aga noh, võib-olla ma näen totaalselt valesti ses teemas asju.
juuli 16, 2007 at 4:24 p.l. #119429Alexander Andrusenko
ModeratorKui tõesti hädasti vaja kaheks jagada, siis mina teeksin pigem:
1. Rind, Selg, Biitseps.
2. Jalg, Õlg, Triitseps.
juuli 16, 2007 at 5:35 p.l. #119434intsu007
MemberKui tõesti hädasti vaja kaheks jagada, siis mina teeksin pigem:1. Rind, Selg, Biitseps.
2. Jalg, Õlg, Triitseps.
aga miks jalad peaks teisel päeval esimesena tegema, ma olen harjunud treenima lihasgruppe ülevalt alla
juuli 16, 2007 at 5:36 p.l. #119435gmaster
Memberaga miks jalad peaks teisel päeval esimesena tegema, ma olen harjunud treenima lihasgruppe ülevalt allasest jalg on suurem lihasgrupp
aga kõht on täitsa unaruses:P?
juuli 16, 2007 at 5:40 p.l. #119437intsu007
Membersest jalg on suurem lihasgruppsry, ma olen küll veel loll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga mis vahe sel on et suurem lihasgrupp ennemjuuli 16, 2007 at 5:44 p.l. #119438intsu007
Membersest jalg on suurem lihasgruppaga kõht on täitsa unaruses:P?
Ei, kõhtu ma teen kodus, mul on kõhupink, raskused ja muu kraam kodus olemas, kõhul ma teen 3 harjutust, tulemust on näha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 16, 2007 at 5:45 p.l. #119439dirty scorpion
Membersest tema treenimine on väsitavam ning kaasab palju muid lihasgruppe.(jutt käib suurtest lihasgruppidest)
juuli 16, 2007 at 7:59 p.l. #119454mike
MemberTere, kas te aitaksite mu lihasgrupid treeningus õieti paika panna, ma kardan et mul on valesti, olen niivisi juba paar kuud teinud.1.Päev:
Rind
Biitseps
Selg
2.päev:
Õlg
Triitseps
Jalad
Ette tänades
Mina teeks jälle niimoodi:
1.päev
rind
biitseps
triitseps
käsivars
2.päev
õlg
selg
jalad
kõht
selga ja jalga teeks koos seepärast, et esiteks ärkab seljaga organism üles tõsiseks pingutuseks, mis on jalgade trenn. Teiseks on samal päeval hea jõutõmmet teha.
Tegelikult ei tasu paaniliselt karta, et midagi kardinaalselt valesti teed (see käib lihasgruppide päevadesse jaotamise kohta, mitte sooritustehnika kohta). kuula oma keha, inimesed on erinevad.
juuli 17, 2007 at 5:40 e.l. #119460Andree
Memberma soovitaks
1. Rind
2. Õlg
3. Triitseps
ja teine päev
1. jalg
2. Selg
3. Biitseps
4. kõht
muidugi arvan mina, et 3 päevagne trenn on parem siis jalga ja selga eraldi teha.
juuli 17, 2007 at 7:13 e.l. #119462Alexander Andrusenko
ModeratorEi tea, mina küll ei suudaks kahte suurt lihasgruppi (selg ja jalad) koos ühel päeval teha ja siis veel biitseps kah lõppu. Esimese asjana ma pigem paneks just needsamad selg ja jalg erinevatele päevadele ja alles siis hakkaks mõtlema, kuidas teisi lihaseid jagada. Aga see on ainult minu arvamus.
juuli 17, 2007 at 7:25 e.l. #119463gmaster
MemberEi tea, mina küll ei suudaks kahte suurt lihasgruppi (selg ja jalad) koos ühel päeval teha ja siis veel biitseps kah lõppu. Esimese asjana ma pigem paneks just needsamad selg ja jalg erinevatele päevadele ja alles siis hakkaks mõtlema, kuidas teisi lihaseid jagada. Aga see on ainult minu arvamus.mul on sama lugu. ma võin ülakeha päevad kokku lükata, aga peale jalgu ma jaksan heal juhul ainult veidi kõhtu teha.
juuli 17, 2007 at 8:45 e.l. #119471dirty scorpion
Memberma teeks nii (ja teengi btw)
Päev1:
Rind
Selg
Õlad
Biitseps
Triitseps
Päev2:
Jalad
Kõht
juuli 17, 2007 at 9:07 e.l. #119472theONE1
MemberNo tule taevas appi, mõned on päris vahvad pakkumised, järjekordne nõuanne, kirjutage otse kellegile spetsialistile, siis ei võta silme eest kirjuks;)
1. Rind, Selg, Biitseps.
2. Jalg, Õlg, Triitseps.
Oleks ka minu soovitus, see on üks levinumaid splite!
juuli 17, 2007 at 9:27 e.l. #119473rantel
MemberMina arvan et võiks kava juba kolmeks jaotada.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.