Uisutamine?
- This topic has 4 replies, 4 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
veebruar 5, 2008 at 5:04 p.l. #11128
Hendrix
MemberMida teie arvate uisutamisest? Kas uisutades saab paremini rasvast lahti kui joostes?
Igaljuhul värk on selles, et on aeg ennast liigutama hakata. Täna käisin oma kodu lähistel ühel uisuplatsil. Täitsa mõnus oli.
Otsustasin et hakkaks tihedamini uiskamas käima ning võibolla saab üleliigsest rasvast vabaks.
Peagi saan 18a ning kaal ja mõõt on 68/173. Soov oleks saada kõhupealt rasva vähemaks(ega palju pole, aga suvi tulekul)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ning seejärel kõhulihaseid/rinda natuke vormida. Toitumisest niipalju et ma ei söö üldse krõpsue ja sellist nänni. Hommikuti kohvi ning müsli. Lõunal söön koolis päevapraadi mis koosneb peamiselt sealihast, kartul/riis, mingi salat. õhtuti tavaliselt närgin puuvilju või võileibu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Joon palju piima.. mingi liiter päevas.Kunagi tegelesin väga tihedalt spordiga. Käisin jalgpalli trennis 6x nädalas, uisutasin, suusatasin, ujusin, jne. Mulle ei meeldi joosta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Üks probleem on veel, nimelt kui ma väga üle rassin, siis õhtuti või peale mis iganes trenni hakkab mul pea valutama. Hingan valesti trenni tehes või mis probleem on? Selles mõttes et ma väsin kiiresti(hakkan hingeldama), kuid vastupidavust nagu on.
veebruar 7, 2008 at 5:07 p.l. #139503Tramburai
MemberPea valutamine peaks olema ikka väsimusest.
aprill 4, 2008 at 5:46 p.l. #148807Madz
Memberproovi kiiruisutamist sellega on kindel pauk, et saad rasvast lahti, täie pasaga uisutad, siis pulss võib üle 200 löögi minutis ära teha
aprill 4, 2008 at 6:44 p.l. #148823Toivo295
Memberproovi kiiruisutamist sellega on kindel pauk, et saad rasvast lahti, täie pasaga uisutad, siis pulss võib üle 200 löögi minutis ära teha
Rasvu pöletatakse köige paremini pulsil mis on kuskil 120 ringis, ehk kerge sörk, jalgratta söit jms.
Aga kindlast paneb kiiruisutamine rasvale paraja paugu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 4, 2008 at 8:34 p.l. #148840Alexander Andrusenko
ModeratorPea valutamine peaks olema ikka väsimusest.Või vererõhust.
AutorPostitusedViewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)- You must be logged in to reply to this topic.