Kuidas saaks juurde võtta??
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Kuidas saaks juurde võtta??
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 18 years, 7 months tagasi by
builder.
-
AutorPostitused
-
juuli 2, 2007 at 12:21 p.l. #11114
Kerstike
MemberOlen 19.a neiu, kaalun 46kg. Tahaks juurde võtta kuna olen liiga peenike.Puusadele tahaks üsnagi juurde ,kuna puusakondid lausa paistavad ,kintsud on liiga peenikesed,tagumik võiks olla pringim ja veidike suurem. Söön korralikult kolm korda päevas ja vahel meelega õgin magusat aga midagi juurde ei tule!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuidas peaksin hakkama toituma, et juurde tuleks ??Mida sööma ja kui palju?(valk,süsivesik,proteiinid?) Mis trenni tegema? Telliksin siit poest ka neid toidulisandeid(valgu-,proteiini-,massilisamise-,kreatiini pulbreid)! Kuid neid on siin nii palju ,milliseid just valida?Millised sobiksid mulle ja tulemusi annaksid????juuli 2, 2007 at 2:13 p.l. #118801Biitseps
MemberOlen 19.a neiu, kaalun 46kg. Tahaks juurde võtta kuna olen liiga peenike.Puusadele tahaks üsnagi juurde ,kuna puusakondid lausa paistavad ,kintsud on liiga peenikesed,tagumik võiks olla pringim ja veidike suurem. Söön korralikult kolm korda päevas ja vahel meelega õgin magusat aga midagi juurde ei tule!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuidas peaksin hakkama toituma, et juurde tuleks ??Mida sööma ja kui palju?(valk,süsivesik,proteiinid?) Mis trenni tegema? Telliksin siit poest ka neid toidulisandeid(valgu-,proteiini-,massilisamise-,kreatiini pulbreid)! Kuid neid on siin nii palju ,milliseid just valida?Millised sobiksid mulle ja tulemusi annaksid????Kõige pealt Valk=Proteiin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Naisterahval ma ei soovitaks küll eriti neid massilisajaid ja kreatiini ja sellist asja süüa . Mis trenni sa siis teed sellist ,et juurde ei taha midagi tulla ?
juuli 2, 2007 at 4:32 p.l. #118805Annika Pärtel
MemberKõige pealt Valk=Proteiin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Naisterahval ma ei soovitaks küll eriti neid massilisajaid ja kreatiini ja sellist asja süüa . Mis trenni sa siis teed sellist ,et juurde ei taha midagi tulla ?
Mis see “naisterahvas” siia puutub, et kreatiini võtta? Need ei ole omavahel seotud. Mina võtan ka, juba ammu. Mõjub. Loomulikult eeldab see ka vastavat trenni- ja antud juhul ma seda küsijale ei soovitaks. Kreatiin ei ole algajate lisand.
juuli 2, 2007 at 8:05 p.l. #118809Laura Reisalu
MemberKõige pealt Valk=Proteiin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Naisterahval ma ei soovitaks küll eriti neid massilisajaid ja kreatiini ja sellist asja süüa . Mis trenni sa siis teed sellist ,et juurde ei taha midagi tulla ?
Massilisaja = proteiin ehk valk + süsivesik
Nii mehed kui naised võivad juua taastusjooki.
juuli 3, 2007 at 3:23 p.l. #118829eintsius
MemberJõutreeninguga saad massi juurde, lihaste arvelt. Loe artikleid, otsi netist nii kavade kui ka toitumise kohta. Üldiselt võiks alguses võta suunaks võimalikult palju lihaseid hõlmavate harjutuste tegemise, sest nendega on mass kiire tulema.
Kui varem ei ole jõutreeninguga tegelenud, siis enne esimese aasta täitumist ei ole kohe kindlasti mõtet lisandeid tarbida.
juuli 4, 2007 at 12:20 p.l. #118857jrx
MemberTee natuke jõutrenni ja söö pisut rohkem (isu tuleb iseenesest kui trenni teed) ja kõik on korras. Rõõmusta – 10 aasta pärast kui mõned sinu eakaaslased, keda praegu vbla vormikuse pärast kadestad ei mahu auto esiistmele ära, ent sinul on ilmselt võrreldamatult kerge ka 10 ja 20 aasta pärast sportlik ja sale olla.
Minu arust on sportliku keha juures väljaulatuvad puusakondid väga lahedad:)
juuli 4, 2007 at 3:08 p.l. #118870builder
Memberma jälle pakun,et voibolla naisterahvas vägagi energilise iseloomuga ja tänu sellele ei suuda koike tavatoidust kätte saada? isegi kui töökoht ,mis vötab viimsegi sinust,siis ju teada…………..voibolla tütarlapsel ei olegi aega treeninguga tegeleda .
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.