Millest võib see tingitud olla, et rangluud valusad on, mitte üks vaid mõlemad lausa. Eriti annavad nad tunda peale magamist. Ise muidugi salamisi loodan, et õlad laienevad kuna tegelen vägagi aktiivselt spordiga, reaalselt mõeldes aga pakun, et tegemist võib olla äkki seatud vale magamise poosiga. Oskab keegi äkki veel midagi pakkuda ja kui ongi seotud magamise poosidega, siis seda vist vältida eriti ei ole võimalik?
mulle näiteks soovitas mingi arst magada kõhuli, üks pool kehast sirgelt, ja teisel poolel mõlemad jäsemed 90 kraadise nurga all keha suhtes ja samuti küünarliigesest ja põlvest täisnurk;) pooli muidugi vahetad, selg ja üldse kogu keha puhkab vähemalt mul nii jube hästi välja
mulle näiteks soovitas mingi arst magada kõhuli, üks pool kehast sirgelt, ja teisel poolel mõlemad jäsemed 90 kraadise nurga all keha suhtes ja samuti küünarliigesest ja põlvest täisnurk;) pooli muidugi vahetad, selg ja üldse kogu keha puhkab vähemalt mul nii jube hästi välja
Ma pean minema ja proovima kohe seda varjanti ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …Ööd ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>