Treeningärevus, ärevus enne trenni
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Treeningärevus, ärevus enne trenni
- This topic has 8 replies, 5 voices, and was last updated 18 years, 7 months tagasi by
MEE.
-
AutorPostitused
-
juuni 20, 2007 at 6:35 e.l. #11035
trennineiu
MemberSelline mure on, et õhtuti, kui peale tööd trenni lähen, tuleb tihtipeale ärevushoog… ehk siis pulss kõrge, ekstrasüstolid jm.
Algpõhjust arvan teadvat – see on sellest ajast probleem, kui mul trennis ükskord paha hakkas.
Kui hommikul trenni teha, sellist probleemi pole.
Ning kui õhtul trenni lõpetan, on väga hea olla, ei mingeid jamasid.
Joon melissi teed ja võtan aeg-ajalt Becalm tablette. Tean, et probleem on psüühiline.
On ka teile kellelgi midagi sarnast olnud ja kuidas käitute?
Või peaks tegema treeningpausi (kuigi peale trenni on hea olla)?
juuni 20, 2007 at 6:49 e.l. #118011Martini Bianco
MemberTere!
Täpselt samad sümptomid on mul aga see on ju ainult hea.Adrenaliin voolab ilmselt verre ja teadmine rahuldusest mida saad.Ilmselt keha ja vaim kooskõlas tekitavad sellise tunde ja oled hästi vastuvõttlik.
juuni 20, 2007 at 8:45 e.l. #118017jrx
MemberSa pead lihtsalt käima õhtuti trennis nii, et sunnid ennast ärevushoost üle ja siis teed trenni ära ja kõik on korras ja siis varsti kaovad ka hood.
juuni 20, 2007 at 8:50 e.l. #118018trennineiu
MemberKaldun arvama, et jrx-il on õigus. Peab oma hirmudele vastu astuma, ükskõik, kui paha ka poleks ning need võitma.
juuni 20, 2007 at 12:02 p.l. #118035jrx
Memberjrx ei ole küll veel kvalifitseeritud psühholoog ja seega on ta nõuanded mitteametlikud, ent siiski õpib psühholoogia magistratuuris ja ühtteist on ehk 4 aasta jooksul kahe kõrva vahele jäänud ka
juuni 20, 2007 at 3:19 p.l. #118047MEE
Membermul ka ärevus aga rsk kadunud ei ole.. iga kord kui lähen kolakat saama on selline tunne nagu oleks 13. sajand ja mul oleks käes mõõk ja kilp..
juuni 20, 2007 at 5:23 p.l. #118051plokk
MemberJah omalgi on olnud neid ärevushäireid. Tavaliselt tulid nad ôhtul kui magama heitsin, sûda hakkas lahmima nagu maratoni jookseks. … Järgnevatel päevadel vôtsin aja veits maha , minu ärevushäired tulevad mu töö
juuni 20, 2007 at 8:47 p.l. #118073jrx
Membermul ka ärevus aga rsk kadunud ei ole.. iga kord kui lähen kolakat saama on selline tunne nagu oleks 13. sajand ja mul oleks käes mõõk ja kilp..
A see ei ole düsfunktsionaalne vaid selle tunde pärast sa sinna lähedki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 21, 2007 at 4:37 e.l. #118080MEE
Memberirwe… pean tunnistama et, vot sedapidi ma seda lahanud ei ole
kle me oleme siis maniakid v?
(ei tegelikult nii hull asi pole, ehk kõik SELLE tunde pärast trenni ei lähe)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> anyway.. hea teema, jrx see peaks olema ju lausa sinu MAG töö ala? “treeningärevus” v oli “võistlusärevus” …..v ma eksin?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)- You must be logged in to reply to this topic.