Millist rasvapõletus söögilisandit soovitate?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Millist rasvapõletus söögilisandit soovitate?
- This topic has 36 replies, 9 voices, and was last updated 18 years tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 9, 2008 at 6:04 p.l. #11062
fullspeed
MemberSelline mure et tahaks natuke rohkem vormi saada, käin nüd trennis nimelt poksis ja nüd hakkasin jooksmas ka käima, kõige suurem ja hullem on kõht kuhu on kogunenud aastatega rasva, tahaks sellest väga lahti saada ja kiiresti, et äkki oskab keegi soovitada head rasvapõletajat, vaatasin et seal fitness.ee on neid palju ja erinevaid ja ei tea millist valida, äkki soovitate mõnda mis on ka efektiivne.
Aitäh
jaanuar 9, 2008 at 6:14 p.l. #131780gmaster
Membertoitumiskava ja kalaõli
ilma personaalse toitumiskavata on rasvapõletajad mõttetud!!
jaanuar 9, 2008 at 6:42 p.l. #131212fullspeed
MemberKalaõli? milleks see hea või mis toime sellel on?
jaanuar 9, 2008 at 6:59 p.l. #131078gmaster
Memberkasulikud rasvad.
nagu ka oliivi- ja linaseemneõli
loe mu blogist ka
jaanuar 9, 2008 at 11:55 p.l. #128752AlanBStard
ModeratorKalaõli? milleks see hea või mis toime sellel on?Kiirendab rasvade põletamist maksas.
jaanuar 12, 2008 at 2:34 p.l. #118760Peach
Memberma ei hakka uut teemat tekitama ja kasutaksin võmalust küsida…
tellisin peale pikka uurimist endale ühe rasvapõletaja mille nime ma vist öelda ei tohi?
se selleks, kahjuks olen saanud sellest ainult 4 kapslit võtta, sest järgmisel päeval on nii paha olla…..iiveldama ajab ja nagu kramp oleks kõhus. kuigi olen võtnud 1päevas ja normi ületamisest ei saa juttugi olla.
nüüd pole julgenudki enam võtta!
kui keegi oskaks mulle olukorda valgustada, siis oleks väga tore
jaanuar 12, 2008 at 3:22 p.l. #118680kraaner
MemberMiks sa nime ei tohi öelda? Mingi letialuse illegaal kraam w? Ütle ikka nimi ka siis mõni spets oskab äkki öelda mis seda tekitab.
jaanuar 12, 2008 at 3:43 p.l. #118284AlanBStard
ModeratorMiks sa nime ei tohi öelda? Mingi letialuse illegaal kraam w? Ütle ikka nimi ka siis mõni spets oskab äkki öelda mis seda tekitab.Kõige levinum “letialune” Eestis on “rasvapõletaja nr 1” ehk ECA stack.
Ei tohiks illegaalne päris olla vist ?
Kunagi ammu müüdi siin poes ka aga nüüd vist võib ainult apteegis müüa ?
jaanuar 12, 2008 at 4:07 p.l. #118297kraaner
MemberKõige levinum “letialune” Eestis on “rasvapõletaja nr 1” ehk ECA stack.Ei tohiks illegaalne päris olla vist ?
Kunagi ammu müüdi siin poes ka aga nüüd vist võib ainult apteegis müüa ?
Kõigile kätte saadav?
jaanuar 12, 2008 at 4:32 p.l. #118252AlanBStard
ModeratorKõigile kätte saadav?Mis mõttes ? Leti alt või apteegist ? Apteegist ainult retseptiga
jaanuar 12, 2008 at 5:19 p.l. #118007Peach
MemberQ.N.T® Stack Force- oli selle nimi….
iiveldus ei tohiks ju ikkagi normaalne olla? sellise tundega pole võimalik küll süüa(peaks iseenesest kehakaalule hea olema eks
jaanuar 12, 2008 at 5:41 p.l. #117596Aile
MemberQ.N.T® Stack Force- oli selle nimi….iiveldus ei tohiks ju ikkagi normaalne olla? sellise tundega pole võimalik küll süüa(peaks iseenesest kehakaalule hea olema eks
jaanuar 12, 2008 at 5:48 p.l. #117591Peach
Memberno ei ole ülitundlikkust, ma olen üldse suht tundetu inimene! ainult niklile olen tundlik, aga seda ju pole
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ise lugesin ka edasi- ja tagurpidi, ei midagi. meditsiiniharidusega inimene küll, aga midagi kahjulikku enda jaoks ma sealt ei leidnud!
tundub, et pean lihtsalt leppima tõsiasjaga, et kasutu ost oli
jaanuar 12, 2008 at 5:49 p.l. #117590AlanBStard
ModeratorTühja kõhuga võttes on nii kofeiin kui zhenzhenn mul iiveldust ja kõhuvalu tekitanud vahel.
jaanuar 12, 2008 at 6:01 p.l. #117588Peach
Memberpõhiline on see,e t kui ma kapsli võtan hommikul näiteks, siis just sama päeva õhtul tekib veider tunne ja järgmisel päeval on selle jätkumine garanteeritud.
aga kui targemad nüüd ka koostist vaatasid, siis…pole ju midagi kahtlast?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.