Skip to main content

toitumiskava

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » toitumiskava

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Autor
    Postitused
    rait000
    Member

matti
    Member

Kas rasva mette liiga vähe pole?

PT London
    Member

see on siis minu esimene ise koostatud kava..myuidu olen alati söönud tunde järgi..enamuson kodused toiduained ja võimalikult odavalt läbi aetud kuna käin alles koolis..olen 17 aastane ja 83 kilo kaalun.see kava peaks siis andma umbes rasva 35 valke 110 süsikaid 400 või nats rohkem kiudained 35.eesmärk siis oleks reljeefsus praegu ja kaalu soovin hetkel hoida.. või isegi mõni kilo rasvaarvelt alla võtta..

hommik-neljavilja puder,2 muna 4 saia peal.

oode- kruus jogurtit 4 leivaviilu ,nuudlid

enne trenni- müsli jogurtiga või mingi kodune toit soojaks lastud.kodujuust või valgusheik oleneb mis parasjagu käepärast on.

peale trenni-ema valmistatud toit oleneb..kartul kaste,või makaronid munaga jne..valgusheik 40 gr whey 8100

õhtul tund või paar enne magamaminekut-valge riis,2 muna,kohupiim või piim või keefir jne..

Xero
    Member

Aga kus on puu- ja juurviljad ning kala. Üldsegi suht vähe liha on. Lisa ka nt kanaliha menüüse.

extacy
    Member

ROtter
    Member

selle asemel, et naerda ta toitumiskava üle võiksid öelda mis puudu on.

hommikul soovitan saia asemel valida sepiku.

Mehed peavad tarbima päevas vähemalt 100 g rasvu, et testosterooni tootmine oleks normis.

Capricorn
    Member

2 muna 4 saia peal.

Saia asemel eelistaks täisteraleiba või/ja sepikut, rohkem valku, rohkem kuidaineid, vähem süsivesikuid.

rait000
    Member

Ren
    Member

Mehed peavad tarbima päevas vähemalt 100 g rasvu, et testosterooni tootmine oleks normis.

Kuidas see 100g võiks päeva peale jaotuda? Kuidas see kõige optimaalsem oleks toidukordade vahel jaotada? Eeldan et viimane toidukord võiks vähemrasvane olla?

gmaster
    Member

reljeefi toitumiskavas pole kindlasti sõnu “peaks olema” ja “vist”

see lihtsalt näitab et midagi on paigast ära

ja ma ei usu et sa oma rasvad kätte saad, kui su ema just sulle korraga kilo süüa ei tee

PT London
    Member

selle asemel, et naerda ta toitumiskava üle võiksid öelda mis puudu on.

hommikul soovitan saia asemel valida sepiku.

Ytleks et puudu on umbes 35+ g valku, 25+g rasva ja yle on 150+g sysikaid(ja ta sysikate valik pole eriti kiita, saan aru ta ei taha palju raha kulutada, aga seda ei peagi tegema ju!)

Ja seda k6ike oeldes pole mul aimugi kui regulaarselt/intensiivselt tyyp treenib!

daemonium
    Member

see on siis minu esimene ise koostatud kava..myuidu olen alati söönud tunde järgi..enamuson kodused toiduained ja võimalikult odavalt läbi aetud kuna käin alles koolis..olen 17 aastane ja 83 kilo kaalun.see kava peaks siis andma umbes rasva 35 valke 110 süsikaid 400 või nats rohkem kiudained 35.eesmärk siis oleks reljeefsus praegu ja kaalu soovin hetkel hoida.. või isegi mõni kilo rasvaarvelt alla võtta..

hommik-neljavilja puder,2 muna 4 saia peal.

oode- kruus jogurtit 4 leivaviilu ,nuudlid

enne trenni- müsli jogurtiga või mingi kodune toit soojaks lastud.kodujuust või valgusheik oleneb mis parasjagu käepärast on.

peale trenni-ema valmistatud toit oleneb..kartul kaste,või makaronid munaga jne..valgusheik 40 gr whey 8100

õhtul tund või paar enne magamaminekut-valge riis,2 muna,kohupiim või piim või keefir jne..

On muidugi tore,kui inimesed püüavad oma peaga mõelda.Aga selle kavaga saad sa endale siukse vägeva reljeehvi,et korraga ei jõua ära vaadatagi,

rait000
    Member

hommik-neljavilja puder,2 muna 4 saia peal–hommikul võid vabamalt süüa, kuid mina su asemel sööks näiteks selle purdu+3 muna koos kollastega. saia ei ole vaja, süsikaid saad pudrust juba kätte.

oode- kruus jogurtit 4 leivaviilu ,nuudlid–pigem kohupiim+ mõni puuvili

enne trenni- müsli jogurtiga või mingi kodune toit soojaks lastud.kodujuust või valgusheik oleneb mis parasjagu käepärast on–pigem kodujuust (võib asendada ka liha /kana/kalaga+viil teraleiba või natuke tatart vmt+tomatit või kurki.Müslit ära enne trenni kindlasti söö, viib kiiresti oma kõge suhkrusisalduse tõttu veresuhkru “lakke” ja pärast trennis oled loid.

peale trenni-ema valmistatud toit oleneb..kartul kaste,või makaronid munaga jne..valgusheik 40 gr whey 8100–kartul jne sobib väga hästi, aga katsu juurde süüa liha, kana, kala, sest muidu sa sellest söögikorrast valke praktiliselt ei saa, aga see peaks olema trennipäeval lihaskasvu seisukohalt kõige olulisem söögikord.

õhtul tund või paar enne magamaminekut-valge riis,2 muna,kohupiim või piim või keefir jne..–riisi ei ole enam vaja, söö kodujuustu või kohupiima, eelistatavalt sellist, kuhu ei ole lisatud suhkrut ega muud jura.

Hommikuti võiksid kaaluda kalaõli kasutuselevõttu- sisaldab kasulikke omega3 rasvhappeid ja hoiab nii seedimise kui testo taseme korras

rait000
    Member

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.