Kükk, kükk ja veelkord kükk…
- This topic has 26 replies, 21 voices, and was last updated 18 years tagasi by
yupats.
-
AutorPostitused
-
veebruar 6, 2008 at 6:49 p.l. #11164
yupats
MemberTeemasid on olnud sellekohta sadu kuid mina, loll nagu lauajalg ma olen, pole ikka aru saanud milline on siis parim viis ja tehnika.
veebruar 6, 2008 at 7:03 p.l. #139378Janar Rückenberg
Memberveebruar 6, 2008 at 7:13 p.l. #139381cvtec
Memberproovi esialgu nii ,et paned väiksed kettad (nt 2.5kg) kandade alla…minul se aitas ,muidud endal ka algses tahtsid kannad üles tõusta,nüüd teen ilusti täistallaga kükke.
veebruar 6, 2008 at 7:29 p.l. #139385Vägivaldur
MemberOskar pani hea video.
http://www.exrx.net/WeightExercises/Quadriceps/BBSquat.html sellel lehel ka erinevate harjutuste tegemist kirjeldatud.
veebruar 6, 2008 at 7:33 p.l. #139387yupats
MemberEsimesest videost ja teisest klipist oli abi! Aga seda videost välja ei pigista, et kuhu tuleb asetada/toetada kang turjal? Kui ma selle turjale asetan siis see hakkab ühele selgroolülile vajutama ja nii on kole sant teha ja kindlasti ka väär?
veebruar 6, 2008 at 7:36 p.l. #139388-aron-
MemberEsimesest videost ja teisest klipist oli abi! Aga seda videost välja ei pigista, et kuhu tuleb asetada/toetada kang turjal? Kui ma selle turjale asetan siis see hakkab ühele selgroolülile vajutama ja nii on kole sant teha ja kindlasti ka väär?Ise asetan trapetslihasele siis ei ole probleemi.
veebruar 6, 2008 at 7:57 p.l. #139392belvedere
MemberEsimesest videost ja teisest klipist oli abi! Aga seda videost välja ei pigista, et kuhu tuleb asetada/toetada kang turjal?Ise õppisin selle järgi:
veebruar 6, 2008 at 8:19 p.l. #139394Alexander Andrusenko
ModeratorMinu arust ei ole see kükk piisavalt sügav seal videos. Vähemalt jõutõstmise reeglite järgi.
veebruar 6, 2008 at 8:29 p.l. #139395Andreaz
MemberMinu arust ei ole see kükk piisavalt sügav seal videos. Vähemalt jõutõstmise reeglite järgi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
see polnd isegi mitte poolkükk, pigem veerand kükk. isegi täisnurgaalla ei lasknud põlvi… mulle meeldib küll teha vaid sügavat täiskükki lõpuni, muidugi põlvedest allapoole lasta,milleks iseennast petta.
veebruar 6, 2008 at 9:56 p.l. #139402Henritamm
MemberEsimesest videost ja teisest klipist oli abi! Aga seda videost välja ei pigista, et kuhu tuleb asetada/toetada kang turjal? Kui ma selle turjale asetan siis see hakkab ühele selgroolülile vajutama ja nii on kole sant teha ja kindlasti ka väär?Pane mingi pehmem asi kangi ja turja vahele..Siis ei tohiks viga olla midagi.
veebruar 6, 2008 at 10:05 p.l. #139404Amarillo
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
see polnd isegi mitte poolkükk, pigem veerand kükk. isegi täisnurgaalla ei lasknud põlvi… mulle meeldib küll teha vaid sügavat täiskükki lõpuni, muidugi põlvedest allapoole lasta
,milleks iseennast petta.
mis raskusega sa teed täiskükke seeriad/kordused?
veebruar 6, 2008 at 11:00 p.l. #139406tonn999
MemberPane mingi pehmem asi kangi ja turja vahele..Siis ei tohiks viga olla midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kang käib trapetsi ja õla vahel, mitte trapetsi peal! igasugused pehmendused segavad
ja kui õiges kohas kang siis neid ei lähe vaja!nõustun Andreaziga, et poolkükid on mõtetu p*** ja kui tehnika õige – ei ole mingeid probleeme põlvedega!
veebruar 7, 2008 at 6:51 e.l. #139418daemonium
Membernõustun Andreaziga, et poolkükid on mõtetu p*** ja kui tehnika õige – ei ole mingeid probleeme põlvedega!
veebruar 7, 2008 at 9:38 e.l. #139431PT London
Memberproovi esialgu nii ,et paned väiksed kettad (nt 2.5kg) kandade alla…minul se aitas ,muidud endal ka algses tahtsid kannad üles tõusta,nüüd teen ilusti täistallaga kükke.Ara hakka mingeid asju kandade alla panema! Kui sul kannad maast lahti tulid, siis pead rohkem venitamisega tegelema ja kasuta alguses sellist raskust mis lubab 100% tehnikaga kykata. Void ka front squati proovida!
veebruar 7, 2008 at 10:31 e.l. #139442EnrikoL
MemberMida arvate overhead squatist? Ta teeb seda 4:20.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.